ping driver

Ping driver

Op zoek naar de beste Ping driver of wil je gewoon iets meer informatie over de diverse Ping driver modellen? In dit golfartikel geven we je advies over de aanschaf van een nieuwe driver en hebben we een paar leuke foto’s van de oude Ping driver series. Ping heeft inmiddels heel wat modellen verkocht en er zit vast wel een model tussen die je kent of ook hebt gehad.

ping drivers

Ping golf driver

We kennen in golf een aantal topmerken met de beste golf drivers. Het zijn de golfmerken die wij in menig artikel promoten of testen. Callaway, Titleist en Taylormade zijn de namen die wij vaak noemen maar ook Ping maakt top drivers! Al jaren produceert Ping golfclubs, waaronder de G-serie, en komen de golf driver modellen uitstekend tot heel goed uit de test. Impact, vergevingsgezindheid (hoe makkelijk slaat de club) en nog een aantal andere onderdelen maken de Ping driver tot één van de beste golfclubs. Het merk heeft inmiddels al veel modellen gefabriceerd en verkocht! Ken jij ze?

 • G425
 • i 20
 • G5
 • G400
 • G2
 • G10
 • ISI Titanium
ping driver

Ping driver kopen?

Bij bijna elke online golfshop kun je een Ping driver kopen. Zoek online naar de beste golf driver aanbiedingen en profiteer van kortingen die kunnen oplopen tot wel 35% op de diverse Ping drivers. De golf driver prijzen voor het nieuwste model verschillen per golfwinkel niet zo heel veel, maar toch kan het wel om een paar tientjes gaan. Kijk dan wel goed welke loft, shaft en model je koopt! Bij de oudere modellen kun je veel meer geld besparen. Wil je een golf driver kopen bedenk dan ook goed wel model, shaft, grip en loft er bij jouw golfspel past zodat je spel er ook op vooruit gaat.

driver golf

Beste Ping golf driver

Is het duurste of het nieuwste model de beste driver voor jou? Liever een oud model waar je recht en ver mee slaat dan een nieuw model waar je alleen maar moeite voor moet doen om de fairway te raken. Check de volgende 5 punten als je een golf driver gaat kopen:

 1. Golf drivers testen
  Je hebt een Ping golfset, maar je slaat betere drives met een Titleist driver, dan moet je die kopen. Veel tourspelers golfen namelijk ook met verschillende merken. Richt je pijlen dus niet op 1 golfmerk maar ga golf drivers vergelijken!
 2. Goedkope golfdriver kopen
  De hoofdprijs betalen voor golfclubs of een golf driver wil niemand, maar investeer die paar extra euro’s toch maar wel in een goede golf driver. Je krijgt achteraf echt spijt als je de juiste golf driver hiervoor hebt laten lopen.
 3. Advies van een golfshop
  De golfshop! Laat je golfswing analyseren met een simulator. Sla 50 golfballen met 5 verschillende golf drivers die worden aanbevolen door de verkoper. Mocht je 2 drivers hebben gevonden die je wel interessant vindt dan neem je die mee naar de driving range (tip 4). Tijdens zo’n analyse kom je erachter welke loft, shaft en driver je nodig hebt.
 4. Neem een demo driver mee
  Het mooie aan de golfshops op een golfbaan is dat je er gelijk je golfdriver kunt testen op de driving range. Tegenwoordig zie je ook dat veel golfshops die niet aan de golfbanen zitten dit doen. Even een kopietje van je paspoort en borg en slaan maar.
 5. Originele golf driver kopen met garantie
  Een goedkope golf driver uit China, Japan of Amerika kopen kun je veel geld besparen, maar de ellende is vaak ook groot. In de afgelopen 13 jaar dat ik actief ben in de golfsport heb ik veel ellende van replica golf drivers voorbij zien komen. Gebroken shafts na 3x slaan en een clubhead die uit elkaar barst. Golfshop in Nederland = garantie = niet goed geld terug.

Golfdriver kopen

Ben je opzoek naar een nieuwe driver? Met welk golfmerk wil je spelen dan? Klik op 1 van onze golfmerken voor meer informatie.


Ping golf driver prijzen

Alle golfers weten dat de Ping driver prijzen er niet om liegen. Een leuk nieuw model van het merk kost je zo €450 á €500. Toch is er ook een andere oplossing om jezelf te voorzien van een goedkoper maar mooi model. Naast de golf driver aanbiedingen zie je ook vaak de sale of outlet. Tijdens de golf sale worden vaak de modellen van het jaar ervoor verkocht. Dus wil je in 2022 een driver kopen dan kun je ook kijken naar het model van 2021.

ping golf drivers

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief