taylormade drivers

Taylormade driver

Op zoek naar de beste TaylorMade golf driver of wil je gewoon iets meer informatie over de diverse TaylorMade driver modellen? In dit golfartikel geven we je advies over de aanschaf van een nieuwe driver en hebben we een paar leuke foto’s van de oude TaylorMade driver series. TM heeft inmiddels heel wat modellen verkocht en er zit vast wel een model tussen die je herkent! Net als over de Taylormade golfclubs hebben golfers over de drivers ook niks te klagen.

stealth taylotmade

Taylormade golf driver

Bijna alle golfmerken produceren wel golf driver modellen maar Taylormade komt toch wel als 1 van de beste golf driver fabrikanten uit verschillende testen en reviews. Impact, vergevingsgezindheid (hoe makkelijk slaat de club) en nog een aantal andere onderdelen maken de TaylorMade driver tot één van de beste golfclubs. Het merk heeft inmiddels al zoveel modellen gefabriceerd dat het bijna een kunst is om ze allemaal op te noemen. Toch hebben we er een paar voor je in een overzicht gezet!

Taylormade golf driver

 • R1
 • R5
 • R7
 • R11
 • Burner
 • M1
 • M6
 • Stealth
 • Sim 2
 • SLDR

Taylormade driver kopen?

Bijna elke online golfshop verkoopt wel het merk Taylormade. Zoek online naar de beste golf driver aanbiedingen en profiteer van kortingen die kunnen oplopen tot wel 35%. De golf driver prijzen voor het nieuwste model verschillen per golfwinkel niet zo heel veel, maar bij de oudere modellen is dit wel het geval. Wil je een Taylormade driver kopen bedenk dan goed welk model, shaft, grip en loft er bij jouw golfspel past.

Taylormade Stealth

taylormade stealth

Beste golf driver kopen

De beste Taylormade golf driver kopen zit hem niet alleen in het geld wat je kunt besparen. Liever iets meer geld uitgeven dan een miskoop! En liever een oud model waar je recht en ver mee slaat dan alleen maar moeite moeten doen om de fairway te raken. Check de volgende 5 punten;

 1. Golfmerken testen
  Je hebt een Taylormade golfset, maar je slaat makkelijkere drives met een Titleist driver, dan moet je die kopen. Veel tourspelers golfen namelijk ook met diverse golfmerken. Richt je pijlen dus niet op 1 golfmerk maar ga golf drivers vergelijken.
 2. Goedkope golfdriver kopen
  De hoofdprijs betalen voor golfclubs of een golf driver wil niemand, maar investeer die paar extra euro’s toch maar wel in een goede golf driver. Je krijgt achteraf echt spijt als je de juiste golf driver hiervoor hebt laten lopen. De beste driver kost gewoon geld!
 3. Advies van een golfshop
  De golfshop! Laat je golfswing analyseren met een simulator. Sla 50 golfballen met 5 verschillende golf drivers die worden aanbevolen door de verkoper. Mocht je 2 drivers hebben gevonden die je wel interessant vindt dan neem je die mee naar de driving range (tip 4). Tijdens zo’n analyse kom je erachter welke loft, shaft en driver je nodig hebt.
 4. Neem een demo driver mee
  Het mooie aan de golfshops op een golfbaan is dat je er gelijk je golfdriver kunt testen op de driving range. Tegenwoordig zie je ook dat veel golfshops die niet aan de golfbanen zitten dit doen. Even een kopietje van je paspoort en borg en slaan maar.
 5. Originele golf driver kopen met garantie
  Een goedkope golf driver uit China, Japan of Amerika kopen kun je veel geld besparen, maar de ellende is vaak ook groot. In de afgelopen 13 jaar dat ik actief ben in de golfsport heb ik veel ellende van replica golf drivers voorbij zien komen. Gebroken shafts na 3x slaan en een clubhead die uit elkaar barst. Golfshop in Nederland = garantie = niet goed geld terug.

Golfdriver kopen

Ben je opzoek naar een nieuwe driver? Met welk golfmerk wil je spelen dan? Klik op 1 van onze golfmerken voor meer informatie.


Golf driver prijzen

Alle golfers weten dat de golf driver prijzen er niet om liegen. Een leuk nieuw model van een bekend golfmerk kost je zo €350 á €400. Toch is er ook een andere oplossing om jezelf te voorzien van een goedkoper model. Naast de golf driver aanbiedingen zie je ook vaak de sale of outlet. Tijdens de golf sale worden vaak de modellen van het jaar ervoor verkocht. Dus wil je nu een driver kopen dan kun je ook kijken naar het model van vorig jaar.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief