Golf Pitchfork

De beste golf pitchfork? Voor elke golfer verschillend maar toch zijn er een aantal merken die tot de top van de pitchforks horen, waaronder die van Pitchfix. In dit golfartikel geven we je advies over een Pitchfork kopen en geven we je een aantal tips hoe je het beste een pitchmark repareert. Daarnaast de prijzen en aanbiedingen!

beste pitchfork golf

Beste golf pitchfork

Zoals elke golfer weet is het bij je hebben van een pitchfork verplicht! Het liefst in je zak of een plek waar je er heel makkelijk bij kunt, bijvoorbeeld je golftas. Er bestaan niet heel veel golf pitchfork merken maar degene die er zijn maken wel mooie modellen. Beste pitchfork golf:

  • Pitchfix
  • Elrey
  • Yob
  • Bullet
  • Jobber
pitchmark repareren

Goedkope Pitchfork

Ga je voor een goedkope golf pitchfork of koop je gelijk de beste? De prijzen lopen uiteen van €3 voor een goedkope pitchfork tot wel €17 voor de beste pitchfork. Voor dat prijsverschil hoef je het dus niet te laten!

beste golf pitchfork

Pitchfork kopen?

De prijzen voor een Pitchfork vallen dus erg mee maar als je deze in de aanbieding kunt kopen dan scheelt dat altijd geld. Check regelmatig onze site want wij scannen dagelijks de verschillende golfaanbiedingen.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefPitchmark golf

Een golf pitchmark is een inslag van de golfbal op de green, dus een soort van krater of gat. Je speelt de bal hoog aan en deze landt op de green en dit creëert een inslag. Als je deze pitchmark niet op de juiste manier herstelt duurt het heel lang voordat het gat weg is, of het gras weer mooi gaat groeien. Buiten het feit dat een pitchmark op de green niet mooi staat is het irritant als je moet putten. Stel je hebt alleen maar gaten in de green en daardoor mis je een putt dan zou dat heel zonde zijn.

Hoe repareer je een pitchmark met golfen?

Voor sommige golfers is het maar beter dat zij hun pitchmark vergeten te repareren. Als je hen een pitchvork in de handen geeft dan blijft er maar weinig green over. Alsof ze een bord met aardappelen aan het prakken zijn! Soms als je over een green loopt dan zie je van die pitchmarks die wel gerepareerd zijn maar niet op de juiste manier. Wat is dan wel de juiste manier? De juiste manier is niet lepelen maar drukken en heel licht aandrukken met je golf putter.

pitchmark repareren

Pitchmark golf repareren

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Golfset kopen advies

Golfset kopen? Gebruik deze tips voor de aanschaf van je nieuwe golfclubs!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

Golfen in het buitenland

Golfen in het buitenland, net even iets anders en misschien wel het leukste uitje van het jaar. Of je nu gaat golfen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of Turkije. Heerlijk om er even uit te zijn.

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Hoe gebruik ik mijn driver?

Heb jij dat ook? Dat je een mooie driver in je golftas hebt, maar deze eigenlijk te weinig gebruikt. Of als je hem wel gebruikt dat je vaak de fairway mist?

De beste golfhandschoenen

Afgelopen maanden heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest. Er werden verschillende testen gedaan die zouden moeten bepalen welke golfhandschoenen de beste zijn. Uiteraard werd er ook gekeken naar de prijs/kwaliteit en dit was verrassend.