Golf regenkleding

regenkleding golf

Golf regenkleding kopen? Ben je ook zo’n diehard golfer die zelfs in de regen gaat golfen of vind je het gewoon handig om voor de zekerheid een golf regenpak bij je te hebben voor een paar druppeltjes? In dit golf artikel een overzicht van online goedkope regen golfkleding. We maken een selectie van de beste golf regenkleding aanbiedingen voor dames en heren! Daarnaast aandacht voor de diverse golf merken als Adidas, Nike en regen golfkleding van Under Armour. Wil je gebruik maken van zo’n golf regenkleding aanbieding dan kun je tot wel 70% korting ontvangen.

Beste golf regenkleding

Zoals bij alle golfkleding kent ook de golfmarkt bijzonder veel golf merken met de beste golf regenkleding. Je hebt uiteraard de bekende merken als Nike golf, Adidas, Footjoy en Abacus maar daarnaast zijn er ook veel onbekende golfmerken die aardige golf regenpakken verkopen. Wat ons betreft springen onderstaande merken er wel uit als het gaat om beste golf regenkleding:

  1. Abacus
  2. Under Armour
  3. Galvin Green
  4. Footjoy
  5. Nike
  6. Adidas

Golf regenkleding aanbieding

Golf regenpakken zijn niet het goedkoopste golfkleding stuk. Een goed regenpak om comfortabel in te golfen kost je zomaar rond de €250. Het is natuurlijk wel zo dat je niet continue in deze kleding rondloopt en daardoor zal het minder snel slijten. Mocht je toch een golf regenpak willen kopen zoek dan goed naar de diverse golf regenkleding aanbiedingen, Zoals bij Jumbo Golf en Hockey. Zij hanteren voor veel golfkleding de 2e halve prijs aanbieding die je veel korting geeft.

Gore-tex golfkleding

Tegenwoordig heb je ook veel golfkleding die waterafstotend is. Het zal niet helemaal waterdicht zijn als het keihard regent maar de eerste grote druppels worden wel opgevangen of juist afgestoten. Merken als Under Armour of Galvin Green verkopen deze gore-tex golfkleding en is eigenlijk altijd prima om in  te golfen!

Regen golfkleding kopen

Er zijn 2 super handige tips om direct geld te besparen bij het kopen van golfkleding.

  1. Check de aanbiedingen en de welbekende golfkleding sale.
  2. Combineer gewone (casual) kleding met golfkleding! Een polo die je bijvoorbeeld doordeweeks naar je werk draagt kan ook prima functioneren als een golf shirt. Dit geldt natuurlijk ook voor golfbroeken en regenpakken.

Koop en draag voor de echte regen een regenjas die je in het dagelijks leven ook kunt dragen, dus niet alleen om in te golfen.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief