Nike golfschoenen

Nike golfschoenen kopen? In dit golf artikel een overzicht van de verschillende modellen en de beste Nike golfschoenen. We geven je wat handige tips om het juiste model te kopen en vragen je mening of bepaalde golfschoenen van Nike wel “kunnen” op de golfbaan. Inmiddels zijn de Nike Air Max G1 niet alleen populair onder de golfers maar zien we er mensen ook mee op straat. Van de 270G tot de Nike Air Max 1g golfschoenen, ze komen allemaal voorbij in onderstaand artikel!

Golfschoenen Nike

Al jaren staat Nike golf in de top van de golfschoenen en golfkleding. Mede dankzij Tiger Woods, Rory McIlroy en Michelle Wie is dit merk enorm populair. Sowieso doet Nike het natuurlijk goed in de sportwereld. We zien het merk veel, ze verkopen mooie spullen en het is betaalbaar.

Modellen

Tuurlijk was Nike al een populair merk, ook in golf. Maar met de modellen die zij de laatste jaren ontwikkelen zetten ze enorme stappen. Welke modellen? Wat dacht je van de;

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefAir Max golfschoenen

Wie kent de normale Nike air Max niet? We zagen in de jaren negentig duizenden gabbers op deze schoenen lopen. Het model is nooit echt “uit” geweest maar de afgelopen 2 jaar is het model zeker weer “in”. Niet alleen de normale Air Max zijn hip, maar ook veel golfers lopen inmiddels op de Nike Air Max golfschoenen.

Infinity golfschoenen

De Nike infinity golfschoen is één van de laatste modellen die Nike op de markt heeft gebracht. De Nike Infinity is er in zoom en in pro.

270G golfschoenen

Afgeleid van de sportieve hardloopschoenen, de 270G.

Nike Air Max 1G NRG

Eigenlijk net zoals de Nike Air Max golfschoenen alleen dan met extra’s. Gekleurde zool en een apart motief.

Jordan ADG golfschoenen

Nike bracht de Air Max uit en dat werd een groot succes. Nog geen paar maanden later stonden de eerste golfers al op de baan met de Nike Jordan golfschoenen. Wederom een succes!

Golfschoenen aanbieding

De outlet en de sale zijn de beste momenten om goedkope golfschoenen te kopen! De beste schoenen voor de laagste prijs met veel korting. De naam sale vraagt daar ook eigenlijk om. Elke golfshop en online golfwinkel heeft in het menu van de website wel zo’n sale. Op die pagina vind je alle afgeprijsde golfkleding en golfschoenen voor de allerlaagste prijs. LET OP! Je moet wel even goed kijken wat je precies koopt en of hier geen addertjes onder het gras zitten. Denk hierbij aan verzendkosten en retourneren van de gekochte producten.

Golfschoenen kopen

Zorg ervoor dat je nieuwe golfschoenen voldoende comfort en ondersteuning bieden om blessures te voorkomen.
Stabiliteit is erg belangrijk tijdens het golfen. Koop golfschoenen waarvan je de spikes makkelijk kunt vervangen of zoals de Nike air Max golf schoenen geen spikes hebben.
Geen enkele golfer vind het fijn om natte voeten te hebben tijdens de ronde. Naast dat het prettig golfen met een golfschoen die waterdicht is, is het ook belangrijk dat ze ademen. Stank en transpiratievocht kunnen dan naar buiten en zo voorkom je ook blaren..
Koop voor de zomer en winter verschillende golfschoenen. In de zomer wil je lichte schoenen die goed ademen terwijl je in de winter juist een golfschoen wilt die bescherming bied tegen de kou en dus waterdicht zijn.

Naar de store...
nike golf