Taylormade golf

TaylorMade golfset

TaylorMade golfset kopen? Naast Titleist, Ping, Nike, Callaway en Mizuno behoort ook TaylorMade tot één van de beste golfclub merken ter wereld. Het merk TaylorMade heeft in alle jaren al heel wat dikke golfclubs en goede golf drivers op de markt gebracht en menig tourspeler laten winnen. In dit golf artikel geven we je wat meer informatie over de TaylorMade golfclubs en de nieuwe modellen. Daarnaast helpen we je met het zoeken van een betaalbare of goedkope TaylorMade golfset. Naast deze informatie nog wat leuke afbeeldingen van de oude TaylorMade golf drivers zoals de R7, R11 en de Stealth. Nog meer? Zeker, ook de golfballen, putters en wedges komen aan de beurt!

TaylorMade golfclubs

Veel golfers hebben weleens een TaylorMade golfset gekocht of getwijfeld over de aanschaf ervan. Niet zo vreemd want het merk bestaat al sinds 1979 en heeft al heel wat tourspelers een overwinning bezorgd. Het golfclub merk heeft veel modellen over de toonbank laten gaan en veel van deze golfclubs kennen we wel. Wat dacht je van de TaylorMade R7 driver, Burner, SLDR of de r1 en R11? Maar niet alleen de TaylorMade driver is bekend maar de TaylorMade ijzers ook! Wat dacht je van de RAC, P760, Burner en de R7 ijzers? Allemaal top golfclubs….

TaylorMade golfset

Zoals bij alle golfsets raden we je ook bij de TaylorMade golfsets aan om de verschillende modellen uit te proberen. Het is echt niet zo dat het laatste model altijd het beste is. Ben je opzoek naar de juiste ijzers dan kun je in veel gevallen van een golfshop wel 2 verschillende ijzertjes zeven meenemen naar de drivingrange of golfbaan om te kijken welke het lekkerste slaan. Laat je goed informeren en kies de beste TaylorMade golfclubs voor jouw golfswing. Bespaar niet op een nieuwe golfclubs want voor je het weet heb je spijt! Als het goed is doe je jaren met deze golfset!

TaylorMade ijzers

Net zoals bij veel andere bekende golfmerken kun je ook van TaylorMade losse ijzers kopen. Handig voor als je zelf een golfset wil samenstellen. Kies je bijvoorbeeld voor een ijzer 3 of toch liever een hybride? Heb je een Sandwedge wel echt nodig of vervang je deze voor een graden wedge? De gevorderde golfer weet vaak wel wat hij/zij wil. Ben je nou een beginnende golfer stel jezelf dan de volgende vragen;

  • Ga je voor ijzers of graphite shafts op je nieuwe golfset?
  • Welke grips staan mooi en zijn geschikt voor jouw handen?
  • Als ik een volledige golfset koop gebruik ik dan wel alle clubs?

Taylormade graphite golfset of ijzers?

Voor vragen over de shaft kun je het beste naar een golfshop die een golfswinganalyse maakt. Hieruit blijkt wat jouw swingsnelheid is en afwijking dat uiteindelijk aangeeft of je een graphite of ijzer golfset moet kopen. Heb je al ervaring met een bepaalde shaft dan kun je die gewoon nemen.

Halve golfset?

De vraag voor een halve of hele golfset is makkelijk. Gebruik je alle ijzers of speel je alleen met je ijzers 5, 7, en 9? Sla je echt met elke golfclub bepaalde afstanden (ca. 10 meter verschil per golfclub) dan moet het gewoon een hele golfset worden.

TaylorMade drivers

We hadden het er net al over, de verschillende TaylorMade golf drivers. Ook deze club van dit merk zit in menig golftas. De grote jongen van TM bestaat al een tijdje. De R5, R7 R1, R11, Burner, SLDR, wie kent ze niet? Elk jaar is TM druk bezig om de nieuwste technologieën in de diverse golf drivers te verwerken waardoor we nog beter kunnen presteren.

TaylorMade wedges

Taylormade heeft net als Callway en bijvoorbeeld Mizuno niet de bekendste wedges. Toch spelen de Wedges niet verkeerd en verkoopt het merk deze aardig. Wedges zitten standaard niet in een golfset op de pitching wedge of sandwedge na, beter bekend als de PW en SW golfclubs. Echte graden wedges zul je dus altijd apart bij je golfset moeten kopen. Let er wel op dat je de shaft en grip aanpast aan je huidige golfset. Het zou zonde zijn als je een small grip op je wedges hebt en een midsize grip op je overige golfclubs. Voor de beginnende golfer zijn wedges niet echt nodig maar kom je tot een gemiddeld golf handicap dan zijn de graden wedges best interessant. Iets meer controle waardoor je beter kunt scoren.

TaylorMade putters

Ijzers goed, drivers goed, wedges iets minder maar dan de TaylorMade putters….perfect! TM heeft ontzettend veel verschillende modellen golf putters dus er zit er altijd wel 1 tussen die past bij jouw style.

Golfballen TaylorMade

Natuurlijk heeft Taylormade ook golfballen! Slaan perfect, veel gevoel maar vaak best prijzig. Maak gebruik van de golfballen aanbieding…..2e halve prijs!

TaylorMade golfset prijzen

De gemiddelde prijs voor een TaylorMade golfset is een lastige want alle informatie die je hiervoor moet hebben hangt af van bovenstaande vragen. Wel kun je online zoeken naar de beste  golfset aanbieding. Soms zitten er prijsverschillen tussen van wel €200. Wel moet je goed bedenken waar je de golfset koopt. Garantie, onderhoud of tussentijds golf advies speelt hierbij een belangrijke rol. Kun je makkelijk met je golfclubs terug naar de winkel als er iets mee aan de hand is of stuk gaat?

TaylorMade golfset aanbieding

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief