Huis aan een golfbaan

Je wilt een huis aan een golfbaan huren in Nederland? Het liefst met nog een paar golfbanen in de buurt, maar in ieder geval een golfbaan dichtbij? In dit golf artikel een overzicht van een paar leuke huizen aan golfbanen in Nederland waar je een golf weekend weg kunt boeken. We geven je een aantal tips van de grootste vakantieparken aan golfbanen in Nederland en zoomen in op de losse huisjes.

Het boeken van een golfreis of golfweekendje in eigen land is dan ook echt een aanrader want er zitten een paar leuke vakantieparken tussen!

Huis aan een golfbaan in Nederland

Veel golfers boeken een golf weekend weg met een huis aan een golfbaan in Nederland. Lekker dichtbij en niet al te ver rijden maar er wel even op uit en het gevoel dat je weg bent. De combinatie van een huisje huren en een golfbaan zien we steeds populairder worden. Waar we voorheen vaak eenĀ  hotel aan een golfbaan boekte zien we ook een groei in de vraag naar een vakantiepark aan een golfbaan. Hoe gezellig is het ook als je met andere golfliefhebbers een golfweekend op een bungalowpark aan de golfbaan kunt genieten! Heerlijk met vrienden een golf weekend weg met en alleen maar praten over golf en de onzin er omheen.

Huisje aan de golfbaan

In Nederland kennen we eigenlijk 3 grote organisaties met diverse bungalowparken aan golfbanen. Verdeeld over Nederland (en soms ook buitenland) hebben zij vakantieparken. Veel van deze vakantieparken bieden wel iets wat het zo leuk maakt om een huisje te boeken. Bos, zee, strand, heide of golfbanen. Voor iedereen is er wel iets te doen!

Tuurlijk zijn er steeds meer vakantieparken in opkomst maar wij richten onze pijlen even op de grootste van Nederland:

  1. Landal Greenparcs
  2. Center Parcs
  3. Roompot

Landal Greenparcs golfbanen

Landal Greenparcs staat bekend om de vakantieparken aan de golfbaan. Met 11 golfbanen aan bungalowparken voor elke niveau golfer misschien wel de bekendste reisorganisatie. Daarnaast heeft Landal veel vakantieparken die binnen een bereik van ongeveer 2 tot 10 km liggen van diverse golfbanen. In veel gevallen kun je van tevoren een aanvraag doen om op een bepaalde golfbaan te spelen via Landal. Zij boeken een starttijd voor je en je betaalt direct aan de balie je greenfee af. Je gaat naar de golfbaan en levert je voucher in. Een mooi voorbeeld is De Texelse golfbaan.
Je boekt je huisje op Landal de Sluftervallei en je ontvangt 40% korting op je greenfee.

Centerparcs golfbanen

Ook Centerparcs heeft een aantal bungalowparken in de buurt van golfbanen. Wat dacht je van Center Parcs Sandur in Emmen vlakbij Golfparc Sandur? Of een paar kilometer rijden en je kan heerlijk golfen op Golfbaan Zuid Drenthe. Maar ook Center Parcs Eemhof met in de buurt Golfclub Zeewolde, Harderwold en Dorhout Mees!

Roompot golfbanen

De laatste in ons rijtje maar zeker niet de minste zijn de vakantieparken van Roompot. Ook Roompot heeft diverse parken in de buurt van golfbanen. Wat dacht je van Roompot Bospark ’t Wolfsven bij Eindhoven met golfclub de Gulbergen om de hoek en natuurlijk De Swinkelsche.

Vakantieparken Nederland met golfbaan

We hebben ongeveer 215 golfbanen in Nederland dus de kans dat er een golfbaan bij een vakantiepark ligt is groot, en maar goed ook! Ga je op vakantie naar een bungalowpark en je wilt golfen check dan bij ons of deze golfbaan een aanbieding heeft, dat scheelt weer een paar euro’s.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefgolbaan Texelse