Wilson golf

Wilson golfset

Wilson golfset kopen of opzoek naar nieuwe golfclubs van Wilson Staff? Wilson golfclubs behoren niet in het rijtje golfclubs die je direct zou opnoemen als we het hebben over bekende golfmerken. Toch bestaan Wilson Staff golfclubs al jaren en wordt het golfmerk steeds populairder. Vooral de Wilson golfballen worden goed verkocht maar de golfclubs komen ook steeds meer in trek. Vooral de beginnende golfer koopt vaak een Wilson golfset blijkt uit onderzoek en dat heeft voornamelijk met de prijs kwaliteitverhouding te maken. In dit golf artikel geven we je wat meer informatie over de Wilson golfclubs. Daarnaast helpen we je met het zoeken van een leuke betaalbare of goedkope Wilson golfset. Naast deze info hebben we nog wat andere info voor je over de bekende Wilson golfballen, drivers, ijzers, putters en golftassen.

Wilson Golfclubs

Veel beginnende golfers profiteren van de vergevingsgezindheid van een Wilson golfset. De golfclubs van Wilson zijn betaalbaar en brengen je echt wel naar een hoger niveau. Het merk bestaat al sinds 1913 en heeft inmiddels al heel wat golfclubs verkocht en heeft daarmee veel ervaring. Wat dacht je van de hele SGi serie of de Pi of G serie? Met zowel de Launch pad als de Wilson D9 driver hebben enorm veel golfers hun eerste ballen geslagen. Als je op de golfbaan om je heen kijkt zie je regelmatig golfers met een Wilson golf driver of golfset.

Wilson golfset

Zoals bij alle golfsets raden we je ook bij de Wilson Staff golfsets aan om verschillende modellen uit te proberen. Behalve als je al weet met welk model je wilt gaan spelen natuurlijk dan is het zoeken naar de goedkoopste Wilson golfset aanbieding natuurlijk het doel! Ben je nog wel opzoek naar de juiste ijzers of golfclubs dan kun je in veel gevallen van een golfshop wel 2 verschillende ijzertjes zeven meenemen naar de drivingrange of golfbaan om te kijken welke het lekkerste slaat. Laat je goed informeren en kies de beste Wilson golfclubs voor jouw golfswing. Kost die ene golfset nou €100 meer dan moet je die keuze zeker maken.

Wilson ijzers

Een volledige Wilson golfset is interessant om te kopen want het zijn betaalbare golfclubs. Wil je nou toch voor losse ijzers gaan dan biedt het merk ook voldoende keuze. Stel jezelf een paar belangrijke vragen voordat je een golfset gaat kopen:

Ga je voor een halve of hele golfset?
Wat voor shaft past er bij jouw golfswing?
Ga je voor ijzers of graphite shafts op je nieuwe golfset?
Welke grips staan mooi en zijn geschikt voor jouw handen?
Wat is nou een gemiddelde prijs voor een Wilson golfset?

Wilson golf driver

Wilson heeft niet heel veel golf driver modellen uitgebracht. Toch zijn bijna alle golfers die een Wilson driver gebruiken erg tevreden! Ook hier geldt weer dat Wilson een erg betaalbare golf driver heeft waarmee je prima kunt slaan, ook al is het niet de beste golf driver. De D9 en Lanchpad golf driver van Wilson Staff zie je daarom steeds meer.

Wilson wedges

De Wilson wedges zijn heel interessant! Niet de bekendste wedges zoals de Titleist Vokey wedges, maar toch verkoopt het merk deze wel aardig, en dat is met een reden. De diverse modellen Wilson wedges slaan perfect. De wedges zitten standaard niet in een golfset op de pitching wedge of sandwedge na, beter bekend als de PW en SW. Echte graden wedges zul je dus apart bij je golfset moeten kopen. Let er wel op dat je de shaft en grip aanpast aan je huidige golfset. Het zou zonde zijn als je een small grip op je wedges hebt en een midsize grip op je overige golfclubs. Voor de beginnende golfer zijn wedges niet echt nodig maar kom je tot een gemiddeld golf handicap dan zijn de graden wedges best interessant. Met de PMP wedges heeft Wilson er weer een paar mooie modellen bij.

Wilson golf putters

De golfclub waar Wilson zeker niet bekend om staat is de putter. De golf putter van Wilson wordt toch vaak achterwegen gelaten en vervangen door een ander golfmerk als Titleist of Taylormade. Jammer want de recensies zijn goed en ook deze putters zijn goedkoop!

Wilson golftas

Wilson golfballen

Wilson golfset tweedehands

Golfclubs van Wilson tweedehands kopen? Ja, je kan inderdaad veel geld besparen als je een tweedehands golfset van Wilson op Marktplaats koopt. Toch zijn de diverse modellen al goedkoop dus waarom zou je risico nemen om deze dan tweedehands te kopen? Aan een tweedehands golfset via Marktplaats kopen zitten ook veel nadelen. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat je “fake” Wilson golfclubs aanschaft. Naast de imitatie weet je nooit helemaal wat de staat is of dat de set op maat is gemaakt voor een andere golfer. Tuurlijk kun je checken of alle clubheads vastzitten maar check vooral meer! Zitten er lijmresten op? Meet de ijzers op? Voorzien van een serienummer?

Wilson golfset prijzen

De gemiddelde prijs voor een Wilson golfset ligt echt veel lager dan die van Titleist, Ping of Callaway. Dit maakt het merk wat golfclubs betreft interessant. Ondanks dat het merk vrij goedkoop is kun je online evengoed zoeken naar de beste Wilson golfset aanbieding. Soms zitten er prijsverschillen tussen van rond de €70 die je kunt besparen als je een set koopt. Wel moet je goed bedenken waar je de golfset koopt! Garantie, onderhoud of tussentijds golf advies spelen hierbij een belangrijke rol. Kun je makkelijk met je golfclubs terug naar de winkel als er iets mee aan de hand is of stuk gaat?

Wilson golf aanbieding

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief