Titleist golftas

De beste Titleist golftas kopen of opzoek naar het nieuwste model? In dit golf artikel vind je diverse informatie over de Titleist golftassen zoals de standbags maar ook de mooie waterdichte cartbags. We helpen je met het zoeken naar goedkope golftas aanbiedingen en de mooiste modellen. Wil je een nieuwe golftas kopen bedenk dan goed aan welke eisen je golftas moet voldoen. Zoek je bijvoorbeeld een draagtas of een Titleist cartbag voor je golftrolley? Ben je opzoek naar een waterdichte golftas van Titleist of naar een bepaalde kleur? Tas met extra veel vakken voor je golfballen of met extra sterke draagriemen? We geven je een paar handige tips voor de aanschaf van een nieuw tassie!

titleist golftassen

Golftas van Titleist

Niet alleen de Titleist golfclubs maar ook de Titleist golftas verkoopt goed. Al jaren zien we de golftassen van Titleist door menig golfer gedragen worden. Van standbag tot tourbag, van pencilbag tot cartbag, Titleist is enorm populair onder golfers. De Titleist golftassen zijn sterk, van goede kwaliteit, handig, betaalbaar en erg mooi.

Titleist golfclubs

Beste Titleist golftas

Titleist verkoopt diverse kleuren en modellen golftassen waarvan de standbag en cartbag het meest verkocht worden. De onderstaande modellen kun je kopen:

 • Standbag
 • Tourbag
 • Pencilbag
 • Cartbag

Standbags

golftas Titleist zwart

Tourbags

Titleist tourbag

Cartbags

Titleist cartbag

Titleist golftas kopen

Je wilt een nieuwe golftas kopen. Je huidige tas is te klein of je hebt een nieuwe Titleist golfset en daar hoort ook een golftas van Titleist bij. Misschien is je oude gewoon versleten en wil je weleens weten welke golftassen aanbiedingen er zijn. Bij deze een paar golftas kooptips:

 1. Bepaal je budget

  Koop een golftas die je echt kunt betalen en bespaar niet op je nieuwe tas! Een goede golftas kost gewoon geld maar hier heb je heel veel plezier van de komende jaren. Daarnaast moet de tas ook van goede kwaliteit zijn en stevige draagriemen hebben.

 2. Merk tas bij je merk golfclubs

  Als je al een tijdje golft en je speelt met een merk dan is het wel tof om van dit merk de golftas te hebben. Wissel je nou nog vaak van golfmerk dan maakt dit niks uit. Vind je nou echt een ander merk mooi dan koop je die gewoon.

 3. Geschikte golftas kopen

  Als je een golftas koopt bedenk dan goed waar deze aan moet voldoen. Veel golftassen hebben hun eigen kenmerken en handige snufjes. Denk hierbij aan:
  – Genoeg opbergruimte voor je ballen
  – Waterdicht
  – Een flessen vakje
  – Een paraplu drager
  – Koel mogelijkheden
  – Stevige pootjes of mogelijkheid tot…
  – Een combi van standbag en tourbag
  – Functies voor kleding, scorecard of golf afstandsmeter
  – Stevige en soepele draagriemen.

Titleist golftas kleuren

Golftassen aanbieding

Wil je geld besparen? Zoek dan naar een goedkope golftas aanbieding, vergelijk of wacht mooie deals af. Check ook regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste kortingen en acties! Sommige golftassen aanbiedingen schelen je gewoon €50 en dat is toch weer een rondje golf en een drankje.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefzwarte golftas titleist

Beste golftas merken

Toch nog niet overtuigd? We hebben een paar andere merken golftassen voor je in een overzicht gezet!

Callaway
Mizuno
Nike
SunMountain
Taylormade
Ping
Ogio

Golftassen merken

Beste standbags

De standbag, ook wel de carrybag genoemd, zie je veel in het golf. Vooral in de winter als deze verplicht is en je geen golftrolley mag gebruiken. Het is de golf draagtas waarmee je veel jongere golfers ziet lopen. De standbag is een golftas die je op je rug draagt doormiddel van een handige draagband. Een van de grote voordelen van deze tas is dat je hem bijna overal in de golfbaan mag neerzetten, behalve op de teebox en de green natuurlijk. Je kunt met deze tas dus veel dichter bij de green komen dan met een golftas op een golftrolley.

Titleist

titleist golftas

Callaway

Ping

ping golftas

Sunmountain

sunmountain golftas

Taylormade

taylormade golftas

Nike

nike golftas

Beste cartbags

De cartbag is speciaal voor de golftrolley gemaakt. Vaak heb je de mogelijkheid om deze golftas ook te dragen maar dat is niet zo heel handig.  De cartbag kent namelijk vaak maar 1 draagriem en kan dus maar over 1 schouder. Daarnaast heeft de cartbag geen steuntjes dus het plaatsen van deze tas is ook vrij lastig. Echt één die je gebruikt in de zomer op je golftrolley. Heb je wel een golftrolley dan biedt deze golftas je ook veel voordelen. De tas is vaak vrij groot en heeft veel opbergvakken.

Mizuno tourbag

Mizuno tourbag golftas

Callaway tourbag

Callaway tourbag golftas

Titleist tourbag

Titleist tourbag golftas