Beste golfhotels Portugal

Golfen in Portugal? Met name de Algarve staat bekend als een prettige golfbestemming en veel golfers boeken jaarlijks hun golfvakantie naar deze Portugese regio. Net als in Spanje kun je ook hier voor een leuk bedrag een appartement huren in de buurt van een golfbaan, maar een golfhotel is ook wel lekker natuurlijk! In dit golf artikel gaan we het hebben over de beste golfhotels Portugal. We geven je een top 5 hotels in de buurt van golfbanen en hebben een paar aanbiedingen voor je om zo een goedkope golfvakantie in Portugal te boeken.

Golfen in Portugal

Portugal staat bekend om zijn mooie groene en glooiende fairways. Een beetje fanatieke golfer heeft al eens een golfbaan bezocht in bijvoorbeeld de Algarve. Leuke appartementen, lekker eten, mooi weer en een ontspannen sfeer maken golfen in Portugal populair.

Beste golfhotels Portugal

Conrad Golf
Quinta do lago Golf
Falesia Golf
Boavista Golf
Boutique golf

Golfbanen Portugal

Met 80+ golfbanen in Portugal is de kans groot dat je al in de buurt van een golfbaan zit. Tijdens het boeken van je golfvakantie kun je kiezen om direct greenfees mee te boeken of om op de locatie zelf iets te regelen met de golfbaan in de buurt. Vaak hebben de golfhotels goede afspraken met de golfbaan zelf maar ook met de andere golfbanen rondom de accommodatie. Wil je ook golfen in Portugal denk dan aan de volgende opties;

  • Wat is je budget?
  • Op wat voor golfbaan wil je golfen?
  • Wil je op 1 golfbaan of meerdere spelen?
  • Waar in Portugal zou je een hotel aan een golfbaan willen bezoeken?
  • Wil je een all in golfreis of regel je zelf alles?
golfreizen portugal kaart

Pin High Portugal

Pin High heeft rond de 29 golfreizen in de aanbieding richting Portugal. Veel aanbod in de Algarve maar ook golfbanen in Lissabon en Madeira zijn populair. Regelmatig vind je een een leuke golfvakantie naar Portugal in de aanbieding.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief