New Balance golfschoenen

New Balance golfschoenen kopen? In dit golf artikel een overzicht van de nieuwe modellen en de beste New Balance golfschoenen. We geven je wat handige tips om het juiste model goedkoop te kopen en vergelijken een aantal New Balance modellen.

New Balance golf

Al sinds 1906 produceert New Balance sportkleding en sportschoenen. Het bedrijf behoort tot de grootste sportmerken van de wereld. De New Balance golfschoenen zijn echter vrij nieuw in het assortiment, maar wel met succes! Een mooie, stevige, sportieve golfschoen voor een scherpe prijs.

New Balance modellen

Er zijn momenteel verschillende modellen in het New Balance golfschoenen assortiment;

  • 997 SL
  • Fresh foam links SL
  • 574 Greens
  • Fresh foam contend

997 SL

574 Greens

Fresh Foam Links

New Balance golfschoenen vergelijken

De verschillende golfschoen modellen van New Balance kennen ieder hun eigenschap. De New Balance 997 SL bijvoorbeeld. De schoenen hebben een oversized azorb hiel crash pad en gegoten PU-inzetstukken om de schoen comfortabel en stevig te houden. De azorb foam zorgt voor extra demping en compressie.
De golfschoen heeft een waterdicht microfiber lederen bovenkant en kent een 2 jaar waterdicht garantie. Slechts 323 gram zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je zweeft en niet op klompen loopt.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGolfschoenen aanbieding

De outlet en de golfschoenen sale zijn de beste momenten om goedkope golfschoenen te kopen! De beste schoenen voor de laagste prijs met veel korting. De naam sale vraagt daar ook eigenlijk al om. Elke golfshop en online golfwinkel heeft in het menu van de website wel zo’n sale. Op die pagina vind je alle afgeprijsde golfkleding en golfschoenen voor de allerlaagste prijs. LET OP! Je moet wel even goed kijken wat je precies koopt en of hier geen addertjes onder het gras zitten. Denk hierbij aan verzendkosten, het retourneren van de gekochte producten of alleen korting op een bepaalde maat.