Beste golftas

Opzoek naar de beste golftas? In dit golf artikel vind je diverse informatie over, volgens ons, de beste golftassen. We geven je advies over de diverse golftas merken en helpen je met het zoeken naar goedkope golftas aanbiedingen. Ga je over tot de aanschaf van een nieuwe golftas bedenk dan goed aan welke eisen de tas moet voldoen. Zoek je bijvoorbeeld een tas voor je golftrolley of wil je misschien een standbag golftas? Ben je opzoek naar de beste waterdichte golftas en hoeveel vakken moet de tas dan hebben? Een golftas kopen is met deze tips een eitje!

zwarte golftas titleist

Beste golftas merken

Om aan te geven wat de beste golftas is, is bijna onmogelijk. Dit hangt af van het materiaal, kwaliteit maar ook zeker de wensen van een golfer zelf. Wel kennen we, net zoals bij golfclubs en golf drivers, de betere golfmerken:

Golftassen merken

Beste standbags

De standbag, ook wel de carrybag genoemd, zie je veel in het golf. Vooral in de winter als deze verplicht is en je geen golftrolley mag gebruiken. Het is de golf draagtas waarmee je veel jongere golfers ziet lopen. De standbag is een golftas die je op je rug draagt doormiddel van een handige draagband. Een van de grote voordelen van deze tas is dat je hem bijna overal in de golfbaan mag neerzetten, behalve op de teebox en de green natuurlijk. Je kunt met deze tas dus veel dichter bij de green komen dan met een golftas op een golftrolley. De golfcart, buggy of golftrolley moeten binnen de aangegeven paden en lijnen blijven en deze liggen meestal een paar meter voor de green. Je bent dus met de standbag op je rug veel flexibeler. Je zet de tas naast je neer en bepaalt pas op het laatst met welke golfclub je gaat slaan. Er zitten ook nadelen aan een standbag. Niet elke golfer denk er zo over, want die zien het als sportief bezig zijn, maar je moet de standbag dus altijd dragen. Des te meer golfballen of golfclubs er in je golftas zit des te zwaarder. Je kunt het ook zien als een beetje extra sport!

Titleist

titleist golftas

Callaway

Ping

ping golftas

Sunmountain

sunmountain golftas

Taylormade

taylormade golftas

Nike

nike golftas

Beste cartbags

Niet de meest gekochte tas onder golfers maar toch wel een veel gebruikte. De cartbag is speciaal voor de golftrolley gemaakt. Vaak heb je de mogelijkheid om deze golftas ook te dragen maar dat is niet zo heel handig.  De cartbag kent namelijk vaak maar 1 draagriem en kan dus maar over 1 schouder. Daarnaast heeft de cartbag geen steuntjes dus het plaatsen van deze tas is ook vrij lastig. Echt één die je gebruikt in de zomer op je golftrolley. Heb je wel een golftrolley dan biedt deze golftas je ook veel voordelen. De tas is vaak vrij groot en heeft veel opbergvakken. Je hebt dus gewoon iets meer ruimte wat altijd fijn is om je golfspullen in te stoppen. Vooral in de zomer met extra water en zonnebrand.

Mizuno tourbag

Mizuno tourbag golftas

Callaway tourbag

Callaway tourbag golftas

Titleist tourbag

Titleist tourbag golftas

Golftas kopen

Eindelijk ben je er over uit, je wilt een nieuwe golftas kopen. Je huidige tas is te klein of je nieuwe golfclubs zijn van een bepaalt merk en daar hoort ook een golftas van hetzelfde merk bij. Misschien is je oude gewoon versleten en wil je weleens weten welke golftassen aanbiedingen er zijn. Bij deze een paar golftas kooptips:

Bepaal je budget

Koop een golftas die je echt kunt betalen maar beknibbel niet op je nieuwe tassie! Een goede tas kost gewoon geld maar hier heb je heel veel plezier van de komende jaren. Daarnaast moet de tas ook van goede kwaliteit zijn en stevige draagriemen hebben.

Merk tas bij je merk golfclubs

Als je al een tijdje golft en je speelt met een merk dan is het wel tof om van dit merk de golftas te hebben. Wissel je nou nog vaak van golfmerk dan maakt dit niks uit. Vind je nou echt een ander merk mooi dan koop je die gewoon.

Geschikte golftas kopen

Als je een golftas koopt bedenk dan goed waar deze aan moet voldoen. Veel golftassen hebben hun eigen kenmerken en handige snufjes. Denk hierbij aan opbergvakjes of andere opties.

leger golftas ping

Hoeveel kost een golftas?

De prijzen voor een goede golftas lopen uiteen van €75 tot ongeveer €340. Het ligt eraan van welk merk de tas is en wat voor model. Ook onderstaande opties worden meegerekend in de prijs;

– Waterdicht
– Een flessen vakje
– Een paraplu drager
– Koel mogelijkheden
– Stevige pootjes of mogelijkheid tot…
– Een combi van standbag en tourbag
– Functies voor kleding, scorecard of golf afstandsmeter
– Stevige en soepele draagriemen.

standbags golftassen
cartbags golftassen
tourbags golftassen

Golftassen aanbieding

Zoeken naar een golftas aanbieding helpt je geld te besparen. Wacht een aanbieding af en check hierbij regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste deals. Sommige golftassen aanbiedingen schelen je gewoon €50 en dat is toch weer een rondje golf en een drankje.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief