Swing trainer golf

Wil je je golfswing verbeteren of oefenen dan is een swing trainer voor golf een perfect hulpmiddel. In dit golf artikel besteden we aandacht aan de diverse golfswing trainers en hebben we handige informatie over de beste swing trainer golf. Daarnaast een paar tips om 1 van de meest verkochte en beste golf cadeaus te kopen in de aanbieding. De golfswing trainer is namelijk heel populair!

Golfswing trainer

De afgelopen jaren zijn er veel golf oefenmaterialen op de markt gebracht en lag de focus voornamelijk op de golfswing trainers indoor. Het zijn trainingsmaterialen die helpen je golfswing te verbeteren, te stabiliseren of routine in je golfswing aan te leren. Diverse modellen swingtrainers die je arm goed laten strekken, de juiste afstand tot de bal laten houden of simpelweg de een correcte swingbaan aanleren. De drivingrange is uiteraard de meest geschikte plek om je golfswing te verbeteren maar toch kan ook een swing trainer golf hulpmiddel je uitkomst bieden. Je bent mentaal meer met je swing bezig en bent hierdoor gefocust. Zoals alle golfers weten is focussen heel belangrijk in het golfen.

Beste swing trainer golf

Swing trainer mat

Magic Golfswing

Magic golf

Swingz golfswing

Golfswing oefenen

Er zijn tal van producten om je golfswing te oefenen maar er gaat natuurlijk niks boven een drivingrange of trainen tijdens een golfronde op de golfbaan zelf. We geven je graag een paar golfswing tips om je golfspel te verbeteren maar ook meer plezier te beleven. Voordat we je een aantal golfswing tips geven beginnen we bij de basis:

  1. Goede warming-up zonder een bal te slaan!
  2. Halve pitchslagen slaan met een pw of een ijzer 9
  3. Het tempo opvoeren en langzaam opbouwen naar een hele golfswing
  4. Analyseren wat er fout gaat.

Golfswing tips

Alle bovenstaande punten gevolgd en nu weet je het probleem. Je slaat al je ballen naar links of naar rechts. Je topt er heel veel of slaat vaak in de grond. Verschillende problemen met elk een eigen oplossing. Wij gebruiken vaak filmpjes op Youtube om te kijken naar de oplossing van het probleem. Deze tips voor je uit met je golfswing trainer of op de driving range.

Swing trainer golf indoor

Een veel gezochte opdracht is de golfswing trainer indoor. Met bijna al onze voorbeelden kun je je golfswing indoor trainen en daarmee je spel buiten verbeteren. Als tip geven we je mee om sowieso vaker thuis even te oefenen. Ga even in de achtertuin staan en doe een paar keer per week een aantal oefeningen.

Golfsimulator

Als je echt los wilt gaan en je hebt de ruimte en het geld dan zou een golfsimulator de beste oplossing zijn! 1 van de beste gadgets in golf die we kennen is de simulator en wie zo’n ding thuis heeft staan is reuze enthousiast.

Golfswing analyse

Tal van golfshops die je kunnen helpen om een golfswing analyse te maken. Zo voorkom je een miskoop en weet je zeker dat deze golfset bij jouw golfswing en lengte past. Wij werken samen met Jumbosports waar je direct geholpen wordt door 1 van de enthousiaste medewerkers.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Bunkerslag golf

Dikke drive, strak ijzertje naar de green ennnnnn plop, de bunker in. Het ging tot nu toe zo lekker maar voordat je de bal uit de bunker hebt! Steek je kop niet in het zand beste golfer want met deze tips is er hoop.

Pitchen golf

Nog ongeveer 60 meter tot de hole. Een fullswing met een pw kan niet want daarmee sla je 80 meter en dan gaat de bal over de green… Er blijft 1 optie over en dat is pitchen! In dit artikel leggen we je uit hoe je dat het beste kunt doen.

Chippen golf

Je mist de green op een haartje en moet nog maar een paar meter naar de hole. Putten is geen optie dus dan maar een mooie chip! Je hebt kans om de bal in de hole te chippen maar dan volgt er een slag die je niet in gedachten had….. Wil je beter en makkelijker chippen?

Golfweather app

De Golfweather app! 40.000 golfbanen en een andere manier om data te verzamelen. Steeds meer golfers gebruiken deze app om te zien wat voor weer het is of wordt op de golfbaan waar ze gaan golfen.

Golf Chip Game

Wil je beter chippen in golf of ben je het spel beerpong zat? Dan is er de golf chip game. Daag je vrienden uit en speel dit leuke golfspel. Diverse spelvarianten garanderen een leuke avond!

5 beste golfbanen in Turkije

Voor de echte golfliefhebber is er in Turkije maar één plek waar hij echt tot zijn recht komt: Belek. Belek is een relatief nieuwe toeristische bestemming. Toeristen komen voor de heerlijke stranden, de prachtige natuur en de golfbanen!

Beste driver 2023

De beste drivers 2023? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van 2023 en we zijn er nog niet he?

De beste golfhandschoenen

Afgelopen maanden heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest. Er werden verschillende testen gedaan die zouden moeten bepalen welke golfhandschoenen de beste zijn. Uiteraard werd er ook gekeken naar de prijs/kwaliteit en dit was verrassend.