Winter golfkleding

winter golfkleding

Winter golfkleding kopen? Wat dacht je van winter golfschoenen? Stevige golflaarzen die je beschermen tegen koude voeten en water. Of misschien ben je wel op zoek naar een warme winter golfbroek. Voor de golfers die in de winter ook nog een rondje lopen is het een aanrader om de beste winter golfkleding te kopen. In dit golf artikel leuke winter golfkleding aanbiedingen, waterdichte golfschoenen, golfbroeken, winter golflaarzen, windjacks en andere handige tips voor andere golf winterkleding om je warm te houden maar er niet als een sneeuwpop bij te lopen!

Golfkleding voor de winter

Het begint eigenlijk bij golfen in de winter. Niet heel veel golfers golfen de winter door maar de laatste jaren zien we wel steeds meer golfers op de golfbaan in de winter.  Vooral het weer in Nederland dat veranderd speelt hierbij een grote rol. We hebben namelijk prima winters om te golfen. Ook steeds meer golfers vinden het blijven sporten en bewegen belangrijk en waarom dan niet op de golfbaan? Wat ook meespeelt is dat er steeds meer golfbanen de greens openhouden en niet naar wintergreens overgaan. Lekker buiten, bewegen en golfen. Maar wat als het echt koud wordt?

TIP:
Trek zo min mogelijk golfkleding aan. Des te meer kleding je aan hebt, des te minder lekker je beweegt. Trek dunne thermo-ondergoed aan, een regenpak of je wintergolfboek en een windjack. Misschien een muts op en eventueel een lekker paar skisokken!

Beste winter golfkleding:

Als we het hebben over golfkleding voor de winter dan moet je aan onderstaande kledingstukken denken. Hiermee voorkom je een koud lichaam en behoudt je het golfplezier.

  • Waterdichte golfschoenen
  • Thermo ondergoed
  • Regenpak
  • Warme sokken
  • Winter golflaarzen
  • Windjack
  • Muts

Winter golflaarzen

waterdichte golfschoenen

Thermo ondergoed


Warme sokken


Windjack

windjack

Golfhandschoenen

golfwanten

Winter golfkleding merken

Diverse merken golfkleding hebben ook speciale winter golfkleding. Je hebt uiteraard de bekende merken als Nike golf, Adidas, Footjoy en Abacus maar daarnaast ook nog veel onbekende golfmerken die toch aardige golfkleding voor de winter verkopen. De trends worden gezet door de golfprofs of beter gezegd de bekende tour golfers. Tiger Woods met Nike, Sergio Cargia met Adidas en ga zomaar door. In onderstaand overzicht zie je de beste winter golfkleding merken:

Nike Golf
Adidas Golf
Abacus
Footjoy

Golf winterkleding advies:

Verschillende mogelijkheden en diverse tips om er dus voor te zorgen dat je er warmpjes bijloopt tijdens je golfronde. Je kunt alles kopen maar wij raden je aan om voor onderstaande golfkleding te gaan. Een regenpak, winter golfschoenen, golfwanten en thermo kleding. Vooral de combi tussen het thermo ondergoed en regenpak werken perfect.

Regen golfkleding

Als iets je kan helpen om ontspannen te golfen in de winter dan is dat een regenpak. Regen golfkleding is de laatste jaren enorm verbeterd. Tegenwoordig zijn het geen rubberen pakken meer. De golf regenkleding kun je meer zien als een soort van trainingspak. Dun, luchtig en waterdicht natuurlijk. Perfect om te golfen in de winter!

Golflaarzen

Tijdens de winter zijn golflaarzen, winter golfschoenen of ook wel golf boots genoemd, de oplossing voor koude voeten. Een paar dikke sokken erin en je loopt er bij alsof het 10 graden boven nul is. Bedenk goed dat het erg belangrijk is om je hoofd (nek), handen en voeten warm te houden!

Winter golfhandschoenen

Golfhandschoenen voor de winter zijn een succes! Je kunt kiezen uit wanten, die je over je handschoen aantrekt als je even niet hoeft te slaan maar ook voor strakkere golfhandschoenen voor de winter voor beide handen. Onze voorkeur gaat uit naar de wanten ok al is dat even wennen met het constant aan en uittrekken.

Goedkope golfkleding

Goede golfkleding voor de winter is belangrijk maar graag wel betaalbaar. Check de diverse golfkleding aanbiedingen of de sale! Wij promoten vaak Jumbosports als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Een mooie voorbeeld is de 2e halve prijs acties.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief