Golfkleding

Golfkleding kopen? In dit golf artikel een overzicht van de beste webshops met online goedkope golfkleding. We maken een wekelijkse selectie van de beste golfkleding aanbiedingen. Golfkleding dames en voor heren. Daarnaast besteden we regelmatig aandacht aan de diverse golf merken als Adidas golf, Nike golf, Abacus golf en nog veel meer golfkleding merken die iets nieuws op de golfmarkt hebben gebracht of met bepaalde golfkleding korting. Denk hierbij aan de sale of golf outlet! Wil je gebruik maken van een golfaanbieding dan kun je tot wel 70% korting ontvangen op diverse golfkleding.

Golfkleding merken

Zoals bij alle kleding kent ook de golfmarkt bijzonder veel golf merken. Je hebt uiteraard de bekende merken als Nike golf, Adidas, Footjoy en Abacus maar daarnaast zijn er ook veel onbekende golfmerken die toch aardige sportkleding verkopen. De trends in golf worden gezet door de golfprofs of beter gezegd de bekende tour golfers. Tiger Woods met Nike, Sergio Cargia met Adidas en ga zomaar door. In onderstaand overzicht zie je een aantal bekende golf merken:

Nike Golf
Adidas Golf
Abacus
Footjoy
Puma
Calvin Klein
Ecco
Falke
Oakly
Ralph Lauren
Twintip
Golfino
Brax
Ashworth
Callaway
Backtee
Hugo Boss
Lacoste

Goedkope golfkleding

Het kopen van een leuke golfoutfit is niet zo heel moeilijk. We willen alleen niet de hoofdprijs betalen voor het juiste golf kledingstuk. Er zijn 2 super handige tips om direct geld te besparen bij het kopen van kleding. 1 is het in de gaten houden van aanbiedingen en de welbekende golfkleding sale. En 2 is het combineren van gewone (casual) kleding met golfkleding! Een polo die je bijvoorbeeld doordeweeks naar je werk draagt kan ook prima functioneren als een golfpolo. Dit geldt natuurlijk ook voor golfbroeken en de golfoutlet. Op de outlet en sale zijn wij Nederlanders dol! De beste golf-kleding merken voor de laagste prijs met veel korting. De naam outlet vraagt daar ook eigenlijk om. Elke golfwebsite golfshop en online golfwinkel heeft in het menu van de website wel zo’n golfkleding outlet. Op die pagina vindt je alle afgeprijsde kleding voor de beste prijs. LET OP: wel even goed kijken wat je precies koopt en of hier geen addertje onder het gras zit. Houdt rekening met bijvoorbeeld de verzendkosten en retourneren. Bij veel online golfshops is het verzenden boven een bepaalt bedrag gratis. Check ook goed de maten en maattabellen. Het ene kledingstuk is de ander niet.

Golfkleding dames en heren

Deze term wordt vaak gebruikt maar wij kennen eigenlijk geen één golfmerk dat zich alleen richt op heren of dames golfkleding. De bekende golfmerken sowieso niet want die zijn vaak kledingsponsor van zowel dames als heren golfers. Ook de onbekende golfmerken hebben vaak een uitgebreid assortiment die voor beide geschikt is. Sterker nog, er zijn een aantal merken die sportkleding maken die door zowel dames als heren gedragen kunnen worden. Wat verstaan we wel onder kleding die gedragen kan worden op de golfbaan?

 • Golfschoenen
 • Golfbroek
 • Golfshirt
 • Golfbroek
 • Windjack
 • Golf regenkleding
 • Caps
 • Muts
 • Sokken
 • Thermo ondergoed
 • Sportbril
 • Golfhandschoen

Golf kleding etiquette op de golfbaan

Vroeger liepen alle golfers er wat “stijver” bij. In die tijd vonden ze die golf kleding mooi en netjes en was het daarom verplicht op de golfbanen. Tegenwoordig mag het allemaal wat hipper en sportiever. Toch hanteren nog veel golfbanen de kleding voorschriften of de welbekende golf kleding etiquette.

golfkleding-etiquette

Golfshop

De laatste jaren zijn er heel wat fysieke golfwinkels gestopt. Dit heeft natuurlijk allemaal te maken met de online golfshops. De diverse mogelijkheden van het online winkelen. Bij veel golfwinkels zie je ook de verandering van veel golf kleding naar meer golfspullen en golfclubs. Er worden in deze golfwinkels immers meer golfclubs verkocht dan kleding. Online zie je veel makkelijker de aanbiedingen en de daarbij horende prijzen. Toch blijft het wel prettig om kleding eerst te passen, maar dat is maar een mening.

Golfkleding trends 2021

40% korting op de meeste golfmerken.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief