Garmin S70 golfhorloge

Garmin S70 golfhorloge kopen? In dit golf artikel vind je diverse informatie over het golfhorloge Garmin S70 die verkrijgbaar is in 3 kleuren. We laten je zien welke nieuwe functies het model heeft en welke opties het golfhorloge nog meer biedt als we deze vergelijken met de andere Garmin golfhorloges. Daarnaast een leuke video en nog wat handige tips! De Garmin S70 is verkrijgbaar in 2 maten 42mm en 47mm, en de prijs ligt rond de €750.

Garmin S70

Het Garmin S70 golfhorloge kent weer een aantal verbeteringen ten opzichte van de voorganger S62. Het model biedt een paar nieuwe functies die wederom een meerwaarde bieden voor je golfspel maar ook voor het dagelijks gebruik in andere situaties.

Virtuele Caddy
De verbeterde Virtuele Caddy tool toont data over je slag en geeft een hole-strategie aan op basis van verschillende factoren. Denk aan factoren zoals historische swinggegevens, hoogte, windsnelheid, windrichting en veel meer. De juiste afstanden in golf slaan wordt zo een stuk makkelijker.

PlayLike Distance
Met de verbeterde PlaysLike Distance functie en een geheel nieuwe ingebouwde barometer is het ook mogelijk om beter rekening te houden met wind, temperatuur en luchtdruk voordat je de volgende slag maakt. Zo weet je of je de bal juist wat extra afstand nodig heeft.

CourseView-kaarten
De Approach S70 is voorzien van maar liefst 43.000 CourseView-kaarten met full-color golfbanen van over de hele wereld. Door het AMOLED scherm zie je extra details en contouren. De green komt zo echt tot leven op je pols!

Green Contour Data
Plan de beste approach-slag en put je bal met de nieuwe functie voor green-contourgegevens. Hiermee zie je de richting en de helling (+hellingsindicatie) van de green op bepaalde banen. Deze functie is beschikbaar met een actief Garmin Golf lidmaatschap wat een prijs kent vanaf € 10,99 per maand.

AutoShot ronde-analysator
Combineer met Approach CT10 clubsensoren voor meer automatische game-tracking-mogelijkheden, waaronder het detecteren van putts en chips.

Scorekeeper
Houd je score per hole bij en upload deze naar de Garmin Golf app voor het bijhouden van statistieken en het berekenen van handicaps.

Garmin S70 functies

Voordat je de Garmin S70 gaat kopen wil je misschien wel iets meer info over wat het ding nog meer aan functionaliteiten heeft. Er zijn een aantal nieuwe functies:

HRV Status / Morning report
Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, herstel en training performance terwijl je slaapt. Zodra je wakker wordt krijg je een morning report op je horloge te zien met alle handige data over je slaapscore, stress, HRV status, het weer en meer.

Fitness training
Verbeter je conditie met Garmin Coach, HIIT, workouts, je fitnessleeftijd en meer. Ook kun je meer dan 1.600 workouts volgen via de Garmin Connect App.

Muziek
Luister naar je favoriete liedjes op de golfbaan. Download eenvoudig liedjes, playlists of podcasts van je Spotify, Deezer of Amazon Music account en maak verbinding via Bluetooth met je compatibel headphones.

Prijs

De Garmin S70 prijs ligt rond de €750.

Kleuren

Verkrijgbaar in 3 kleuren. Zwart, wit en donker grijs.

Modellen

2 modellen in de maten 42mm en 47mm.

Garmin golfhorloges vergelijken

We hebben de afgelopen jaren al heel wat golfhorloges van Garmin voorbij zien komen. Denk maar aan de S62, S60 of de appraoch S42. Allemaal met eigen functies en veelal compatible met verschillende apps. In onderstaand overzicht vergelijken we de verschillende modellen golfhorloges om je zo een beter beeld te geven wat de mogelijkheden zijn.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief

Golfhorloge merken

Ben je opzoek naar een nieuw golfhorloge of wil je een nieuwe kopen? Klik dan op 1 van onze golfmerken en ga direct naar de shop.