Nike golfkleding

Nike golfkleding

Nike, 1 van de beste golfkleding merken die er is. Nike Golfkleding ken je uiteraard van Tiger Woods maar ook andere bekende golfers dragen Nike golfkleding. Nike golfschoenen, golf shirts, polo’s, golfbroeken, jurkjes, caps en nog veel meer golfkleding stukken van het bekende merk. In dit golf artikel geven we je een paar voorbeelden van golfkleding trends en zoomen we in op het golfkleding assortiment. Daarnaast nog wat handige koop tips en golfkleding aanbiedingen!

Nike golfkleding

Nike golfschoenen

We beginnen met de golfschoenen van Nike. Mooi, betaalbaar, sterk, flexibel en trendy. Misschien zijn de Nike golf schoenen wel het meest verkochte product in de categorie golf, samen met de golf shirts. Nike heeft inmiddels al heel wat modellen bedacht en over de toonbank heen gesmeten. Wat dacht je van;

  • Air Max Golf
  • Infinity
  • Air Max NRG
  • 270G
  • Jordan ADG

Nike golf shirt

Welke golfer kent het Dri-fit golf shirt van Nike niet? De Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft tijdens het golfen. Het shirt is zacht, zeer elastisch en ventileert optimaal. Een perfect sportshirt dus. Is het kouder buiten dan helpt het Therma Nike golfshirt goed. Ook hiervan heeft Nike er al veel verkocht in de categorie winter golfkleding.

nike-golf-polo-shirt

Nike golfbroeken

De golfbroeken van Nike zitten heel comfortabel. Check van tevoren wel goed welke Nike golfbroek je koopt want hier zit wel verschil in. Je hebt ze bijvoorbeeld ook hier met Dri-fit, maar ook waterafstotend of extra elastisch.

Nike golfbroeken

Nike golf jurkje

De Nike golf rokjes zijn populair! Waar er vroeger nogal een beetje moeilijk werd gedaan over golfkleding, en dan met name bij dames blote benen, zie je dat de regels steeds soepeler worden wat betreft de golfetiquette. Blote benen mag dus gewoon en het golfrokje zien we steeds vaker.

nike golf rokje

Nike golf jack

Tegen de kou, wind of regen, er zijn verschillende Nike golf jassen te koop!

nike golf jack

Nike golf outlet

Nike Golfkleding kun je vaak in de outlet of in de aanbieding met korting kopen. Het is wachten op deze aanbiedingen of je koopt je Nike Golfkleding bij Jumbosports en dan krijg je altijd het 2e product voor de halve prijs. Scheelt toch weer geld!

jumbo golf

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief