Adidas golfschoenen

Adidas golfschoenen kopen? In dit golf artikel een overzicht van de verschillende modellen van Adidas golf. We geven je wat handige tips om golfschoenen te kopen en hebben een aantal interessante Adidas golfschoenen aanbiedingen. Uiteraard gaan we het hebben over de nieuwste golfschoenen van Adidas de Adidas code chaos maar ook info over de Boost, Adizero, boa en andere toffe modellen die het bekende golfmerk heeft uitgebracht.

Adidas golfschoenen kopen

Als merk behoren de Adidas golfschoenen al jaren tot 1 van de beste golfschoenen. Het bedrijf heeft al zoveel golfschoenen gemaakt dat we er zeker van zijn dat ook jij een van onderstaande modellen wel kent of misschien ook wel hebt gedragen. Je kent het merk sowieso al maar Adidas heeft ook een aantal bekende golfspelers aan zich gekoppeld. Golfspelers met Adidas golfkleding zijn bijvoorbeeld Sergio Garcia, Justin Rose of Dustin Johnson. Maar ook de dames in golf lopen in Adidas golfkleding. Paula Creamer, Natalie Gulbis en Jessica Korda. Het zijn zeker niet de minste namen die golfen op Adidas golfschoenen!

Adipower

360x tour

sp traxion lite

Adizero

Powerband

Samba

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGolfschoenen aanbieding

De golfkleding outlet en de Adidas golf sale zijn de beste momenten om goedkope Adidas golfschoenen te kopen! Het is wel van belang dat je het juiste moment kiest om nieuwe golfschoenen te kopen want op die manier bespaar je veel geld. Diverse momenten in het jaar zorgen ervoor dat je kunt profiteren van een aanbieding! Denk hierbij aan de lente deals, voorjaarssale, mid-summer sale en de wintersale. Wat ook heel interessant is, zijn de aanbiedingen op golfschoen maten. Als er slechts nog maar enkele maten van een bepaalde golfschoen te koop zijn dan worden deze vaak afgeprijsd. Kortingen kunnen oplopen tot wel 60%.

Golfschoenen van Adidas

Jaarlijks komen er nieuwe modellen uit. Dit jaar richt het merk haar pijlen op de nieuwe Adidas Code Chaos. Lichte, sportieve en ultra flex.

Waterdichte golfschoenen van Adidas?

De waterdichte golfschoenen van Adidas behoren al jaren tot 1 van de favoriete. Met verschillende modellen voor elk type golfer is deze waterdichte golfschoen heel interessant voor de wintermaanden.