Scotty Cameron putters

De Scotty Cameron putters, elke golfer kent ze, speelt ermee of heeft ermee gespeeld? Het merk bestaat al meer dan 25 jaar, is onderdeel van Titleist en is een begrip in de golfwereld. Scotty Cameron heeft al diverse modellen golf putters op de markt gebracht en mag zich toch wel tot de beste golf putters fabrikanten noemen. Wil je beter putten dan is een goede golf putter een must! In dit golf artikel aandacht voor de beste putters, de prijzen en mooie Scotty Cameron golf putter aanbiedingen.

“HET WAS NIET MIJN BEDOELING OM HET GOLFSPEL TE VERANDEREN.
IK WILDE GEWOON DE BEST MOGELIJKE PUTTER MAKEN”

Scotty Cameron putter

Of je nou een beginnende of gevorderde golfer bent, de Scotty Cameron putters zijn er voor elk niveau. Scotty Cameron kent enorm veel modellen en is altijd al populair geweest. Ken jij één van onderstaande putters van Scotty Cameron?

  • Select Newport
  • Flowback
  • Squareback
  • Select Del Mar
  • Phantom
  • Phantom X12
scotty Cameron phantom x12 putter

Phantom X12

scotty Cameron squareback putter

Squareback

scotty Cameron flowback putter

Flowback

scotty Cameron phantom putter

Phantom X7

scotty Cameron newport putter

Newport

scotty Cameron Del Mar

Del Mar

Scotty Cameron putter kopen?

Ben je opzoek naar de beste golf putter Of wil je een Scotty Cameron putter kopen? Wij adviseren je een putter te kopen van een bekend golfmerk. Je merkt echt een duidelijk verschil tussen een putter van een bekend golfmerk en 1 van een onbekend merk. Het verschil zit in de gewichtsverdeling, stabiliteit en impact. De Scotty Cameron putter prijzen liggen tussen de €400 á €470, uiteraard afhankelijk van het model. Voor een leuke prijs heb je dus een enorm goede golf putter! Ga je een nieuwe Scotty Cameron golf putter kopen vergelijk de verschillende modellen en test welke het beste bij jou golfspel past!

Golf putter modellen

De modellen putters in golf zijn zeer divers en er wordt gesproken in verschillende termen. Zo hoor je vaker de blade, mallet, 2 ball of belly putter. Alles heeft te maken met de vorm van de putter en de gewichtsverdeling. Zo kent de mallet putter een betere gewichtsverdeling en zal putten makkelijker gaan dan met een blade putter. Een blade putter geeft je echter meer gevoel.

Scotty Cameron putter aanbieding

Bij verschillende golfshops zie je eens in de zoveel tijd een Scotty Cameron putter aanbieding, oftewel een golf putter met korting. Meestal vind je zo’n aanbieding als de nieuwe modellen binnen zijn. De oudere golf putters worden dan met korting aangeboden. Wij promoten bijna altijd Jumbo Golf&Hockey aangezien zij vaker aanbiedingen hebben!

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief