Golf Pitchfork

De beste golf pitchfork? Voor elke golfer verschillend maar toch zijn er een aantal merken die tot de top van de pitchforks horen, waaronder die van Pitchfix. In dit golfartikel geven we je advies over een Pitchfork kopen en geven we je een aantal tips hoe je het beste een pitchmark repareert. Daarnaast de prijzen en aanbiedingen!

beste pitchfork golf

Beste golf pitchfork

Zoals elke golfer weet is het bij je hebben van een pitchfork verplicht! Het liefst in je zak of een plek waar je er heel makkelijk bij kunt, bijvoorbeeld je golftas. Er bestaan niet heel veel golf pitchfork merken maar degene die er zijn maken wel mooie modellen. Beste pitchfork golf:

  • Pitchfix
  • Elrey
  • Yob
  • Bullet
  • Jobber
pitchmark repareren

Goedkope Pitchfork

Ga je voor een goedkope golf pitchfork of koop je gelijk de beste? De prijzen lopen uiteen van €3 voor een goedkope pitchfork tot wel €17 voor de beste pitchfork. Voor dat prijsverschil hoef je het dus niet te laten!

beste golf pitchfork

Pitchfork kopen?

De prijzen voor een Pitchfork vallen dus erg mee maar als je deze in de aanbieding kunt kopen dan scheelt dat altijd geld. Check regelmatig onze site want wij scannen dagelijks de verschillende golfaanbiedingen.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefPitchmark golf

Je gebruikt een golf pitchfork om een pitchmark te herstellen. Een golf pitchmark is een inslag van de golfbal op de green, dus een soort van krater of gat. Je speelt de bal hoog aan en deze landt op de green en dit creëert een inslag. Als je deze pitchmark niet op de juiste manier herstelt duurt het heel lang voordat het gat weg is, of het gras weer mooi gaat groeien. Buiten het feit dat een pitchmark op de green niet mooi staat is het irritant als je moet putten. Stel je hebt alleen maar gaten in de green en daardoor mis je een putt dan zou dat heel zonde zijn.

Hoe repareer je een pitchmark met golfen?

Voor sommige golfers is het maar beter dat zij hun pitchmark vergeten te repareren. Als je hen een pitchvork in de handen geeft dan blijft er maar weinig green over. Alsof ze een bord met aardappelen aan het prakken zijn! Soms als je over een green loopt dan zie je van die pitchmarks die wel gerepareerd zijn maar niet op de juiste manier. Wat is dan wel de juiste manier? De juiste manier is niet lepelen maar drukken en heel licht aandrukken met je golf putter.

pitchmark repareren

Pitchmark golf repareren

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Bunkerslag golf

Dikke drive, strak ijzertje naar de green ennnnnn plop, de bunker in. Het ging tot nu toe zo lekker maar voordat je de bal uit de bunker hebt! Steek je kop niet in het zand beste golfer want met deze tips is er hoop.

Pitchen golf

Nog ongeveer 60 meter tot de hole. Een fullswing met een pw kan niet want daarmee sla je 80 meter en dan gaat de bal over de green… Er blijft 1 optie over en dat is pitchen! In dit artikel leggen we je uit hoe je dat het beste kunt doen.

Chippen golf

Je mist de green op een haartje en moet nog maar een paar meter naar de hole. Putten is geen optie dus dan maar een mooie chip! Je hebt kans om de bal in de hole te chippen maar dan volgt er een slag die je niet in gedachten had….. Wil je beter en makkelijker chippen?

Golfweather app

De Golfweather app! 40.000 golfbanen en een andere manier om data te verzamelen. Steeds meer golfers gebruiken deze app om te zien wat voor weer het is of wordt op de golfbaan waar ze gaan golfen.

Golf Chip Game

Wil je beter chippen in golf of ben je het spel beerpong zat? Dan is er de golf chip game. Daag je vrienden uit en speel dit leuke golfspel. Diverse spelvarianten garanderen een leuke avond!

5 beste golfbanen in Turkije

Voor de echte golfliefhebber is er in Turkije maar één plek waar hij echt tot zijn recht komt: Belek. Belek is een relatief nieuwe toeristische bestemming. Toeristen komen voor de heerlijke stranden, de prachtige natuur en de golfbanen!

Beste driver 2023

De beste drivers 2023? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van 2023 en we zijn er nog niet he?

De beste golfhandschoenen

Afgelopen maanden heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest. Er werden verschillende testen gedaan die zouden moeten bepalen welke golfhandschoenen de beste zijn. Uiteraard werd er ook gekeken naar de prijs/kwaliteit en dit was verrassend.