golfwanten

Golfwanten

Golfwanten kopen? Golfen met koude handen is helemaal niks. Je vingers doen pijn, het voelt niet lekker en je scores worden er ook niet beter van. Oplossing? Lekkere warme winter golfhandschoenen. In dit golf artikel een overzicht van de beste golfwanten en golfhandschoenen. We maken een selectie van de beste golfhandschoenen aanbiedingen en laten je een paar leuke modellen zien!

Winter golfhandschoenen

Eigenlijk praten we over 2 modellen als we het over winter golfhandschoenen hebben. De golfhandschoen zoals we hem kennen alleen dan gevoerd en iets dikker. En de winter golfwanten ofwel de golf mitts.

golfwanten

Beste golfwanten

Als we het hebben over de beste golfwanten of golf mitts dan springen onderstaande merken er wel uit;

  • Titleist
  • Under Armour
  • Footjoy

Titleist

titleist golfwanten

Under Armour

under armour golfwanten

Footjoy

footjoy golfwanten

Beste winter golfhandschoenen

Als we het hebben over de beste winter golfhandschoenen dan is Footjoy het aangewezen merk! Toch maken Nike en Callaway ook leuke modellen…

Footjoy

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefWinter golfhandschoenen aanbieding

Als je op het punt staat om winter golfhandschoenen of golfwanten te kopen dan is het handig als je gebruik maakt van een aanbieding. Behalve als je het laatste model wilt hebben natuurlijk want dan betaal je meestal de hoofdprijs. Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen op onder andere Garmin golfhorloges, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief