Garmin S62 golfhorloge

Garmin S62 golfhorloge kopen? In dit golf artikel vind je diverse informatie over het model golfhorloge Garmin S62. We laten je zien welke functies de nieuwe Garmin S62 heeft en welke opties het golfhorloge nog meer biedt. Naast de Garmin S62 geven we je advies over het beste golfhorloge en de GPS golfhorloge aanbiedingen. We geven je ook info over het verschil golfhorloges die je kunt kopen en vergelijken een paar modellen.

Garmin S62

De Garmin S62 is niet zomaar een golfhorloge. Het model biedt een paar nieuwe functies die echt een meerwaarde bieden voor je golfspel. Naast deze speciale functies zijn er ook een paar leuke opties in vergelijking met de oudere modellen:

 • Groter scherm
 • Download Watch Faces
 • Snel horlogebandjes wisselen
 • Virtuele Caddy om de pols
 • Windsnelheid en windrichting
 • 41.000 golfbanen in geheugen
 • Pinpointer

Garmin S62 golfhorloge

Voordat je het Garmin S62 golfhorloge gaat kopen wil je misschien wel iets meer info over wat het ding nog meer kan. Wat zien wij als een verbetering?

Groter scherm
Het eenvoudig af te lezen kleurenaanraakscherm van 1,3 inch is 17% groter dan de Approach S60, zodat je nog meer kunt genieten.

Aanpasbare watch faces
Pas je watch face aan met een foto op je mobiele toestel. Download de app uit de Connect IQ™ Store en pas het uiterlijk van Garmin S62 golfhorloge aan.

Niet alleen een golfhorloge
De Garmin Approach S62 is ideaal voor dagelijks gebruik, dus niet alleen voor op de baan. Omdat je het uiterlijk kan aanpassen ziet de klok er casual uit.

Quikfit® bandjes
Een mogelijkheid is om van bandje te wisselen. Kies uit verschillende kleuren en doe het snel met de verwisselbare QuickFit bandjes. Slechts in enkele seconden een nieuwe look.

Windsnelheid en windrichting
Het golfhorloge toont de windsnelheid en -richting. Hiermee weet je veel makkelijker met welke club je moet slaan.

41.000 golfbanen
Niet echt nieuw maar wel tof. Je horloge wordt geleverd met meer dan 41.000 CourseView voorgeladen kleurenkaarten van golfbanen over de hele wereld. Download updates voor de golfbaan waarop je speelt.

Playslike afstanden
Met de functie PlaysLike afstand kun je afstanden aanpassen voor slagen die heuvelop of heuvelaf gaan waardoor je een betere afstand kan genereren.

Green weergave
De Green weergave geeft de vorm van elke green weer. Van elke golfbaan waar je speelt. Je kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat en een betere afstand.

Waar staat de vlag?
Je kunt snel naar de voor / midden / achterkant van de green verwijzen. Betere afstanden zijn betere scores.

Pinpointer
Bij blinde shots geeft de PinPointer de richting van de pin aan, zodat je elke swing optimaal kunt benutten en weet waar deze staat.

Hindernissen
Met deze functie kun je snel op de kaart van de golfbaan door elke hindernis bladeren. Zo zie je razendsnel belangrijke afstandsinformatie over de hindernissen.

Golfhorloge merken

Ben je opzoek naar een nieuw golfhorloge of wil je een nieuwe kopen? Klik dan op 1 van onze golfmerken en ga direct naar de shop.


Beste Golfhorloge

Wat is het beste golfhorloge? Lastig beste golfer, want als we online zoeken dan zijn er diverse reviews en testen over de verschillende golfhorloges te vinden. Wat wel meteen opvalt is dat vaak de duurdere sporthorloges goed uit de reviews komen. Er bestaan diverse golfhorloge merken maar net zoals alle andere golfmerken hebben je een paar toppers. Garmin behoort zeker wel tot de beste golfhorloges. Andere modellen van Garmin?

S60
S40
S20

Garmin S60 golfhorloge

De Garmin S60 is de voorganger van de S62. Een prima horloge en nu dus aantrekkelijker geprijsd aangezien er een nieuwe versie beschikbaar is.
Ook dit horloge heeft niet alleen golfnavigatie maar ook de Touch Targeting. Hiermee kun je een bepaalde plek op de golfbaan zien en precies de afstand meten. Naast deze leuke functie heeft het horloge ook een swing analyse en autoshot voor het registreren van afstanden en de diverse slagen. Daarnaast ook nog een soort Strava voor golfers waarmee je de competitie aan kunt gaan met andere golfers. Uiteraard ook te gebruiken voor hardlopen, zwemmen en fietsen. Alles is trouwens terug te vinden in de Garmin app.

 • Helder beeld
 • Duidelijke afstanden
 • Verschillende activity functies
 • Mooi design

S40 (approach)

De Garmin Approach S40. Veelal dezelfde functionaliteiten en op golfbaanniveau zit dit horloge tussen de S60 en S20 in en is de opvolger van de Garmin S5. Eigenlijk wel een dikke klok!

Met meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld voorgeprogrammeerd is dit wel één van de beste golfhorloges. Met de Autoshot gametrackingfunctie worden je slaglocaties en afstanden automatisch vastgelegd en gemeten net zoals bij de S60. Alle obstakels, waterpartijen en bunkers worden op de Garmin S40 weergegeven. Ook dit model is voor meerdere sporten te gebruiken.

S20

Het nieuwste model is de S20. De S20 van Garmin heeft functies als het bijhouden van je statistieken. Daarnaast automatische slagdetectie, courseview, greenview en lay-up afstanden. De S20 van Garmin is ook te gebruiken, net zoals de andere watches, als activitytracker.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief