Golf Pitchfork

De beste golf pitchfork? Voor elke golfer verschillend maar toch zijn er een aantal merken die tot de top van de pitchforks horen, waaronder die van Pitchfix. In dit golfartikel geven we je advies over een Pitchfork kopen en geven we je een aantal tips hoe je het beste een pitchmark repareert. Daarnaast de prijzen en aanbiedingen!

beste pitchfork golf

Beste golf pitchfork

Zoals elke golfer weet is het bij je hebben van een pitchfork verplicht! Het liefst in je zak of een plek waar je er heel makkelijk bij kunt, bijvoorbeeld je golftas. Er bestaan niet heel veel golf pitchfork merken maar degene die er zijn maken wel mooie modellen. Beste pitchfork golf:

  • Pitchfix
  • Elrey
  • Yob
  • Bullet
  • Jobber
pitchmark repareren

Goedkope Pitchfork

Ga je voor een goedkope golf pitchfork of koop je gelijk de beste? De prijzen lopen uiteen van €3 voor een goedkope pitchfork tot wel €17 voor de beste pitchfork. Voor dat prijsverschil hoef je het dus niet te laten!

beste golf pitchfork

Pitchfork kopen?

De prijzen voor een Pitchfork vallen dus erg mee maar als je deze in de aanbieding kunt kopen dan scheelt dat altijd geld. Check regelmatig onze site want wij scannen dagelijks de verschillende golfaanbiedingen.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefPitchmark golf

Een golf pitchmark is een inslag van de golfbal op de green, dus een soort van krater of gat. Je speelt de bal hoog aan en deze landt op de green en dit creëert een inslag. Als je deze pitchmark niet op de juiste manier herstelt duurt het heel lang voordat het gat weg is, of het gras weer mooi gaat groeien. Buiten het feit dat een pitchmark op de green niet mooi staat is het irritant als je moet putten. Stel je hebt alleen maar gaten in de green en daardoor mis je een putt dan zou dat heel zonde zijn.

Hoe repareer je een pitchmark met golfen?

Voor sommige golfers is het maar beter dat zij hun pitchmark vergeten te repareren. Als je hen een pitchvork in de handen geeft dan blijft er maar weinig green over. Alsof ze een bord met aardappelen aan het prakken zijn! Soms als je over een green loopt dan zie je van die pitchmarks die wel gerepareerd zijn maar niet op de juiste manier. Wat is dan wel de juiste manier? De juiste manier is niet lepelen maar drukken en heel licht aandrukken met je golf putter.

pitchmark repareren

Pitchmark golf repareren

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Gratis golfen met gratis greenfees

Gratis greenfees, golftas of golfballen winnen? Check dan hoe jij kans maakt. Dit keer verloten we 2 setjes van 2x 9 holes.

De beste golf cadeau tips!

De beste golf cadeaus 2022! Voor de één een dozijn golfballen en voor de ander een nieuwe driver… prijzen vanaf €8,95 tot wel €500. Alle trends leuke golf gadgets op een rij.

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.

Beste driver 2022

De beste drivers 2022? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van afgelopen jaar!

Titleist TSR driver

En daar is ie dan, de nieuwe driver van Titleist, de TSR! Volgens experts is dit een kanon en zal dit de #1 driver van de tour worden! Check hier meer info over de nieuwe modellen.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Golfen op Texel

De Texelse, een uitdagende 18 holes golfbaan! Vanaf het voorjaar 2014 zijn alle holes te bespelen en heeft de Texelse een volwaardige golfbaan. Ben jij er al geweest.