landal aelderholt golf

Landal golf

Landal parken in de buurt van golfbanen? Landal Greenparcs heeft zelfs een heel thema opgericht om te golfen. Diverse Landal parken hebben een golfbaan in de omgeving. Met veel van deze golfbanen hebben de Landal vakantieparken mooie golf aanbiedingen zodat je kunt golfen met korting. Er zijn trouwens ook een aantal bungalowparken aan de golfbaan zodat je uit je bungalow zo de golfbaan oploopt, nou ja bijna. In dit golfartikel een overzicht van een paar leuke Landal vakantieparken aan een golfbaan, golf weekend aanbiedingen en een paar tips voor een huisje op Landal aan de golfbaan.

Landal parken aan de golfbaan

Landal Greenparcs kent inmiddels 95 bungalowparken in heel Europa. De organisatie groeit jaarlijks en investeert veel in duurzaamheid. Nieuwe huisjes met de meest recente technieken en samenwerkingen met bijvoorbeeld Natuurmonumenten. Ook speelt de organisatie goed in op sport en beweging en zo dus ook op golf. Diverse Landal parken liggen aan de golfbaan waarmee Greenparcs afspraken heeft gemaakt en jouw als golfer korting geeft op je greenfee.

Landal golf

Naast de vakantieparken aan de golfbaan heeft Landal ook veel parken die liggen binnen een bereik van ongeveer 2 tot 10 km van andere golfbanen. In veel gevallen kun je van tevoren een aanvraag doen om op een bepaalde golfbaan te spelen via Landal zelf. Zij boeken een starttijd voor je en je betaalt direct aan de balie je greenfee af. Je gaat naar de golfbaan en levert je voucher in. Een mooi voorbeeld is golfbaan de Texelse. Je boekt je huisje op Landal de Sluftervallei en je ontvangt 40% korting op je greenfee. Of wat dacht je van Landal Aelderholt? Ook een aanrader…

landal aelderholt golf
landal texel golf


  • Luxe huizen en huisjes
  • Overdekt zwembad
  • Gezellig restaurant
  •  24 persoons huis
  • 8.8 gastwaardering
  • Tot wel 40% korting op greenfees

Huisje aan de golfbaan

Een huisje aan de golfbaan is ook een leuk idee voor een golf weekendje weg. In sommige gevallen kun je ook bij de Landal vakantieparken een ontbijt en een diner reserveren. Landal greenparcs met de golfbaan van Aelderholt bijvoorbeeld. Scherpe prijzen voor de huisjes, een golfbaan naast het park en korting op je greenfee bij diverse golfbanen in de omgeving.

Golfbanen aan Landal vakantieparken

Met verschillende vakantieparken verdeeld over Nederland is de kans groot dat er een golfbaan in de buurt ligt van een Landal vakantiepark. Maar om het nog mooier te maken heeft Landal ervoor gezorgd dat sommige er naast liggen en dat je met korting kunt golfen. We geven je hieronder een overzicht van 8 Landal vakantieparken aan een golfbaan;

Landal Aelderholt

Locatie: Aalden (Drenthe)
Soort golfbaan: 18-holes golfbaan
Ligging: op 1,5 km van het vakantiepark

Landal Beach Resort Ooghduyne

Locatie: Julianadorp aan Zee (Noord-Holland)
Soort golfbaan: 9-holes golfbaan
Ligging: direct naast het vakantiepark

Landal Sluftervallei

Locatie: De Cocksdorp (Texel)
Soort golfbaan: 18-holes golfbaan
Ligging: op 4 km van het vakantiepark

Landal Het Land van Bartje

Locatie: Ees (Drenthe)
Soort golfbaan: 18-holes golfbaan
Ligging: direct naast het vakantiepark

Landal Resort Haamstede

Locatie: Burgh-Haamstede (Zeeland)
Soort golfbaan: 18-holes golfbaan
Ligging: direct naast het vakantiepark

Landal Orveltermarke

Locatie: Witteveen (Drenthe)
Soort golfbaan: 18-holes Pitch & Putt golfbaan
Ligging: direct naast het vakantiepark

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede

Locatie: Burgh-Haamstede (Zeeland)
Soort golfbaan: 18-holes golfbaan
Ligging: direct tegenover het vakantiepark

Landal Villapark Livingstone

Locatie: Burgh-Haamstede (Zeeland)
Soort golfbaan: 18-holes golfbaan
Ligging: op 500 meter van het vakantiepark

Landal golf arrangement

Nederland telt ongeveer 215 golfbanen dus de kans is groot dat er een Landal park in de buurt ligt. Naast de gewone golfbanen heeft Landal ook aanbiedingen op Pitch en putt banen. Inmiddels heeft Nederland er daar rond de 15 van.

Vakantiepark aan een golfbaan aanbieding

Landal is ook de organisatie die vaak leuke weekend deals of andere aanbiedingen heeft. Soms is het zelfs voordeliger om 4 nachten te verblijven in plaats van 3. Rechts bovenin op de website van Landal zie je de meeste recente vakantie park aanbiedingen. Je kunt ook specifiek zoeken naar Landal golf en je ziet de bungalowparken die aan een golfbaan liggen.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief