Golfshirts en Golf poloshirts

golfshirt golf

Golf shirt kopen? In dit golf artikel een overzicht van de beste golfshop met online goedkope golf shirts. We maken een wekelijkse selectie van de beste golfshirt aanbiedingen. Golf shirts dames en heren. Daarnaast besteden we regelmatig aandacht aan de diverse golf merken als Adidas golfkleding, Nike golfkleding en andere golf shirts. Denk hierbij aan nieuwe poloshirt trends en de sale of golf outlet! Wil je gebruik maken van zo’n golf shirt aanbieding dan kun je tot wel 70% korting ontvangen.

Golf shirts merken

Zoals bij alle golfkleding kent ook de golfmarkt voor golf shirts bijzonder veel merken. Je hebt uiteraard de bekende merken als Lacoste poloshirts, Nike, Adidas, Footjoy en Abacus maar daarnaast zijn er ook veel onbekende golf merken die toch aardige golfkleding verkopen. De golfkleding trends worden vaak gezet door de golfprofs of beter gezegd de bekende tour golfers. Sergio Cargia met Adidas,Tiger Woods met Nike, en ga zomaar door. In onderstaand overzicht zie je een aantal bekende golf shirt merken:

Brax
Nike golf shirt
Adidas
Abacus
Footjoy
Puma
Calvin Klein
Ecco
Falke
Oakly
Ralph Lauren
Twintip
Golfino
Ashworth
Callaway
Backtee

Golf poloshirts

Wat is er lekkerder dan in je korte mouwen golfen? De golfetiquette zeggen dat een kraagje verplicht is. Dat betekend dat als we het hebben over een golf shirt dat we het hebben over een golf poloshirt. Een poloshirt is het perfecte shirt om in te golfen. Het staat netjes en voldoet aan de etiquette. Toch kan een poloshirt vrij zwaar en niet al te sportief zijn. Denk hierbij aan de klassieke poloshirts van Lacoste. De laatste jaren zijn merken als Nike en Adidas enorm gaan werken aan nieuwe technologie├źn. Met als resultaat dat je kunt golfen in een licht en sportief golfshirt. De materialen zorgen ervoor dat het zweet makkelijk wordt afgevoerd en dat je droog blijft.

Golf shirts heren en dames

De bekende golfmerken zijn vaak golfkleding sponsor van zowel dames golf als heren golfers. Zo zie je de bekende golfers vaak in merken lopen als Adidas, Nike of soms ook wel Lacoste poloshirts. Ook de onbekende golfmerken hebben vaak een uitgebreid assortiment die voor beide geschikt is. Sterker nog, er zijn een aantal merken die sportkleding maken die door zowel dames als heren gedragen kunnen worden. Zoals we al vaker hebben aangegeven is het golf shirt een belangrijk onderdeel van de golfkleding. Voor het golfshirt kennen we namelijk belangrijke voorschriften. Een kraagje bijvoorbeeld of een lichte kleur was een aantal jaar gelden nog verplicht. De laatste jaren zien we gelukkig wat sportievere golf en poloshirts. Vooral voor de dames past het golfshirt van nu veel meer in de trends. Roze, paars en ook een wit golfshirt zijn erg populair.

Goedkope golf shirts

Let op beste golfer met het kopen van goedkope golf shirts. 4x wassen en het shirt heeft geen model meer. Je draagt je golftas en door het scheuren op je schouders gaat het shirt kapot. 2 kleine voorbeelden dat goedkoop vaak duurkoop is. Koop gewoon een goed merk golfshirt en je heb er echt plezier van. Dankzij de golfkleding sale en de diverse golfshirt aanbiedingen zijn de prijzen echt niet meer zo hoog.

Maten

Zorg ervoor dat je de juiste maat koopt! Dat geldt natuurlijk voor alle golfkleding maar een shirt heeft wel meer aandacht nodig. Bewegingsvrijheid, zweet opname, licht materiaal zijn al een paar voorbeelden van hoe belangrijk een golfshirt is. Wat de maat betreft is bewegingsvrijheid echt wel een aandachtspunt. Wil je scoren met golfen dan telt golfkleding hier zeker in mee. Een flexibel shirt in de juiste maat is een voordeel.

Tip! Bestel online altijd 2 maten dan weet je altijd zeker dat er 1 van de 2 past.

De laatste jaren zijn er heel wat fysieke golfwinkels gestopt. Dit heeft natuurlijk allemaal te maken met de online golfshops. De diverse mogelijkheden van het online winkelen. Bij veel golfwinkels zie je ook de verandering van veel golf kleding naar meer golfspullen en golfclubs. Er worden in deze golfwinkels immers meer golfclubs verkocht dan kleding. Online zie je veel makkelijker de aanbiedingen en de daarbij horende prijzen. Toch blijft het wel prettig om kleding eerst te passen, maar dat is maar een mening.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief