mizuno golf

Mizuno golfset

Mizuno golfset kopen? Mizuno golfclubs behoren tot één van de beste golfclubs ter wereld. Het merk Mizuno golf heeft al jaren heel wat mooie golfclubs geproduceerd en menig tourspeler laten winnen. Het is niet voor niets dat golfers zeggen “nothing feels like a Mizuno”. In dit golf artikel geven we je wat meer informatie over de Mizuno golfclubs en de nieuwste modellen. Daarnaast helpen we je met het zoeken van een betaalbare of goedkope Mizuno golfset. Naast deze informatie nog meer over de Mizuno golftassen, putters, drivers en wedges… kortom, veel Mizuno golf!

Mizuno golfclubs

In 1906 waren het de broers Rihachi en Rizo Mizuno die het sportconcern hebben opgericht. Mizuno groeide uit tot een van de grootste sportfabrikanten in de wereld en produceren nu artikelen voor onder andere atletiek, voetbal, golf, honkbal, volleybal en nog veel meer sporten. In Nederland richt Mizuno zich vooral op atletiek, golf, voetbal, korfbal en volleybal. Veel golfers hebben weleens een Mizuno golfset gekocht of getwijfeld over de aanschaf ervan. Niet zo vreemd want het merk heeft al heel wat tourspelers een overwinning bezorgd en veel golfers een beter golfspel.

Golfset Mizuno

Mizuno golf heeft inmiddels diverse series uitgebracht voor de beginnende golfer maar ook voor de pro. Wat dacht je van de:

  • Mizuno JPX serie,
  • MP,
  • Fli-Hi
  • Click
  • Widec
  • T-Zoid

Maar ook de Mizuno golf wedges en Fairwaywoods mogen er zijn! Zoals bij alle golfsets raden we je ook bij de Mizuno golfsets aan om de verschillende modellen uit te proberen. Ben je opzoek naar de juiste ijzers dan kun je in veel gevallen van een golfshop wel 2 verschillende ijzertjes zeven meenemen naar de drivingrange of golfbaan om te kijken welke het lekkerste slaan. Laat je goed informeren en kies de beste Mizuno golfclubs voor jouw golfswing. Bespaar niet op een nieuwe golfclubs want voor je het weet heb je spijt! Als het goed is doe je jaren met deze golfset!

Mizuno ijzers

Boterzacht, dat is het gevoel als je de golfbal middenin de sweetspot van een Mizuno ijzer raakt! Ga je voor de Mizuno losse ijzers of wil je een volle Mizuno golfset kopen? Afhankelijk van je wensen en je niveau is het goed om hierover na te denken. Een volledige golfset is natuurlijk mooi maar gebruik je alle golfclubs wel? Kies je bijvoorbeeld voor een ijzer 3 of toch liever een hybride? Heb je een Sandwedge wel nodig of vervang je deze voor een graden wedge?

Mizuno golfset kopen

Ben je een beginnende golfer, stel jezelf dan de volgende vragen;

  • Welk niveau heb ik nu en welk niveau kan ik bereiken?
  • Welke grips staan mooi en zijn geschikt voor mijn handen?
  • Als ik een volledige golfset koop gebruik ik dan wel alle golfclubs?

Mizuno drivers

Zelf zijn wij niet echt fan van de Mizuno golf drivers. De Mizuno drivers kunnen echt veel beter. Als je dan toch geld uitgeeft kijk dan eens naar de Titleist of Callaway driver ….
Inmiddels is Mizuno wel bezig om ook de driver te perfectioneren maar de concurrent ligt wat ons betreft wel een paar meter voor.

Mizuno fairwaywoods

Waar we wel enorm fan van zijn, zijn de fairwaywoods van Mizuno. Compacte, vergevingsgezinde en stabiele houtjes waarmee je makkelijk mooie afstanden kunt slaan! Voorheen de F50 en F60 modellen en inmiddels alweer nieuwe woods.

Mizuno wedges

Mizuno heeft niet de bekendste wedges maar toch zijn bijvoorbeeld de Mizuno T-wedges wel erg mooi. Naast het uiterlijk slaan de Mizuno wedges niet verkeerd. De wedges zitten standaard niet in een golfset op de pitching wedge of sandwedge na, beter bekend als de PW en SW golfclubs. Echte graden wedges zul je dus altijd apart bij je golfset moeten kopen. Let er wel op dat je de shaft en grip aanpast aan je huidige golfset. Het zou zonde zijn als je een small grip op je wedges hebt en een midsize grip op je overige golfclubs. Voor de beginnende golfer zijn wedges niet echt nodig maar kom je tot een gemiddeld golf handicap dan zijn de graden wedges best interessant. Iets meer controle naar en rond de green waardoor je beter kunt scoren.

Mizuno putters

Mizuno ijzers fantastisch, drivers matig, Fairwaywoods fantastisch, wedges stabiel, maar dan de Mizuno putters. De golf putter van Mizuno is gelukkig de laatste jaren steeds beter geworden maar daarvoor was het niet al te best. Ook hiervoor kun je beter kijken naar een Taylormade putter of van een ander merk zoals oddyssey. Uiteraard verschillen de meningen hierover en kun je dit het beste zelf even testen! De laatste serie van de Mizuno putters mogen er echt wel zijn en zijn zeker het testen waard!

Golftas

Wij zijn niet over alle producten van Mizuno tevreden maar als we het over de Mizuno golftassen hebben dan gaat ons duimpje omhoog! De Mizuno golftas behoort tot één van de beste en mooiste golftassen die je momenteel kunt kopen. Met zowel de standbag, de tourbag als carrybag steel je de show op de golfbaan.

Mizuno golfset prijzen

De gemiddelde prijs voor een Mizuno golfset is een lastig te zeggen want dit hangt af van je wensen en welke serie je wilt. Wel kunnen we je vertellen dat je jarenlang plezier zult hebben van je Mizuno golfclubs.

#nothingfeelslikeamizuno

Mizuno golfset aanbieding

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief