Nike air max 1G NRG

nike golf

Nike air max 1G NRG golfschoenen kopen? In dit golf artikel een paar leuke foto’s van de nieuwe Nike Air Max 1G NRG oranje. Inmiddels zijn niet alleen de Nike Air Max G1 populair onder de golfers. Ook op straat zien we de Nike Air Max golf schoenen steeds meer. Met de Nike Air Max 1G NRG boort Nike weer een nieuwe markt aan.

Nike Air Max 1G NRG

Met dit model Nike weer een stap in de ontwikkeling van de golfschoenen. Je vindt ze echt tof of je hebt er helemaal niks mee maar verkocht worden ze zeker. Met de Nike Air Max 1G NRG val je zeker op. Met de Air Max 1g als basis is dit aparte Nike model met zijn opvallende oranje en legerkleur een hot item.

 

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefNike Air Golfschoenen

We schreven het al een paar keer in andere golfblogs. Nike behoort al jaren tot 1 van de beste golfschoenen. De Nike Air Max zijn al meer dan 30 jaar populair en je ziet ze nu dus zelfs op de golfbaan. Andersom werkt het ook! Veel niet golfers dragen de Nike Air Max 1G ook op straat.

Nike Air Max Golfschoenen aanbieding

Goedkope Nike Air Max golfschoenen kopen? De beste Nike golfschoen voor de laagste prijs met veel korting. Elke golfshop en online golfwinkel heeft in het menu van de website wel een sale. Op die pagina vind je alle afgeprijsde golfkleding en golfschoenen voor de allerlaagste prijs. LET OP! Je moet wel even goed kijken wat je precies koopt en of hier geen addertjes onder het gras zitten. Denk hierbij aan verzendkosten en retourneren van de gekochte golfschoenen.