Golf tips

Golf tips voor beginners of de gevorderde golfer? Op deze pagina proberen we je zoveel mogelijk tips te geven om je golfspel te verbeteren maar ook om je wegwijs te maken in golfregels en golf etiquette. Daarnaast ook handige golf tips om golfclubs te kopen en wat je moet doen om je geld correct te besteden als het gaat om golfspullen!

Beste golf tips

Of je nou een gevorderde golfer of een beginner bent, elke niveau golfer zoekt naar de beste golf tips! Dit is onze top 6 van afgelopen jaar:

Hoe voorkom ik een slice?

Hoe voorkom je een slice bij golf is één van de meest gezochte en gelezen golf tip! Logisch want bijna alle golfers hebben hier weleens last van.

Wat is de beste golfset om mee te golfen?

Een populair onderwerp is natuurlijk ook de beste golfset en golfcubs. Waar koop je de beste ijzers en welke golfclubs passen bij mijn niveau?

Welke afstand met welke golfclub?

Een vraag die we ook vaak krijgen is; welke afstand sla je met welke golfclub? Een goeie vraag natuurlijk want afstanden zijn belangrijk.

Wat is het beste golfhorloge?

Wat is het beste golfhorloge ? Voor elke golfer anders, maar wel leuk om te weten welke horloges en wat de verschillen zijn.

Wat is de beste golf driver?

Wat is de beste driver? In dit artikel kijken we naar de modellen en verschillende niveaus! De ene golfer is de ander niet…

Hoe kan ik verder slaan in golf?

Hoe kan ik verder slaan met mijn driver of überhaupt in golf? Simpele tips laten je meters verder slaan zonder al teveel moeite.

Tips voor golf

In onderstaand overzicht vind je onze andere golf artikelen met leuke tips, handige informatie, feiten en weetjes. Wekelijks vullen we de pagina’s aan of schrijven we een leuk artikel.


Goedkope driver

Een goedkope driver kopen maar één die wel goed slaat? Het kan, niet alle goedkope drivers zijn flut! In dit golfartikel een aantal drivers waarmee je best ver kunt slaan, vergevingsgezind zijn en betaalbaar.

Bunkerslag golf

Dikke drive, strak ijzertje naar de green ennnnnn plop, de bunker in. Het ging tot nu toe zo lekker maar voordat je de bal uit de bunker hebt! Steek je kop niet in het zand beste golfer want met deze tips is er hoop.

Pitchen golf

Nog ongeveer 60 meter tot de hole. Een fullswing met een pw kan niet want daarmee sla je 80 meter en dan gaat de bal over de green… Er blijft 1 optie over en dat is pitchen! In dit artikel leggen we je uit hoe je dat het beste kunt doen.

Chippen golf

Je mist de green op een haartje en moet nog maar een paar meter naar de hole. Putten is geen optie dus dan maar een mooie chip! Je hebt kans om de bal in de hole te chippen maar dan volgt er een slag die je niet in gedachten had….. Wil je beter en makkelijker chippen?

Golf Chip Game

Wil je beter chippen in golf of ben je het spel beerpong zat? Dan is er de golf chip game. Daag je vrienden uit en speel dit leuke golfspel. Diverse spelvarianten garanderen een leuke avond!

Beste driver 2023

De beste drivers 2023? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van 2023 en we zijn er nog niet he?

Tips voor chippen & pitchen

Chippen en pitchen zijn slagen die tijdens het golfspel veel voorkomen. Vaak wordt de green gemist en moet er een kleine afstand tot de hole overbrugt worden met een chipslag. Toch is de chipslag ook de slag die veel golfers heel moeilijk vinden.

Welke golfclub gebruik je wanneer?

Welke golfclub gebruik je wanneer en wat zijn de gemiddelde afstanden die je met deze golfclubs slaat?

Taylormade Stealth driver 2

Taylormade Stealth driver 2? Ja, je leest het goed nummer 2! Waren we net gewend aan de beestachtige TM Stealth driver komt taylorMade gelijk met #2.

Beste driver voor beginners

De beste driver voor beginners? In dit golf artikel een handig overzicht van de beste modellen golf drivers voor de beginnende golfer!

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.

Beste driver 2022

De beste drivers 2022? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van afgelopen jaar!

Titleist TSR driver

En daar is ie dan, de nieuwe driver van Titleist, de TSR! Volgens experts is dit een kanon en zal dit de #1 driver van de tour worden! Check hier meer info over de nieuwe modellen.

Golfset kopen advies

Golfset kopen? Gebruik deze tips voor de aanschaf van je nieuwe golfclubs!

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan, een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer of gewoon beter putten.
Wil jij weten hoe?

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Met welk merk golfclubs golf jij?

Merken golfclubs, er zijn er heel veel! De één met nog meer vergevingsgezindheid dan de ander. Van welk merk is jouw golfset?

Golfswing tips! Gebruik jij ze?

Golfswing tips. De ene golfer gebruikt ze en de ander doet er niks mee.

Golf new grip

Golf new grip! een nieuw product op de golfmarkt om zelf je golf grips te vervangen.

Golfswing analyse

Je had het bijna zelf kunnen bedenken! Een mooi afgewerkt statief voor je smartphone om je swinganalyse-app te gebruiken. Nu doe je er niks mee. En waarom? Juist, je loopt altijd te stuntelen met je smartpone om deze in juiste positie te brengen.

De CamCaddy pro biedt nu elke golfer, van elk niveau, het gemak om zijn of haar swing op te nemen en te analyseren. Eindelijk is er dus een manier gevonden om het opnemen met je smartphone makkelijk te maken.

Golfclubs kopen

Ben je opzoek naar golfclubs of wil je nieuwe golfset kopen? Check dan onze pagina golfclubs kopenmet handige informatie over een complete golfset, ijzers of golf driver. Wil je direct naar golfclubs aanbiedingen? Klik dan op 1 van onze golfmerken!


Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *