Golf regenkleding

Golf regenkleding kopen? Ben je ook zo’n diehard golfer die zelfs in de regen gaat golfen of vind je het gewoon handig om voor de zekerheid een golf regenpak bij je te hebben voor een paar druppeltjes? In dit golf artikel een overzicht van online goedkope golfkleding voor de regen. We maken een selectie van de beste golf regenkleding merken als Abacus, Under Armour en Footjoy en hebben een aantal tips voor je om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaald. We zoomen in op de golfkleding aanbiedingen en hoe je zelf je golfkleding waterafstotend maakt. Kortom, geen excuus meer als het een beetje regent want golfen kan altijd!

Beste golf regenkleding

Zoals bij alle golfkleding kent ook de golfmarkt bijzonder veel golf merken met de beste golf regenkleding. Je hebt uiteraard de bekende merken als Nike golf, Adidas, Footjoy en Abacus maar daarnaast zijn er ook veel onbekende golfmerken die aardige golf regenpakken verkopen. Wat ons betreft springen onderstaande merken er wel uit als het gaat om beste golf regenkleding:

 1. Abacus
 2. Under Armour
 3. Footjoy
 4. Nike
 5. Adidas

Regen golfkleding kopen

Er zijn 2 super handige tips om direct geld te besparen bij het kopen van golf regenkleding. Dit is wel handig want de prijs van een  golfregenpak is best pittig. Een goed regenpak om comfortabel in te golfen kost je zomaar rond de €250. Het is natuurlijk wel zo dat je niet continue in deze golfkleding rondloopt en daardoor zal het minder snel slijten en heb je er jaren plezier van.

 1. Check de aanbiedingen en de welbekende golfkleding sale. Op diverse momenten in het jaar is het sale en dat zijn de momenten dat de golfshops je veel korting geven.
 2. Combineer gewone (casual) kleding met golfkleding! Een polo die je bijvoorbeeld doordeweeks naar je werk draagt kan ook prima functioneren als een golf shirt. Dit geldt natuurlijk ook voor golfbroeken en regenpakken. Koop en draag voor de echte regen een regenjas die je in het dagelijks leven ook kunt dragen, dus niet alleen om in te golfen.

Gore-tex golfkleding

Tegenwoordig heb je ook veel golfkleding die waterafstotend is. Het zal niet helemaal waterdicht zijn als het keihard regent maar de eerste grote druppels worden wel opgevangen of juist afgestoten. Merken als Under Armour of Galvin Green verkopen deze gore-tex golfkleding en is eigenlijk altijd prima om in te golfen!

Meer regenpakken

Waterafstotende golfkleding

Je kunt ook je eigen golfjas of golfkleding zelf waterdicht maken al geeft dat niet de kwaliteit van een echt regenpak. Met een impregneermiddel wat je over je golfjack spuit zorg je ervoor dat je een waterafstotende laag krijgt. Dit is niet alleen handig tegen regen maar ook voor vuil!

Als je golfkleding hebt gekocht probeer deze dan zo snel mogelijk te impregneren. Als er eenmaal vuil op je golftas zit zal de impregneer minder goed zijn werk doen.

 • Golfkleing kopen of oude goed reinigen.
 • Impregneer volgens de gebruiksaanwijzing aanbrengen.
 • Goed laten drogen
 • 2e behandeling geeft vaak een beter resultaat.
zelf waterdichte golftas

Golf regenbroek

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief