Beste elektrische golftrolley

Elektrische golftrolley kopen of opzoek naar de beste golftrolley? In dit golf artikel vind je diverse informatie over de elektrische golftrolleys. We geven je advies over de verschillende type en helpen je met zoeken van diverse golftrolley aanbiedingen. Daarnaast beantwoorden we een paar vragen die veel golfers zichzelf stellen voordat zij een nieuwe golftrolley kopen. Welke modellen kennen we?

Elektrische golftrolley kopen

De elektrische golftrolley is al een paar jaar op de golfmarkt en wordt steeds populairder onder golfers. Verschillende merken bieden een een elektrische trolley met afstandsbediening of knop op de golfkart zelf om deze eenvoudig te besturen. De trolley wordt aangedreven door een accu die een x aantal golfrondes meegaat, afhankelijk van het merk en type. Verschillende merken, verschillende prijzen natuurlijk. De prijs van de elektrische versie ligt sowieso veel hoger dan de “normale” golftrolleys. Ook het onderhoud ligt in een andere prijsklasse. Denk aan de afstandsbediening, de remmen, de wielen en ook zeker de accu. Maar éénmaal een elektrische golftrolley gekocht nooit meer zonder!

Elektrische golftrolley

Elektrische golftrolleys vergelijken

Zoals bij meerdere golfspullen willen we natuurlijk ook bij de elektrische golftrolleys weten welk model het beste is. Als we de reviews bekijken dan komt het merk Motocaddy als één van de beste merken uit test. Het bedrijf  heeft al meerdere prijzen gewonnen met hun elektrische golftrolley modellen. Wil je meer een exclusieve golftrolley dan ben je aan het juiste adres bij Jucad. Het merk Jucad biedt een apart design van hoogwaardige materialen.

Hoe je de modellen kunt vergelijken hangt af van jouw wensen. Wel kun je rekening houden met een aantal simpele punten;

Hoeveel kilometer moet je golftrolley minimaal kunnen halen? We hebben het dan over actieradius.
Stroomverbruik bij het opladen?
Hoe groot is de trolley?
Hoe zwaar?
Makkelijk inklapbaar?
Garantie op de accu?

3 tips om een golftrolley te kopen

Wil je een golftrolley kopen dan moet je eigenlijk een aantal zaken van tevoren op papier zetten. We hebben het dan over welke prijs jij voor een trolley wil betalen en welk model het geld waard is. 3 tips of vragen waar je rekening mee kunt houden voordat je overgaat tot de aanschaf van een golftrolley.

Golftrolley kopen? Wat mag het kosten?

Bepaal van tevoren je maximaal te besteden budget. Het bedrag wat je maximaal wilt uitgeven aan een trolley dus. Dit beperkt je zoekvolume en scheelt je enorm veel tijd. Een goedkope golftrolley is altijd fijn, maar als je €500 kunt uitgeven kijk dan niet naar een model van €1200. Zoek in een bepaalde prijscategorie en bespaar niet op een tientje!

Hoe vaak gebruik je een golf trolley?

Koop geen trolley omdat het stoer staat of omdat al je vrienden er 1 hebben. Als jij het fijn vindt om je golftas te dragen dan moet je dat lekker doen. Het dragen van een golftas heeft ook veel voordelen. Denk hierbij aan je conditie maar ook het bereik van de green. Hoe vaak zie je golfers niet teruglopen om een andere golfclub te pakken? De echte vraag is, ga je een trolley vaak gebruiken en biedt het je gemak. En daarnaast de vraag of een elektrische trolley dan misschien een beter idee is.

Welk merk golftrolley?

Je bent overtuigd, je gaat een elektrisch model kopen! Koop een elektrische golftrolley van een merk dat wel een beetje bekend is. Regelmatig zien we leuke aanbiedingen op de websites Wish en Ebay, maar de merken kennen we niet. Dat is vragen om problemen….

Elektrische golftrolley prijzen

In de golf trolley prijzen zitten enorme verschillen. De goedkoopste golf trolley kost je €49,99 terwijl je voor een elektrische al snel €500 moet betalen. Om je een gemiddelde prijs te geven is dus lastig. De golftrolley prijzen lopen uiteen van €50 tot wel €4700. We hebben in onderstaand overzicht wel 4 modellen met verschillende prijzen om je een beeld te geven. Om echt de beste trolley te kopen moet je de modellen echt gaan vergelijken.

Elektrische golftrolleyElektrische golftrolley

Tweedehands Elektrische golftrolley

Al jaren is er ook de markt van tweedehands golftrolleys. Wil je nou niet de volle pond betalen voor een trolley kijk dan eens op Marktplaats.nl
Wel moet je even goed opletten bij het kopen via Marktplaats. Niet alle mensen hebben namelijk een echte tweedehands golftrolley te koop. Er zijn verschillende oplichters die nep trolleys aanbieden. Niet alleen omdat ze het model misschien niet leveren maar het kan ook voorkomen dat het om replica’s gaat. Deze modellen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Toch merk je na een halfjaar al gebreken. Denk hierbij aan roest, scheurtjes of andere mankementen. Vooral elektrische golf trolleys kunnen je veel problemen opleveren. Defecte accu of andere elektronica wat kapot gaat. Wees dus voorzichtig!

golftrolley 2 wielen
golftrolley 3 wielen
golftrolley 4 wielen
golftrolley elektrische

Golftrolley accessoires

Als je opzoek bent naar golftrolley accessoires dan gaat er een wereld voor je open. Als je dacht dat je alleen een opbergbakje of een parapluhouder voor een trolley kunt kopen dan zit je er volledig naast. Misschien mis ik ook wel een paar trolley accessoires maar dit is wat ik online tegenkom:

Handwarmers ofwel Mittens
Raincover
Hedgehogs ofwel wielen voor de winter
Transportas
Wielhoes
Flessenhouder
Bekerhouder
Basket, een mandje onderop
Smartphone houder
Coller bag of koeltas
Solar charger kit
Ventlator
Laadstation
Ophanghaak
Schoonmaakborstel
Scorekaart houder
Stoel of Seat

Waar kun je een Golftrolley kopen?

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen of golftrolleys. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golftrolleys en hanteert scherpe prijzen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefPing G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.

Beste driver 2022

De beste drivers 2022? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van afgelopen jaar!

Titleist TSR driver

En daar is ie dan, de nieuwe driver van Titleist, de TSR! Volgens experts is dit een kanon en zal dit de #1 driver van de tour worden! Check hier meer info over de nieuwe modellen.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?