honma golf

Honma golfset

Honma golfset kopen? Honma golfclubs behoren tot één van de duurste golfclubs ter wereld. Het merk Honma golf, bekend met het logo van een mol, bestaat al sinds 1959 en heeft heel wat mooie golfclubs handgemaakt. In dit golf artikel geven we je meer informatie over de Honma golfclubs en de nieuwste modellen van dit exclusieve merk. Daarnaast helpen we je met het zoeken naar een betaalbare Honma golfset en vertellen we je meer over de prijzen. Naast deze informatie ook nog aandacht over de Honma golf drivers, golfballen, putters, wedges en waarom je veel voordeel hebt als je speelt met een golfset van Honma.

Honma golfclubs

In 1959 waren het de Japanse broers Honma die Honma Golf hebben opgericht. Het is geen doorsnee merk want de golfclubs van Honma zijn duur, heel duur! Uiteraard valt er over de term “duur” nog te discussiëren, maar als je een prijs van €450 per golfclub in rekening brengt dan noemen we dat gewoon duur! Maar als je deze prijs er wel voor over hebt wat krijg je dan? Een mooie vergevingsgezinde golfset waarmee je bijna geen bal meer kunt missen, toch?

Boterzacht, dat is het gevoel, net als bij de Mizuno ijzers, als je de golfbal middenin de sweetspot raakt. Kneiter vergevingsgezind! Tuurlijk kun je nog een bal missen maar de Honma golfclubs zorgen er wel voor dat zelfs de slechtste ballen redelijk gecorrigeerd worden. Vooral voor de oudere of beginnende golfer is een Honma golfset dus heel interessant. Je beleefd veel meer golfplezier als je de ballen lekker raakt en minder loopt te stuntelen.

Golfset Honma

Honma golf heeft inmiddels diverse series uitgebracht voor de beginnende golfer maar ook voor de pro. Wat dacht je van de:

 • Beres
 • T/world
 • TR21
 • TR20
 • TW747

Waarschijnlijk zeggen bovenstaande series je helemaal niets! Logisch, want een Honma golfset kopen doe je niet even tussendoor. Voor 7 ijzertjes van de TR21X serie betaal je rond de €1350. Zonder putter, driver en fairwaywood. Ga je nog exclusiever voor bijvoorbeeld de nieuwe Beres serie dan betaal je zo rond de 4k voor een golfset.

Honma golf driver

Er zijn golfers die alleen maar kiezen voor een Honma golf driver. Ook voor de drivers geldt namelijk dat deze enorm vergevingsgezind zijn. Bij het testen en vergelijken van de Honma drivers kwamen we er wel achter dat je minder ver slaat maar dan hebben we het over slechts 10 á 15 meter. De keuze om toch voor deze driver te kiezen lijkt dus wel logisch. Iets minder afstand maar bijna altijd recht! Welke keuze maak je?

Honma golf driver heren

Honma golf driver dames

Honma fairwaywoods

Honma putters

Honma golfset prijzen

De prijzen voor Honma golfclubs liggen hoog! liggen rond de €450 per Honma ijzer en voor het nieuwste model golf driver betaal je €1350. Fairwaywoods prijzen liggen rond de €800

 • Ijzers €450
 • Driver €1350
 • Wood €800
 • Putter €700

Zijn er nog andere mogelijkheden? Je hoeft niet voor het nieuwste model of serie te kiezen. Er bestaan ook goedkopere Honma clubs.
Wat dacht je van onderstaande optie?

 • Golfset €1200
 • Wood €240
 • Driver €580

Honma golfballen

Ijzers, drivers, wedges, putters maar ook Honma golfballen! In tegenstelling tot de golfclubs van Honma zijn de golfballen redelijk goedkoop. De ballen slaan prima maar behoren wat ons betreft niet tot de beste golfballen.

Honma golfset aanbieding

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief