Beste elektrische golftrolley

Broem broem, Je zioet ze steeds vaker op de golfbaan, de elektrische golftrolley! Wil jij ook een golftrolley kopen of ben je opzoek naar de beste elektrische golftrolley? In dit golf artikel vind je diverse informatie over de verschillende elektrische golftrolleys modellen en geven we je advies over de verschillende type. Uiteraard helpen we je ook met het zoeken van de beste golftrolley aanbiedingen. Wil je ook een nieuwe elektrische golftrolley kopen?

Beste elektrische golftrolley merken:

Elektrische golftrolley kopen

De elektrische golftrolley is al een paar jaar op de golfmarkt en wordt steeds populairder onder golfers. Verschillende merken bieden een elektrische trolley met afstandsbediening of knop op de golfkart zelf om deze eenvoudig te besturen. De trolley wordt aangedreven door een accu die een x aantal golfholes meegaat, afhankelijk van het merk, type en soort accu. Verschillende merken, verschillende prijzen natuurlijk. De prijs van de elektrische versie ligt sowieso veel hoger dan de “normale” golftrolleys die je met de hand duwt. Ook het onderhoud ligt in een andere prijsklasse. Denk aan de afstandsbediening, de remmen, de wielen, gps en natuurlijk ook de accu. Maar éénmaal een elektrische golftrolley gekocht is nooit meer zonder!

Elektrische golftrolley

Elektrische golftrolleys vergelijken

Zoals bij meerdere golfspullen willen we als golfer alleen maar de beste elektrische golftrolley kopen maar dan wel voor een leuke prijs. Als we de reviews bekijken dan komt het merk Motocaddy als één van de beste merken uit de test. Het bedrijf  heeft al meerdere prijzen gewonnen met hun elektrische golftrolley modellen vanwege het formaat, actieradius en de kwaliteit. Wil je meer een exclusieve golftrolley dan ben je aan het juiste adres bij Jucad. Het merk Jucad biedt een apart design van hoogwaardige materialen.

Verschillen

Hoe je de modellen kunt vergelijken hangt af van jouw wensen. Wel kun je rekening houden met een aantal simpele punten;

Hoeveel kilometer moet je golftrolley minimaal kunnen halen? We hebben het dan over actieradius.
Stroomverbruik bij het opladen?
Hoe groot is de golftrolley?
Hoe zwaar?
Makkelijk inklapbaar?
Garantie op de accu?
Zoek je de klein elektrische golftrolley of maakt dat niet uit?
Wil je GPS?

Allemaal vragen die je jezelf van tevoren kunt stellen om het zoeken naar de beste elektrische golftrolley, die voldoet aan jouw wensen, makkelijker te maken. Hieronder de modellen die wij kennen.

3 tips om een golftrolley te kopen

Wil je een golftrolley kopen dan moet je eigenlijk een aantal zaken van tevoren op papier zetten. We hebben het dan over welke prijs jij voor een trolley wil betalen en welk model het geld waard is. 3 tips of vragen waar je rekening mee kunt houden voordat je overgaat tot de aanschaf van een golftrolley.

Golftrolley kopen? Wat mag het kosten?

Bepaal van tevoren je maximaal te besteden budget. Het bedrag wat je maximaal wilt uitgeven aan een trolley dus. Dit beperkt je zoekvolume en scheelt je enorm veel tijd. Een goedkope golftrolley is altijd fijn, maar als je €500 kunt uitgeven kijk dan niet naar een model van €1200. Zoek in een bepaalde prijscategorie en bespaar niet op een tientje!

Hoe vaak gebruik je een golf trolley?

Koop geen trolley omdat het stoer staat of omdat al je vrienden er 1 hebben. Als jij het fijn vindt om je golftas te dragen dan moet je dat lekker doen. Het dragen van een golftas heeft ook veel voordelen. Denk hierbij aan je conditie maar ook het bereik van de green. Hoe vaak zie je golfers niet teruglopen om een andere golfclub te pakken? De echte vraag is, ga je een trolley vaak gebruiken en biedt het je gemak. En daarnaast de vraag of een elektrische trolley dan misschien een beter idee is.

Welk merk golftrolley?

Je bent overtuigd, je gaat een elektrisch model kopen! Koop een elektrische golftrolley van een merk dat wel een beetje bekend is. Regelmatig zien we leuke aanbiedingen op de websites Wish en Ebay, maar de merken kennen we niet. Dat is vragen om problemen….

Elektrische golftrolley prijzen

In de golf trolley prijzen zitten enorme verschillen. De goedkoopste golf trolley kost je €49,99 terwijl je voor een elektrische al snel €500 moet betalen. Om je een gemiddelde prijs te geven is dus lastig. De golftrolley prijzen lopen uiteen van €50 tot wel €4700. We hebben in onderstaand overzicht wel 4 modellen met verschillende prijzen om je een beeld te geven. Om echt de beste trolley te kopen moet je de modellen echt gaan vergelijken.

Elektrische golftrolleyElektrische golftrolley

Tweedehands Elektrische golftrolley

Al jaren is er ook de markt van tweedehands golftrolleys. Wil je nou niet de volle pond betalen voor een trolley kijk dan eens op Marktplaats.nl
Wel moet je even goed opletten bij het kopen via Marktplaats. Niet alle mensen hebben namelijk een echte tweedehands golftrolley te koop. Er zijn verschillende oplichters die nep trolleys aanbieden. Niet alleen omdat ze het model misschien niet leveren maar het kan ook voorkomen dat het om replica’s gaat. Deze modellen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Toch merk je na een halfjaar al gebreken. Denk hierbij aan roest, scheurtjes of andere mankementen. Vooral elektrische golf trolleys kunnen je veel problemen opleveren. Defecte accu of andere elektronica wat kapot gaat. Wees dus voorzichtig!

golftrolley 2 wielen
golftrolley 3 wielen
golftrolley 4 wielen
golftrolley elektrische

Golftrolley accessoires

Als je opzoek bent naar golftrolley accessoires dan gaat er een wereld voor je open. Als je dacht dat je alleen een opbergbakje of een parapluhouder voor een trolley kunt kopen dan zit je er volledig naast. Misschien mis ik ook wel een paar trolley accessoires maar dit is wat ik online tegenkom:

Handwarmers ofwel Mittens
Raincover
Hedgehogs ofwel wielen voor de winter
Transportas
Wielhoes
Flessenhouder
Bekerhouder
Basket, een mandje onderop
Smartphone houder
Coller bag of koeltas
Solar charger kit
Ventlator
Laadstation
Ophanghaak
Schoonmaakborstel
Scorekaart houder
Stoel of Seat

Waar kun je een Golftrolley kopen?

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen of golftrolleys. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golftrolleys en hanteert scherpe prijzen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefBeste tablet 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste tablet 2024? Check hier de modellen!

Gratis golftas

Dit keer verloten we een gratis golftas twv max. €200 naar keuze…

Beste airfryer 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste airfryer 2024? Check hier de modellen!

De beste golf cadeau tips!

De beste golf cadeaus 2023! Voor de ene golfer is een dozijn golfballen al prima, maar de ander doet het niet voor minder dan een nieuwe driver… prijzen vanaf €8,95 tot wel €500. Alle trends leuke golf gadgets op een rij.

Beste black friday deals 2023

GOLF&BUSINESS:
De beste black friday deals 2023!

Goedkoopste zorgverzekering 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste televisies 2024? Check hier de modellen!

Beste tv 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste televisies 2024? Check hier de modellen!

Beste koffiemachine 2024

GOLF&BUSINESS:
De beste koffiemachine 2024? Check hier de modellen!