Winter golfkleding

winter golfkleding

Winter golfkleding kopen? Wat dacht je van winter golfschoenen? Stevige golflaarzen die je beschermen tegen koude voeten en water. Of misschien ben je wel op zoek naar een warme winter golfbroek. Voor de golfers die in de winter ook nog een rondje lopen is het een aanrader om goede winter golfkleding te kopen. Wij hebben uiteraard weer leuke winter golfkleding aanbiedingen. Golfschoenen, golfbroeken, winter golflaarzen, windjacks en lekkere thermo kleding.

Winter golfkleding merken

Zoals bij alle golfkleding kent ook de golfmarkt voor winter golfkleding dezelfde merken. Je hebt uiteraard de bekende merken als Nike golf, Adidas, Footjoy en Abacus maar daarnaast ook nog veel onbekende golfmerken die toch aardige golfkleding verkopen. De trends worden gezet door de golfprofs of beter gezegd de bekende tour golfers. Tiger Woods met Nike, Sergio Cargia met Adidas en ga zomaar door. In onderstaand overzicht zie je een aantal bekende golf merken:

Nike Golf
Adidas Golf
Abacus
Footjoy
Puma
Falke
Oakly
Golfino
Brax
Ashworth
Callaway
Backtee

Golf winterkleding

Veel winter golfkleding wordt ook voor het wat koudere of natte weer gedragen. Het hoeft niet persé winter te zijn. Er is niet heel veel golf winterkleding te koop. Meestal is het een waterdichte jas en thermo kleding. Een paar winter golfhandschoenen en heel misschien waterdichte golfschoenen.  Als je gaat golfen in de winter dan geven we je het volgende advies. Doe zo min mogelijk lagen aan! Anders ben je je bewegingsvrijheid kwijt en daarmee je golfswing.

Waar kun je aan denken als we het over golf winterkleding hebben;

  • Thermo ondergoed
  • Regenpak
  • Warme sokken
  • Waterdichte golfschoenen
  • Winter golflaarzen
  • Windjack
  • Trui
  • Sjaal
  • Muts

Golfkleding voor de winter

Het begint eigenlijk bij golfen in de winter. Niet heel veel golfers golfen de winter door. Toch zie je dat wel steeds meer golfers zich op de golfbaan bevinden. Vooral het weer wat in Nederland is veranderd speelt hierbij een grote rol. Ook steeds meer golfers vinden het blijven sporten en bewegen belangrijk en waarom dan niet op de golfbaan? Wat ook meespeelt is dat steeds meer golfbanen de greens openhouden en niet naar wintergreens overgaan. Lekker buiten, bewegen en golfen. Maar wat als het echt koud wordt? Nogmaals de tip die we geven en dat is trek zo min mogelijk golfkleding aan. Des te meer kleding je aan hebt des te minder lekker je beweegt. Trek thermo-ondergoed aan, een regenpak of je golfboek en een trui. Muts op en eventueel een lekker paar skisokken.

Regen golfkleding

Als iets je kan helpen om ontspannen te golfen in de winter dan is dat een regenpak. Regen golfkleding is de laatste jaren enorm verbeterd. Tegenwoordig zijn het geen rubberen pakken meer. De golf regenkleding kun je meer zien als een soort van trainingspak. Dun, luchtig en waterdicht natuurlijk. Perfect om te golfen in de winter!

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief