Jumbo wintersport

Bam… golf, hockey en nu ook Jumbo wintersport! Zoals heel veel golfers al weten zijn wij fan van Jumbo golf en dat is dan ook de reden dat zij onze vaste partner zijn in alle golfspullen die wij promoten. Jumbo heeft zijn assortiment nu dus uitgebreid met alle spullen die je nodig hebt voor de wintersport. In dit artikel meer over de nieuwe wintersport formule van Jumbo en aandacht voor de vestigingen. Daarnaast natuurlijk aandacht voor het assortiment met de verschillende snowboards, skipakken, winterboots en de wintersportkleding aanbiedingen. Jumbo staat bekend met de 2e halve prijs deals dus is het tijd voor korting op je winterkleding!

Vestigingen

Jumbo wintersport Amsterdam en Kerkrade zijn de vestigingen waar je momenteel terecht kunt voor goedkope wintersport kleding. In de andere vestigingen kun je terecht voor hockey en golfspullen en wordt misschien later de wintersport afdeling ook toegevoegd.

Wintersport outlet

Wil je echt profiteren van wintersportkleding aanbiedingen dan moet je ook zeker naar de Jumbo outlet. Net als de sale kun je diverse wintersportkleding kopen met korting. Bekende merken laag geprijsd. De outlet is maar een paar keer per jaar!

jumbo wintersport

Skikleding

Eén van de belangrijkste onderdelen in de wintersport is natuurlijk goede kleding. Een compleet skipak, een losse broek met een dikke winterjas, maar ook warme waterdichte boots zijn een essentieel onderdeel van de vakantie. Jumbo heeft met de nieuwe afdeling voldoende keuze voor elke fanatieke wintersporter!

Schoenen

Stevige snowboard of skischoenen mogen ook niet ontbreken! Voldoende keuze met hoge kortingen op de verschillende skischoenen modellen.

Snowboards

Je hoeft niet meer naar een exclusieve wintersportshop om een dik board uit te zoeken! Jumbo heeft diverse modellen van de beste kwlaiteit…

Goedkope wintersportkleding

Als Jumbosports ergens bekend om staat dan is het wel kwaliteit en betaalbare kleding voor de verschillende sporten. De 2e halve prijs formule vind je op de diverse pagina van de webshop en vooral bij de pagina sale. Op deze pagina zie je alle Jumbo outlet en sale aanbiedingen voor goedkope winterkleding. Je ontvang extra korting op bepaalde winterkleding of skispullen waarvan je nog maar paar exemplaren in de shop kunt kopen. Een soort op=op deal. De pagina sale staat het hele jaar online!

winter golfschoenen

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief