Landal golf

Landal parken in de buurt van golfbanen? Landal Greenparcs heeft zelfs een heel thema opgericht om te golfen. Diverse Landal parken hebben een golfbaan in de omgeving. Met veel van deze golfbanen hebben de Landal Greenparcs parken mooie aanbiedingen zodat je kunt golfen met korting. Er zijn trouwens ook een aantal bungalowparken aan de golfbaan zodat je bijna uit je bungalow zo de golfbaan oploopt. In dit golfartikel een overzicht van een paar leuke Landal golf weekend aanbiedingen en een paar tips voor een huisje op Landal aan de golfbaan.

landal aelderholt golf

Landal parken aan de golfbaan

Landal Greenparcs kent inmiddels 95 bungalowparken in heel Europa. De organisatie groeit jaarlijks en investeert veel in duurzaamheid. Nieuwe huisjes met de meest recente technieken en samenwerkingen met bijvoorbeeld Natuurmonumenten. Ook speelt de organisatie goed in op sport en beweging en zo dus ook op golf. Diverse Landal parken liggen aan de golfbaan waarmee Greenparcs afspraken heeft gemaakt en jouw als golfer korting geeft op je greenfee.

Landal golf

Veel parken van Landal liggen binnen een bereik van ongeveer 2 tot 10 km van diverse golfbanen. In veel gevallen kun je van tevoren een aanvraag doen om op een bepaalde golfbaan te spelen via Landal. Zij boeken een starttijd voor je en je betaalt direct aan de balie je greenfee af. Je gaat naar de golfbaan en levert je voucher in. Een mooi voorbeeld is golfbaan de Texelse.
Je boekt je huisje op Landal de Sluftervallei en je ontvangt 40% korting op je greenfee.

landal texel golf

  • Luxe huizen en huisjes
  • Overdekt zwembad
  • Gezellig restaurant
  •  24 persoons huis
  • 8.8 gastwaardering
  • 40% korting op greenfees

Huisje aan de golfbaan

Een huisje aan de golfbaan is ook een leuk idee voor een golf weekendje weg. In sommige gevallen kun je ook bij de Landal vakantieparken een ontbijt en een diner reserveren. Landal greenparcs met de golfbaan van Aelderholt bijvoorbeeld. Scherpe prijzen voor de huisjes, een golfbaan naast het park en korting op je greenfee bij diverse golfbanen in de omgeving.

Landal Aelderholt

Naast het park ligt een prachtige 18-holes golfbaan en een gloednieuwe 9-holes Par 3 golfbaan. Omgeven door bos en heide kan je golfen op de Drentse Golfclub De Gelpenberg. Als gast van Landal golf krijg je 20% korting op de standaard tarieven van de golfbaan.

Golf arrangement

Nederland telt ongeveer 215 golfbanen dus de kans is groot dat er een Landal park in de buurt ligt. Naast de gewone golfbanen heeft Landal ook aanbiedingen op Pitch en putt banen. Inmiddels heeft Nederland er daar rond de 15 van.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief