Winter golfschoenen

Waterdichte winter golfschoenen kopen? Als je al een paar jaar golft weet je dat het geen overbodige luxe is om van die lekkere warme golflaarzen te hebben. Tegenwoordig zijn het eigenlijk geen laarzen meer maar gewoon hoge golfschoenen die je voeten droog en warm houden! In dit golf artikel een overzicht van de beste waterdichte winter golfschoenen, beter bekend als golflaarzen of golf boots.

winter golfschoenen

Beste winter golflaarzen

Als we het hebben over de beste waterdichte golfschoenen voor de winter dan kennen we slechts een paar merken die we in de andere categorieën ook terugzien.

  • Footjoy BOA
  • Adidas S2G
  • Nike Manoa

Deze merken hebben mooie winter golfschoenen die waterdicht zijn, sportief ogen en enorm lekker lopen. Hieronder een paar waterdichte golfschoen modellen waarmee je prima op de baan kunt verschijnen in de winter. Warme voetjes en golfen maar!

Footjoy Boa

Adidas S2G

adidas winter golfschoenen

Nike

nike winter golfschoenen

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefWaterdichte golfschoenen kopen

Wil je golfschoenen kopen die waterdicht en speciaal voor de winter zijn ontworpen? Houd er dan rekening mee dat de schoenen niet alleen mooi moeten zijn maar vooral comfortabel en stabiel zitten. Het is namelijk winter en dan is maar 1 ding belangrijk…warme voeten!

  • Zorg dat golfschoenen voldoende comfort en ondersteuning bieden om blessures te voorkomen. Stabiliteit is erg belangrijk tijdens het golfen.
  • Naast dat het prettig golft met een golfschoen die waterdicht is, is het ook belangrijk dat ze ademen. Stank en transpiratievocht kunnen dan naar buiten en zo voorkom je blaren.
  • Koop voor de zomer en winter verschillende golfschoenen. In de zomer wil je lichte schoenen die goed ademen terwijl je in de winter juist een golfschoen wilt die bescherming biedt tegen de kou en dus waterdicht zijn.

Adidas

winter golflaarzen

Goedkope winter golflaarzen

Echt goedkoop zijn de winter golfschoenen of winter golflaarzen niet. Het voordeel is wel dat je een paar jaar met deze golfschoenen doet omdat je ze maar een paar maanden per jaar draagt. Als je mazzel hebt tenminste want het kan ook zomaar zijn dat de golfbaan gesloten is!

  • Footjoy BOA = €170
  • Adidas S2G = €140
  • Nike Manoa = €145
golflaarzen

Golf boots aanbieding

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief