golf-driver

Beste golf driver

De beste golf driver? Je wilt niet weten hoe vaak wij de vraag krijgen waar kan ik de beste golf driver kopen? Logisch hoor want de golfdriver is niet alleen één van de duurste golfclubs in je golftas maar ook een heel belangrijke. Een golf driver kopen is een flinke investering dus dat je hier extra aandacht aan besteedt is helemaal terecht! Maar als je toch gaat investeren dan wil je uiteraard wel 1 van de beste golf driver kopen. In dit golfartikel geven we je advies over de aanschaf van een nieuwe driver en hebben we een paar handige tips voor je als je een driver wilt kopen. We laten je een paar modellen zien van de bekende golfmerken die in de zogenaamde “als beste geteste golf drivers” staan en hebben een aantal goedkope golf driver aanbiedingen.

beste golf drivers

Golf driver merken

Bijna alle golfmerken produceren golf driver modellen. Het is dan ook jaarlijks een strijd voor deze merken om zo hoog mogelijk op de “hotlist” te staan. De nieuwste drivers worden getest door diverse golfers van verschillende niveaus. Er wordt gekeken naar impact, vergevingsgezindheid (hoe makkelijk slaat de club) en nog een aantal andere onderdelen. Ben je nou ook opzoek naar een nieuwe driver dan zeggen wij wel dat je een driver moet kopen van een van deze bekende golfmerken. De beste golf drivers van de bekende golfmerken als Callaway, Titleist, Taylormade, Nike, Ping en Mizuno komen toch wel als beste uit de test. Tuurlijk kun je ook een goedkoop model van een onbekend merk kopen, maar eerlijk gezegd bereik je hier veel minder mee. Je moet meer moeite doen om de golfbal goed te raken en meer afstand te halen. Waarom denk je dat Tiger Woods met een Nike golf driver speelt en niet met een onbekend merk? Sterker nog, dat alle tourspelers met een bekend merk golfen. Geld, bekendheid, marketing en nog veel meer aspecten spelen hierin een rol, en uiteindelijk brengt dat vaak ook een beter product op de markt.

Golfdriver kopen

Ben je opzoek naar een nieuwe driver? Met welk golfmerk wil je spelen dan? Klik op 1 van onze golfmerken voor meer informatie.


Beste driver golf

Zoals gezegd is er elk aar een strijd voor een plek op de hotlist. Een lijst met beste drivers van dit moment, getest op allerlei onderdelen. We pakken even de top 5 beste golf drivers volgens de website Golfdigest. Uit de verschillende testen en reviews komen weer mooie modellen drivers voorbij. De één nog dikker dan de ander…

Callaway Epic Max

Callaway Epic golf driver

Cobra Radspeed

Cobra radspeed golf driver

Mizuno ST-Z

Mizuno stx golf driver

Ping G425

Ping G425 golf driver

Ping G425

Taylormade SIM 2 golf driver

Beste golf driver kopen

Online vind je veel informatie en advies voor het kopen van de juiste driver. Het is echter wel zo dat veel van deze (golf) websites belang hebben bij een bepaald golfmerk en zich in alle bochten wringen om jou juist dat ene merk golf driver te laten kopen. Mocht je nou een nieuwe golf driver kopen, check dan de volgende 5 punten;

 1. Golfmerken testen
  Je hele golfset bestaat uit Callway golfclubs, maar als je makkelijkere drives slaat met een Taylormade driver dan moet je die kopen. Veel tourspelers golfen namelijk ook met diverse golfmerken. Richt je pijlen dus niet op 1 golfmerk maar ga golf drivers vergelijken.
 2. Goedkope golfdriver kopen
  De hoofdprijs betalen voor golfclubs of een golf driver wil niemand, maar investeer die paar extra euro’s toch maar wel in een goeie golf driver. Je krijgt achteraf echt spijt als je de juiste golf driver hiervoor hebt laten lopen.
 3. Advies van een golfshop
  De golfshop! Laat je golfswing analyseren met een simulator. Sla 50 golfballen met 5 verschillende golf drivers die worden aanbevolen door de verkoper. Mocht je 2 drivers hebben gevonden die je wel interessant vindt dan neem je die mee naar de driving range (tip 4). Tijdens zo’n analyse kom je erachter welke loft, shaft en driver je nodig hebt.
 4. Neem een demo driver mee
  Het mooie aan de golfshops op een golfbaan is dat je er gelijk je golfdriver kunt testen op de driving range. Tegenwoordig zie je ook dat veel golfshops die niet aan de golfbanen zitten dit doen. Even een kopietje van je paspoort en borg en slaan maar.
 5. Originele golf driver kopen met garantie
  Een goedkope golf driver uit China, Japan of Amerika kopen kan je veel geld besparen, maar de ellende is vaak ook groot. In de afgelopen 13 jaar dat ik actief ben in de golfsport heb ik veel ellende van replica golf drivers voorbij zien komen. Gebroken shafts na 3x slaan en een clubhead die uit elkaar barst. Golfshop in Nederland = garantie = niet goed geld terug.

Golf drivers vergelijken

We gaven het net al even aan in de 5 golf driver kopen tips, en dat is vergelijken. Voordat je overgaat tot de aanschaf van een golf driver vergelijk dan de verschillende golfmerken. Daarna kun je ook drivers vergelijken aan de hand van shafts en loft. Als laatste zou je ook nog een check kunnen doen op je grips. Stap gewoon eens die golfshop binnen of vraag aan de buurman op de driving range of je een balletje met zijn driver mag slaan. Laat een golfswing analyse maken en test eens een paar golfclubs. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen het mooiste of goedkoopste model maar de driver die bij jouw golfswing past.

golf-driver

Golf driver aanbieding

Een driver kopen is niet goedkoop en profiteren van een aanbieding zou dus een goede optie zijn. Het beste is als je geen haast het met kopen. Wacht gewoon rustig een aanbieding af en profiteer van hoge kortingen.

Check regelmatig Golfaanbieder.nl voor golf driver aanbiedingen
Wij promoten regelmatig aanbiedingen van golfclubs, golfschoenen, golf drivers of andere golfspullen. Houd deze aanbiedingen dus scherp in de gaten. Heb je haast en kan je niet wachten, neem dan gewoon even contact met ons op en misschien kunnen wij voor je zoeken en-/of bemiddelen. Je kunt ook gelijk even kijken bij onze partner Jumbo Golf….

Golf driver prijzen

Alle golfers weten dat de golf driver prijzen er niet om liegen. Een leuk nieuw model van een bekend golfmerk kost je zo €350 á €400. Toch is er ook een andere oplossing om jezelf te voorzien van een goedkoper model. Naast de golf driver aanbiedingen zie je ook vaak de sale of outlet. Tijdens de golf sale worden vaak de modellen van het jaar ervoor verkocht. Dus wil je in 2020 een driver kopen dan kun je ook kijken naar het model van 2019.


beste golf driver

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief