Golftas callaway

Callaway golftas

De beste Callaway golftassen? In dit golf artikel vind je diverse informatie over de Callaway golftas. We helpen je met het zoeken naar goedkope golftas aanbiedingen en de mooiste modellen. Ga je over tot de aanschaf van een nieuwe golftas bedenk dan goed aan welke specifieke eisen je golftas moet voldoen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe tas voor je golftrolley of wil je misschien een Callaway draagtas? Ben je opzoek naar een Callaway waterdichte golftas of naar een specifieke kleur? Een golftas kopen is met deze tips een stuk eenvoudiger en loop je snel met een nieuwe tas op de baan.

callaway golftas

Golftas van Callaway

Callaway is een bekend merk in de golfsport en zo ook met golftassen. De Callaway golftas hangt bij menig golfer aan de schoudertjes en verschillende cartbags op de beste golftrolleys. De diverse modellen zorgen ervoor dat je veel keuze hebt. Van Callaway standbag tot tourbag, van pencilbag tot cartbag, het merk is enorm populair. Callaway heeft inmiddels al heel wat golftassen verkocht. Sterk, goede kwaliteit, mooi, handig en betaalbaar!

Callaway golfset

Beste Callaway golftas

Callaway verkoopt diverse kleuren en modellen golftassen. Misschien dat de Callaway draagtas wel het meest populair is maar de andere tassen mogen er ook zijn.

Welke modellen verkoopt Callaway :

 • Standbag
 • Tourbag
 • Pencilbag
 • Cartbag

Standbag

callaway standbag

Tourbag

callaway tourbag

Cartbag

callaway cartbag

Callaway golftas kopen

Je wilt dus een nieuwe golftas kopen. Je huidige tas is te klein of je hebt nieuwe golfclubs en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe golftas bij. Misschien is je oude gewoon versleten en wil je weleens weten welke golftas aanbiedingen er zijn. Bij deze een paar Callaway golftas kooptips:

 1. Bepaal je budget

  Koop een golftas die je kunt betalen maar beknibbel niet. Een goede tas kost gewoon geld en hier heb je heel veel plezier van de komende jaren. Daarnaast moet de tas ook van goede kwaliteit zijn en bijvoorbeeld stevige draagriemen hebben.

 2. Merk tas bij je merk golfclubs

  Als je al een tijdje golft en je speelt met een merk zoals Callaway dan is het wel tof om van dit merk ook de golftas te hebben. Wissel je nou nog vaak van golfmerk dan maakt dit niks uit. Vind je nou echt een ander merk mooi dan koop je die toch gewoon?

 3. Geschikte golftas kopen

  Als je een nieuwe golftas koopt bedenk dan goed waar deze aan moet voldoen. Veel golftassen hebben hun eigen kenmerken en handige snufjes. Denk hierbij aan:

  – Genoeg opbergruimte voor je ballen
  – Waterdicht
  – Een flessen vakje
  – Een paraplu drager
  – Koel mogelijkheden
  – Stevige pootjes of mogelijkheid tot…
  – Een combi van standbag en tourbag
  – Functies voor kleding, scorecard of golf afstandsmeter
  – Stevige en soepele draagriemen.

callaway golftassen

Callaway Golftas aanbieding

Wil je nou echt geld besparen? Zoek dan naar de beste golftas aanbieding, vergelijk modellen of wacht mooie deals af. Check regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste kortingen en acties! Regelmatig verloten wij ook golftassen dus dat is helemaal interessant. Met sommige golftas aanbiedingen bespaar je gewoon €50 en dat is toch weer een rondje golf met een lekker drankje.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrieftas golf

Beste golftas merken

Toch nog niet overtuigd over de golftas van Callaway? We hebben een paar andere merken golftassen voor je in een overzicht gezet!

Titleist
Nike
SunMountain
Taylormade
Ping
Ogio

Golftassen merken

Beste standbags

De standbag, ook wel de carrybag genoemd, zie je veel in het golf. Vooral in de winter als deze verplicht is en je geen golftrolley mag gebruiken. Het is de golf draagtas waarmee je veel jongere golfers ziet lopen. De standbag is een golftas die je op je rug draagt doormiddel van een handige draagband. Een van de grote voordelen van deze tas is dat je hem bijna overal in de golfbaan mag neerzetten, behalve op de teebox en de green natuurlijk. Je kunt met deze tas dus veel dichter bij de green komen dan met een golftas op een golftrolley.

Titleist

titleist golftas

Mizuno

Mizuno golftassen

Ping

ping golftas

Sunmountain

sunmountain golftas

Taylormade

taylormade golftas

Nike

nike golftas

Beste cartbags

Niet de meest gekochte golftas onder golfers maar toch wel een veel gebruikte. De cartbag is speciaal voor de golftrolley gemaakt. Vaak heb je de mogelijkheid om deze golftas ook te dragen maar dat is niet zo heel handig.  De cartbag kent namelijk vaak maar 1 draagriem en kan dus maar over 1 schouder. Daarnaast heeft de cartbag geen steuntjes dus het plaatsen van deze tas is ook vrij lastig. Echt één die je gebruikt in de zomer op je golftrolley. Heb je wel een golftrolley dan biedt deze golftas je ook veel voordelen. De tas is vaak vrij groot en heeft veel opbergvakken.

Mizuno tourbag

Mizuno tourbag golftas

Callaway tourbag

Callaway tourbag golftas

Titleist tourbag

Titleist tourbag golftas