Golf Pitchfork

De beste golf pitchfork? Voor elke golfer verschillend maar toch zijn er een aantal merken die tot de top van de pitchforks horen, waaronder die van Pitchfix. In dit golfartikel geven we je advies over een Pitchfork kopen en geven we je een aantal tips hoe je het beste een pitchmark repareert. Daarnaast de prijzen en aanbiedingen!

beste pitchfork golf

Beste golf pitchfork

Zoals elke golfer weet is het bij je hebben van een pitchfork verplicht! Het liefst in je zak of een plek waar je er heel makkelijk bij kunt, bijvoorbeeld je golftas. Er bestaan niet heel veel golf pitchfork merken maar degene die er zijn maken wel mooie modellen. Beste pitchfork golf:

  • Pitchfix
  • Elrey
  • Yob
  • Bullet
  • Jobber
pitchmark repareren

Goedkope Pitchfork

Ga je voor een goedkope golf pitchfork of koop je gelijk de beste? De prijzen lopen uiteen van €3 voor een goedkope pitchfork tot wel €17 voor de beste pitchfork. Voor dat prijsverschil hoef je het dus niet te laten!

beste golf pitchfork

Pitchfork kopen?

De prijzen voor een Pitchfork vallen dus erg mee maar als je deze in de aanbieding kunt kopen dan scheelt dat altijd geld. Check regelmatig onze site want wij scannen dagelijks de verschillende golfaanbiedingen.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefPitchmark golf

Een golf pitchmark is een inslag van de golfbal op de green, dus een soort van krater of gat. Je speelt de bal hoog aan en deze landt op de green en dit creëert een inslag. Als je deze pitchmark niet op de juiste manier herstelt duurt het heel lang voordat het gat weg is, of het gras weer mooi gaat groeien. Buiten het feit dat een pitchmark op de green niet mooi staat is het irritant als je moet putten. Stel je hebt alleen maar gaten in de green en daardoor mis je een putt dan zou dat heel zonde zijn.

Hoe repareer je een pitchmark met golfen?

Voor sommige golfers is het maar beter dat zij hun pitchmark vergeten te repareren. Als je hen een pitchvork in de handen geeft dan blijft er maar weinig green over. Alsof ze een bord met aardappelen aan het prakken zijn! Soms als je over een green loopt dan zie je van die pitchmarks die wel gerepareerd zijn maar niet op de juiste manier. Wat is dan wel de juiste manier? De juiste manier is niet lepelen maar drukken en heel licht aandrukken met je golf putter.

pitchmark repareren

Pitchmark golf repareren

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Nike Air Max 90 G NRG

De nieuwe Nike Air Max 90 G NRG! Net zoals veel andere modellen zijn ook de nieuwste NRG’s weer beestachtig…

Beste driver voor beginners

De beste driver voor beginners? In dit golf artikel een handig overzicht van de beste modellen golf drivers voor de beginnende golfer!

Goedkope golfschoenen

Als je goedkope golfschoenen koopt dan hoeft dat tegenwoordig niet te betekenen dat die schoenen van een B-merk zijn! Check onze tips en scoor de beste golfpatta’s voor de laagste prijs…

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.