Beste golfhotels Spanje

Golfen in Spanje? Met name de omgeving rondom Malaga staat bekend als een leuke golfbestemming en veel golfers boeken jaarlijks hun golfvakantie naar deze Spaanse regio. Net als in Portugal kun je ook hier voor een leuk bedrag een appartement huren in de buurt van een golfbaan, maar een golfhotel is ook fantastisch natuurlijk! In dit golf artikel gaan we het hebben over de beste golfhotels Spanje. We geven je een top 5 hotels in de buurt van golfbanen vanuit Booking.com en hebben een overzicht voor je met de top 3 van PinHigh golf. Daarnaast een paar aanbiedingen om zo een goedkope golfvakantie in Spanje te boeken.

Golfen in Spanje

Spanje staat bekend om zijn mooie strakke greens, glooiende fairways en mooie groene golfbanen. Veel golfers hebben al eens een golfbaan bezocht in Andalusiƫ of andere regio met tal aan golfbanen. Leuke appartementen, lekker eten, mooi weer en een ontspannen sfeer maken golfen in Spanje populair! Wat dacht je van onderstaande golfhotels aan de Costa Del Sol

Beste golfhotels Spanje

We kunnen de beste golfhotels in Spanje niet allemaal voor je in kaart brengen want als we bijvoorbeeld kijken bij Booking.com dan tref je ca. 9000 hotels in de buurt van een golfbaan. We hebben er wel 5 voor je uitgelicht die wat ons betreft in aanmerking komen voor een leuke en relaxte golfvakantie in Spanje!

Golfbanen Spanje

Met meer dan 350 golfbanen in Spanje is de kans groot dat je met een hotel of appartement al in de buurt van een golfbaan zit. Tijdens het boeken van je golfvakantie kun je kiezen om direct greenfees mee te boeken of om op de locatie zelf iets te regelen met de golfbaan in de buurt. Vaak hebben de golfhotels goede afspraken met de golfbaan bij het hotel maar ook met andere golfbanen iets verder weg van de accommodatie. Wil je ook golfen in Spanje? Denk dan aan de volgende opties;

  • Wat is je budget?
  • Op wat voor golfbaan wil je golfen?
  • Wil je op 1 golfbaan of meerdere spelen?
  • Waar in Spanje golfen en hotel?
  • Wil je een all in golfreis of regel je zelf alles?

Pin High Spanje

Pin High heeft rond de 42 aanbiedingen om te golfen in Spanje. Veel golfreizen naar de Costa de la Luz maar ook in Costa del Sol of golfbanen in Costa Blanca. Regelmatig krijg je extra korting op een leuke golfvakantie naar Spanje via Pin High.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief