Adidas golfschoenen

Adidas golfschoenen kopen? In dit golf artikel een overzicht van de verschillende modellen Adidas golf. We geven je wat handige tips om Adidas golfschoenen te kopen en hebben een aantal interessante Adidas golf aanbiedingen. Uiteraard gaan we het hebben over de nieuwste Adidas code chaos golfschoenen maar ook over de Boost, Adizero, boa en andere toffe modellen.

Adidas golfschoenen kopen

Als merk behoort Adidas al jaren tot 1 van de beste golfschoenen. Het bedrijf heeft al zoveel golfschoenen gemaakt dat we er zeker van zijn dat je een van onderstaande modellen wel kent of misschien ook wel hebt gedragen. Je kent het merk sowieso al maar Adidas heeft ook een aantal bekende golfspelers aan zich gekoppeld. Golfspelers met Adidas golfschoenen zijn bijvoorbeeld Sergio Garcia, Justin Rose of Dustin Johnson. Maar ook de dames in golf lopen in Adidas golfkleding. Paula Creamer, Natalie Gulbis en Jessica Korda. Het zijn niet de minste namen die rondhuppelen op Adidas golfschoenen!

Adipower

Adidas 360x tour

sp traxion lite

Adizero

Powerband

Samba

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefAdidas golfschoenen aanbieding

De golfkleding outlet en de sale zijn de beste momenten om goedkope Adidas golfschoenen te kopen! Het is wel van belang dat je het juiste moment kiest om nieuwe Adidas golfschoenen te kopen want op die manier bespaar je veel geld. Diverse momenten in het jaar zorgen ervoor dat je kunt profiteren van een golfschoenen aanbieding! Denk hierbij aan de lente deals, voorjaarssale, mid-summer sale en de wintersale.

Nieuwe golfschoenen van Adidas

Jaarlijks komen er nieuwe golfschoen modellen uit. Dit jaar richt Adidas zijn pijlen op de nieuwe Adidas Code Chaos. Lichte , sportieve en ultra flex golfschoenen.

Waterdichte golfschoenen van Adidas?

De waterdichte golfschoenen van Adidas behoren al jaren tot 1 van de favoriete. Met verschillende modellen voor elk type golfer is deze waterdichte golfschoen heel interessant voor de wintermaanden.