Nike air max 270 G

nike golf

Nike air max 270 G golfschoenen kopen? In dit golf artikel een overzicht van de Nike air Max 270 G golfschoenen en de aanbiedingen.

Nike Air Max 270G

Met de Nike air Max 270G trapt Nike het gaspedaal verder in wat golfschoenen betreft. Al eerder heeft Nike bewezen dat het model Nike Air Max golfschoenen helemaal weer hip waren. En met de 270 G lijkt het erop dat Nike weer een topper heeft ontwikkeld. De discussie of dit soort golfschoenen op de golfbaan thuishoren is al geweest! Nike gaat gewoon door….

Ook dit model heeft weer een spikeless onderkant maar wel met genoeg profiel dat het je voldoende grip geeft. De 270 G zijn lekker licht en zien er tof uit!

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefNike Golfschoenen

Nike behoort al jaren tot 1 van de beste golfschoenen. Zoals we allemaal weten is misschien Tiger Woods wel de golfer die Nike in het golf zo groot op de kaart heeft gezet. Tuurlijk zijn er de afgelopen jaren veel prof golfers aangesloten bij Nike en dat maakt het merk alleen maar populairder. Bekende modellen zijn de Nike air max, Nike air zoom en de Lunar. Met de nieuwe Nike air Max 270 G golfschoen probeert Nike wederom de beste golfschoenen op de markt te zetten.

Nike Golfschoenen kopen

Diverse golfshops en golfwinkels online verkopen de Nike Air Max 270 Golf. Even zoeken naar de beste aanbieding en je bespaart weer geld!

Nike golfschoenen kopen

Zorg ervoor dat je nieuwe golfschoenen voldoende comfort en ondersteuning bieden om blessures te voorkomen.
Stabiliteit is erg belangrijk tijdens het golfen. Koop ook golfschoenen waarvan je de spikes makkelijk kunt vervangen of zoals de Nike air Max golf schoenen geen spikes hebben.
Geen enkele golfer vind het fijn om natte voeten te hebben tijdens de ronde. Naast dat het prettig golfen met een golfschoen die waterdicht is, is het ook belangrijk dat ze ademen. Stank en transpiratievocht kunnen dan naar buiten en zo voorkom je ook blaren..
Koop voor de zomer en winter verschillende golfschoenen. In de zomer wil je lichte schoenen die goed ademen terwijl je in de winter juist een golfschoen wilt die bescherming bied tegen de kou en dus waterdicht zijn.

Naar de store...