golfclubs

Merken golfclubs

In dit golf artikel geven we je advies over de beste merken golfclubs van de beste golfclubs fabrikanten. Wil je nieuwe golfclubs kopen dan kijk je vaak eerst online naar reviews, prijzen en aanbiedingen. Al snel kom je erachter dat je veel keuze hebt wat golfmerken betreft, maar welk merk heeft de beste golfset voor jouw golfspel? Er zijn diverse vragen over deze golfclubs en golfsets die je jezelf zou moeten stellen voordat je overgaat tot de aanschaf van golfclubs: Welke merken golfclubs zijn het beste getest, welke keuze golfclubs kun je maken, welke merken golfclubs hebben aanbiedingen en uiteraard waar kun je nou die ene beste golfset kopen?

Golfclubs kopen

Ben je opzoek naar golfclubs of wil je nieuwe golfset kopen? Check dan onze pagina golfclubs kopen met handige informatie over een complete golfset, ijzers of golf driver. Wil je direct naar golfclubs aanbiedingen? Klik dan op 1 van onze golfmerken!


Golf merken golfclubs

Er zijn op de golfmarkt ongeveer 17 of misschien wel meer golfmerken als we het hebben over golfclub fabrikanten. Daarvan zijn er een paar marktleiders die diverse golfprofs hebben gecontracteerd. Door een bekend gezicht met deze golfclubs te laten golfen op de verschillende golftoernooien maken zij naamsbekendheid en proberen ze jou te overtuigen dat zij de beste golfclubs verkopen. Kijk maar naar Tiger Woods! Je wilt niet weten hoeveel golfclubs of golfsets er door Nike Golf zijn verkocht, alleen omdat Tiger Woods het merk uitstraalde. Hij heeft zelfs voor Nike Golf zijn eigen golflabel gemaakt, (Nike TW). De golfer Jimenez heeft dat met Ping, Mickelson met Callaway golfclubs, Sergio Gargia met Taylormade, Adam Scott met Titleist, Luke Donald met Mizuno en natuurlijk onze eigen Joost Luiten met Titleist golfclubs! Het zijn maar een paar voorbeelden van golfmerken als sponsor van bekende golfers maar er gaat echt veel geld in om.

Overzicht merken golfclubs

ping golfclubs

Complete golfset

Op onderstaande afbeelding een mooi voorbeeld van een mix van bekende golfmerken. De complete golfset bestaande uit:

 • Titleist golf driver
 • Mizuno fairwaywood 3
 • Mizuno golfclubs
 • Taylormade putter
 • Cleveland wedges
complete golfset

Goede merken Golfclubs

Er bestaan bijna geen “slechte’ golfmerken meer. Maar er is wel een verschil tussen de kleinere merken en de grote “goede” merken golfclubs. Het is gewoon zo dat de golfmerken met het meeste geld ook de beste technologieën toepassen in hun golfmaterialen. Zodoende zijn er bepaalde golfmerken die de beste golfclubs leveren. Ook zit er vaak een groot verschil in kwaliteit. Wij hebben al een aantal keer gezien dat iemand met een goedkoop golfsetje zijn clubhead eraf sloeg of de shaft brak. Het is wel even kijken of één van deze golfclubs bij jouw golfspel of golfswing zal passen! De top golfmerken zijn:

Titleist golfset
Callaway
Mizuno
TaylorMade
Ping
Nike

titleist wedges

Hoe kies je de juiste golfclubs?

Laat je niet verleiden door de marketing van de verschillende golfmerken! Er zijn voldoende merken golfclubs dus dat biedt je ook de mogelijkheid om daarvan te profiteren. Mocht je opzoek zijn naar nieuwe golfclubs dan moet je rekening houden met de volgende 5 vragen/tips;

 1. Maximaal budget
 2. Niveau nu en naar welk niveau wil je?
 3. Wat komt er uit je golfswing analyse
 4. Online zoeken = geld besparen
 5. Er valt te onderhandelen!

Golfclubs kopen

1. Bepaal van tevoren je maximaal te besteden budget. Dit beperkt je zoekvolume en scheelt je tijd en frustratie. Goedkoop is altijd fijn maar als je €500 kunt uitgeven dan ga je niet naar golfsets kijken van €100.

2. Welk golf handicap heb je nu en waar wil je naartoe? Speel je eigenlijk wel prima zo maar ben je opzoek naar een golfset of golfclubs die wat makkelijker slaan geef dit dan aan bij de verkopende partij.

3. Een golfswing analyse laten maken heeft echt veel voordelen. Er komen allerlei gegevens uit deze analyse die je een goed inzicht geven van je golfswing en dus ook van de golfclubs die bij je passen. Laat je adviseren en maak je eigen keuze!

4. Na de golfswing analyse en de bijbehorende golfclubs ga je eerst online even zoeken naar de goedkoopste aanbieder. Je ziet veel golfshops dit op het moment van verkoop al doen. Analyse is gemaakt en de keuze golfclubs ook en direct pakt de verkoper de laptop/tablet erbij om te kijken wat de online prijzen zijn. Wacht op een goed aanbod en laat de golfclubs niet voor een paar tientjes lopen. Garantie en tussentijds advies is namelijk ook veel waard. Het mooie hiervan is, is dat je gelijk een scherpe prijs voor je golfclubs hebt. Mocht de golfwinkel of verkoper niet willen kijken neem dan zelf even de tijd om dat wel te doen. Dit kan je een hoop geld besparen.

5. Het sluit eigenlijk aan op tip 4. Mocht je een beetje weten wat de prijzen van golfclubs online doen dan kun je onderhandelen met de verkoper. We zijn het eigenlijk niet gewend maar het is prima om te doen!

Golfclubs aanbiedingen

Vroeger betaalde je de volle prijs, maar tegenwoordig heb je diverse golfclubs aanbiedingen. De ene online golfshop is nog goedkoper dan de ander en daar kun jij je voordeel mee doen. Aanbiedingen, kortingen, speciale acties en ledenvoordeel en dat geldt dan ook voor de bekende golfmerken. Typische voorbeelden van minder betalen voor je golfspullen. Voordat je overgaat tot aanschaf van die ene golfset check dan nog wel een paar dingen want er kunnen addertjes onder de fairway zitten:

 1. Wat krijg je nu echt voor die prijs. Mail de online golfshop met een aantal vragen over het product en wacht totdat ze antwoord geven. Zo heb je bewijs en loop je minder risico op een miskoop.
 2. Levertijden. Check de levertijden en maak ook hier duidelijke afspraken over. Daarnaast zijn de leveringsvoorwaarden ook belangrijk!
 3. Laat je niet verleiden door de eerste de beste online golfshop. Dit hoeft namelijk geen voordeel te zijn.

Wil je als 1e op de hoogte zijn van de goedkoopste greenfee acties, de beste golfswing tips en scherpste golf aanbiedingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
Ook als je gratis greenfees wilt winnen!

ping dames golfset

Met werk merk speel jij?

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief