Titleist golfballen

Titleist pro v1

1 van de beste golfballen mogen we de Titleist pro v1 wel noemen! De golfballen van Titleist staan bij veel golfers sowieso op nummer 1 maar de pro v1 is al helemaal favoriet. In dit golfartikel geven we je advies over een golfbal kopen en hebben we de beste Titleist golfbal aanbiedingen. We hebben een leuke video en geven je nog wat andere interessante info over de Titleist golfbal. Als je denkt dat een golfbal het verschil in jouw golfspel niet gaat maken dan moet je toch even verder lezen wat de Pro v1 voor jou kan betekenen.

beste golfballen

Titleist pro v1 aanbieding

We beginnen maar bij het leukste, de Titleist pro v1 aanbieding. Voor Titleist golfballen betaal je een aardige prijs, maar als je regelmatig zoekt naar golfbal aanbiedingen dan voorkom je dat je de hoofdprijs moet betalen. Wij promoten vaak de goedkope golfballen aanbieding van onder andere JumboGolf, want daar is het vaak een 2e doos voor de helft van de prijs. Ook voor de dure Titleist golfballen hebben zij mooie aanbiedingen en kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. Zorg ervoor dat je altijd genoeg golfballen in je golftas hebt zodat je nooit misgrijpt. Check regelmatig hoeveel je er nog hebt en koop op tijd een nieuw doosje met korting. Tuurlijk kun je ook gebruikte versies kopen maar dat raden we je af. Hier later meer over.

jumbo golfbal

Titleist pro v1 kopen

Wil je nou nieuwe Titleist pro v1 kopen denk dan even aan onderstaande punten. Ben je een beginnende golfer dan is 1 type bal heel fijn maar geen must. Ben je een gevorderde golfer dan is het wel belangrijk om met 1 type golfbal te gaan spelen om zo je golfspel te verbeteren en je handicap te verlagen. De gevorderde golfer kan bijvoorbeeld zeker verder slaan met de driver als deze gebruik maakt van de juiste Titleist golfballen!

Betaalbare golfbal

Je kunt de duurste Titleist golfbal kopen maar dat geeft nog geen garantie op bevordering van je golfspel en meer afstand met je driver. Koop een golfbal die je kan betalen en ga hier een halfjaartje mee spelen of deze lekker slaan. Als je te dure golfballen koopt en je raakt deze snel kwijt dan kan dat alleen maar nadelig zijn voor je golfspel.

Een betere golfbal maakt verschil in het korte spel

De meeste winst zit in het gevoel voor het korte golfspel. Topklasse golfballen, dus de AAA+, verschillen nauwelijks qua lange afstanden met elkaar maar het verschil zit bij deze golfballen juiste in de korte afstanden. Vooral de spin in combinatie met je golfclub en de touch ofwel het gevoel bevorderen je spel.

Golfballen test

Koop 3 soorten of merken golfballen en ga hier eens mee oefenen. Begin met putten en chippen en speel daarna 3 golfrondes met de verschillende golfballen. Hiermee test je met welke bal je lekker slaat, punten scoort en een goed gevoel hebt. Misschien vind je weleens een golfbal van een merk waarmee je sowieso lekker speelt. Koop hier een paar doosje van en probeer ze uit.

titleist pro v1 golfbal

Golfballen Titleist

Een golf driver, golftas, Titleist golfclubs of cap. Het merk heeft inmiddels diverse golfspullen op de markt gebracht maar de golfballen van Titleist zijn misschien nog wel het bekendste product. Ken je onderstaande Titleist golfballen?

Beste Titleist golfballen:

  • Pro V1
  • Velocity
  • Tru feel
  • AVX
  • Tour Soft
  • Pro V1x

Titleist golfballen verschillen

titleist golfclubs
Titleist prov1

Titleist Pro V1X
Vier lagen | Vliegt hoger | Meer spin | Voelt iets harder aan maar wel controle

titleist golfclubs
Titleist Velocity

Titleist Velocity
Langere afstand | Extreem lage spin voor lang spel | Hoge balvlucht | Maximale controle

titleist golfclubs
Titleist tru feel golfbal

Titleist Tru Feel
Ultrazacht gevoel | Hogere balsnelheid en betere controle | Meer afstand |

Verschil golfballen?

Het grote verschil in golfballen is vaak de prijs voor het merk! Toch speelt de kwaliteit van een golfbal de belangrijkste rol. Denk hierbij aan materiaal, dimpels (dus de gaatjes) en de opbouw van de lagen. De prijs van de dure golfbal komt vaak door het duurdere materiaal wat wordt gebruikt, urethaan. Dit zorgt onder andere voor dat de golfbal meer spin creƫert en je dus veel voordeel en controle hebt bij het korte spel. De merken doen of de afstanden ook enorm toenemen maar dat geeft je misschien een verschil van een paar meter op ten opzichte van een goedkopere golfbal. De meeste winst voor meer afstand zit echt in je golfclubs en met name je golf driver.

Titleist pro v1 gebruikt

We zien en horen vaker zoektermen als “Titleist pro v1 gebruikt” of “pro v1 Titleist tweedehands”. Als je Titleist golfballen tweedehands of gebruikt koopt dan weet je niet hoe lang deze in bijvoorbeeld het water hebben gelegen, de bekende lakeballs. Ook weet je niet of deze golfballen verschillende winters hebben overleefd. Tuurlijk kan een golfbal tegen een stootje maar om een paar weken in -1 of in het water te liggen worden ze niet beter van. sterker nog, de kwaliteit van de golfballen nemen af. Leuk dus om zo goedkope Titleist pro v1 golfballen te kopen maar je kunt net zo goed een b-merk aanschaffen want de kwaliteit is dan hetzelfde.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief