Pin High golf

Pin High golfreizen of ook wel bekend als Pin High golftravel. Misschien wel de bekendste golfreisorganisatie van Nederland met golfreizen over de hele wereld. Veel golfers boeken jaarlijks een golfreis bij Pin High. Al meer dan 30 jaar is Pin High golf actief in de golfreizen. Met een speciaal team inkopers en ook echte golfliefhebbers reizen zij Europa (wereld) door opzoek naar de leukste golfbestemmingen. In dit artikel vertellen we je wat meer over Ping High golf. We geven je informatie over de golfbestemmingen maar ook over de organisatie zelf. Laten je zien welke Service Pin High je biedt en we gaan het natuurlijk hebben over de Ping High crazy days.


golfreizen duitsland

Pin High aanbiedingen

We beginnen gelijk maar bij misschien wel het leukste onderdeel en dat zijn de Pin High aanbiedingen. Pin High golf geeft een garantie af dat je bij hun de goedkoopste golfreizen kunt boeken. Maar naast de goedkope golfreizen heeft Ping High golftravel ook een wisselend pakket aan golfreis aanbiedingen variërend van golfarrangementen tot golflessen tijdens je vakantie. Diverse momenten in het jaar naar verschillende golfbestemmingen met extra korting. Erg leuk om in de gaten te houden en van te profiteren. Daarnaast is er de Ping High weektopper waarin er 1 golfvakantie of golfweekend met korting wordt uitgelicht!

Pin High crazy days

Kan het nog gekker en kan een golfreis nog goedkoper? Zeker wel! Pin High golf heeft een paar keer per jaar de Pin High Crazy Days. In een bepaalde periode krijg je dan extra korting. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat je €270 korting per golfer krijgt op je geboekte golfreis. De Pin High crazy days zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden onder golfers omdat er erg leuke aanbiedingen tussen zitten. Wij van Golfaanbieder.nl hebben al diverse jaren geprofiteerd van de Pin High crazy days. Golfreizen naar Turkije, Spanje en Portugal worden op deze manier betaalbaar.

Ping High golfreizen

Welke landen zijn populair onder golfers voor een golfreis volgens Pin High? Spanje, Portugal, Frankrijk zijn erg populair. Maar ook in Zuid Afrika heeft Pin High al 15 golfbestemmingen. Het mooie weer, genieten van het buitenlandse sfeertje en eten aan de mooie golfbanen. Wil jij liever wat dichter bij huis golfen dan hebben landen als België en Duitsland ook schitterende golfbanen. Pin High golf heeft een volledig aanbod!

golfen portugal

golfen Duitsland

golfen spanje

golfen engeland

golfen frankrijk

golfen belgie

Golfreizen Pin High Spanje

Pin High heeft diverse golfreizen naar Spanje. Met zo’n 40 golfvakanties zit je in Spanje goed. De reisorganisaties legt de focus alleen op de kustgebieden en de eilanden en dat vinden wij dan ook het enige nadeel. Is dit een logische keuze van Pin High? Zeker, de meeste golfbanen liggen namelijk aan de buitenrand. Alleen al in de buurt van het Vliegveld Malaga vind je heel veel golfbanen. Omdat er zoveel golfbanen rondom Malaga liggen zijn de greenfee prijzen erg aantrekkelijk. De kosten voor eten en drinken in Spanje zijn ook erg goed te doen. Dit kun je niet vergelijken met de prijzen die wij in Nederland hanteren. Een golfvakantie naar Spanje is een echte aanrader.

Golfreizen Portugal met Pin High

Een andere voorkeur die wij hebben is golfen in Portugal. Mooie golfbanen, lekker weer en goed eten. Met 30 golfreizen naar Portugal heeft Pin High ook hier leuke aanbiedingen. Met ongeveer 50 golfbanen in voornamelijk de Algarve kun je hier als golfer aardig uit de voeten.

golfreizen portugal kaart

Pin High Golfclinics in het buitenland

Ook erg populair onder golfers zijn de golfreizen golfclinics. Voor zowel de beginnende als gevorderde golfer biedt Pin High golfclinis aan om het golfspel te verbeteren tijdens je vakantie. Een weekend, midweek of een week lang onder begeleiding van een golfprofessional je volledig focussen op je golfspel. Dit uiteraard in combinatie met een mooi hotel en golfbaan. Dit golfarrangement wordt steeds vaker aangeboden met greenfees.

Volledig verzorgde golfreizen

De volledig verzorgde golfvakanties zijn populair. Een week lang genieten van een hotel, golfbaan en lekker eten. En dit alles zonder je ergens anders druk over te maken, behalve je golfswing. Pin High heeft verschillende deals in diverse landen waar je kunt profiteren van een package deal.

Voorbeeld Weekpackage

7 nachten semi all-inclusive met 3 greenfees

 • auto categorie C – Seat Ibiza of vergelijkbaar
 • 7 nachten 2-pk standaard | semi all-inclusive
 • 2 greenfees El Rompido North
 • 1 greenfee El Rompido South

Genoemde banen kunt u wisselen (soms toeslag) of uitbreiden met:

 • El Rompido South
 • El Rompido North
vanaf €699
golfreizen duitsland

Pin High laagste prijsgarantie

De golfreis specialist garandeert dat welke reis je ook bij hun boekt, je nooit meer betaalt dan bij een andere golfreis aanbieder. Mocht je een lagere prijs zien, vertel het hun dan. Zij passen de prijs van je golfreis aan en betalen je het verschil terug plus 10% over het prijsverschil. Uiteraard zitten hier wel bepaalde voorwaarden aan! Check deze op de website van Pin High zelf. Andere voordelen van een golfreis boeken via Pin High Golf?

 •  Vele unieke arrangementen!
 • Uw eigen reisadviseur bij elke boeking
 • 24/7 bereikbaar, ook tijdens uw vakantie!
 • Eigen betrouwbare kwaliteitsinspecteurs!
 • Aangesloten bij ANVR, SGR, IAGTO en Calamiteitenfonds
 • Gratis omboeken hotel of baan tot 1 maand vóór vertrek
 • Zonder risico voorboeken voor komend seizoen met de beste starttijden

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief