ping golf

Ping golfset

Ping golfset kopen of opzoek naar nieuwe golfclubs van Ping? Ping golfclubs behoren naast Callaway, Titleist, Nike en Mizuno ook zeker in het rijtje van de beste golfclubs ter wereld. Het merk Ping heeft de afgelopen jaren al heel wat golfclubs en golf drivers uitgebracht. In dit golf artikel geven we je wat meer informatie over de Ping golfclubs. Daarnaast helpen we je met het zoeken van een leuke betaalbare of goedkope Ping golfset. Naast deze info hebben we nog wat andere info voor je over de bekende Ping ijzers, putters en golftassen.

Ping golfclubs

Veel beginnende golfers profiteren van de vergevingsgezindheid van een Ping golfset. Het merk bestaat al sinds 1959 en heeft inmiddels al heel wat golfclubs verkocht en heeft daarmee veel ervaring. Wat dacht je van de hele G-serie? Met zowel de G10, G15 als de G25 hebben enorm veel golfers hun eerste ballen geslagen. Als je op de golfbaan om je heen kijkt zie je regelmatig golfers met een Ping golf driver of golfset. Ook veel bekende modellen van Ping zijn al gebruikt door de bekende prof golfers van de tour maar heel veel zie je Ping niet meer onder de spelers. Dat is vreemd want het merk bouwt echt kanonnen! Wat dacht je van de bekende roze Ping golf driver van Bubba Watson maar ook Jimenez en Hovland slaan met Ping perfecte ballen. Nu Ping druk bezig is met nieuwere modellen lijkt het merk wel weer helemaal terug te komen.

Ping golfset

Zoals bij alle golfsets raden we je ook bij de Ping golfsets aan om verschillende modellen uit te proberen. Behalve als je al weet met welk model je wilt gaan spelen natuurlijk dan is het zoeken naar de goedkoopste Ping golfset aanbieding natuurlijk het doel! Ben je nog wel opzoek naar de juiste ijzers of golfclubs dan kun je in veel gevallen van een golfshop wel 2 verschillende ijzertjes zeven meenemen naar de drivingrange of golfbaan om te kijken welke het lekkerste slaat. Laat je goed informeren en kies de beste golfclubs voor jouw golfswing. Kost die ene golfset nou €100 meer dan moet je die keuze zeker maken.

Ping ijzers

Ga je voor een halve of hele golfset?
Wat voor shaft past er bij jouw golfswing?
Ga je voor ijzers of graphite shafts op je nieuwe golfset?
Welke grips staan mooi en zijn geschikt voor jouw handen?
Wat is nou een gemiddelde prijs voor een Ping golfset?
Allemaal vragen die je van tevoren moet stellen en moet beantwoorden om de beste golfset te kopen.

Ping driver

De Ping driver zien we steeds vaker in de golftas zitten. Waarschijnlijk heeft het ermee te maken dat Bubba Watson met zijn roze Ping driver vaak laat zien dat je met dit merk rakketten kunt afvuren. De nieuwe modellen Ping golf drivers zien er heel mooi uit.

Ping wedges

De Ping wedges zijn interessant! Niet de bekendste wedges zoals de Titleist Vokey wedges, maar toch verkoopt het merk deze wel aardig, en terecht. De diverse modellen Ping wedges zijn mooi om te zien en slaan perfect. Wedges zitten standaard niet in een golfset op de pitching wedge of sandwedge na, beter bekend als de PW en SW. Echte graden wedges zul je dus apart bij je golfset moeten kopen. Let er wel op dat je de shaft en grip aanpast aan je huidige golfset. Het zou zonde zijn als je een small grip op je wedges hebt en een midsize grip op je overige golfclubs. Voor de beginnende golfer zijn wedges niet echt nodig maar kom je tot een gemiddeld golf handicap dan zijn de graden wedges best interessant. Met de “glide” modellen heeft Ping er weer een paar mooie wedges bij.

Ping golf putters

De golfclub waar Ping bekend om staat, de putter. De golf putter van Ping wordt gebruikt door veel tourspelers omdat deze modellen je echt met gevoel laten putten. Naast het “zachte” gevoel van de impact is ook de balans en stabiliteit van de Ping golf putters enorm goed.

Ping golfset dames

Elk golfmerk heeft wel een serie dames golfclubs. Een golfset speciaal voor dames. Aangepaste shaft, smallere grips en toch ook een andere look!

Ping golftas

Ping golfset tweedehands

Een Ping golfset tweedehands kopen? Ja, je kan inderdaad veel geld besparen als je een tweedehands golfset van Ping op Marktplaats koopt. Toch zit er aan een tweedehands golfset via Marktplaats ook veel nadelen. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat je “fake” Ping golfclubs aanschaft. Naast de imitatie weet je nooit helemaal wat de staat is of dat de set op maat is gemaakt voor een andere golfer. Tuurlijk kun je checken of alle clubheads vastzitten maar check meer! Zitten er lijmresten op? Meet de ijzers op? Voorzien van een serienummer?

Ping golfset prijzen

De gemiddelde prijs voor een Ping golfset is een lastige want alle informatie die je hiervoor moet hebben hangt af van de vragen die we aan je hebben voorgelegd. Halve set of een hele set, welke grips, shaft en ga zo maar door. Wel kun je online zoeken naar de beste Ping golfset aanbieding. Soms zitten er prijsverschillen tussen van rond de €200 die je kunt besparen als je een set koopt. Wel moet je goed bedenken waar je de golfset koopt! Garantie, onderhoud of tussentijds golf advies spelen hierbij een belangrijke rol. Kun je makkelijk met je golfclubs terug naar de winkel als er iets mee aan de hand is of stuk gaat?

Ping golf aanbieding

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief