Callaway golfset

Callaway golfset

Callaway golfclubs behoren naast Titleist, Ping, Nike en Mizuno al jaren tot één van de beste golfclubs ter wereld. Het merk Callaway heeft in alle jaren al heel wat golfclubs en golf drivers op de markt gebracht. In dit golf artikel geven we je wat meer informatie over de Callaway golfclubs. Daarnaast helpen we je met het zoeken van een leuke betaalbare of goedkope Callaway golfset. Naast deze info hebben we nog wat andere info voor je over de oude Callaway Big Bertha drivers en de bekende Callaway golfballen.

Callaway golfclubs

Veel beginnende maar ook gevorderde golfers hebben een Callaway golfset. Niet zo vreemd want het merk bestaat al sinds 1982 en heeft inmiddels al heel wat golfclubs verkocht. Als je op de golfbaan om je heen kijkt zie je regelmatig golfers met een Callaway golf driver of golfset. Veel bekende modellen van Callaway zijn al bespeelt door de bekende prof golfers. Wat dacht je van Phil Mickelson, Henrik Stenson, Jim Furyk, Patrick Reed, Danny Willett, Ryo Ishikawa, Wesley Bryant, Danny Lee, Kevin Kisner en Annika Sorenstamen. De reden dat veel golfers kiezen voor Callaway golfclubs is niet alleen de kwaliteit maar vooral ook de vergevingsgezindheid. Je kunt met de meeste Callaway ijzers makkelijker de golfbal raken. Vooral voor de beginnende golfer zal een Callaway golfset interessant zijn.

Callaway golfset

Zoals bij alle golfsets raden we je ook bij de Callaway golfsets aan om een de verschillende modellen te proberen. Behalve als je al weet met welk model je wilt gaan spelen natuurlijk dan is het zoeken naar de goedkoopste Callaway golfsets  aanbieding het doel!  Ben je nog wel opzoek naar de juiste ijzers dan kun je in veel gevallen van een golfshop wel 2 verschillende ijzertjes zeven meenemen naar de drivingrange of golfbaan om te kijken welke het lekkerste slaan. Laat je goed informeren en kies de beste golfclubs voor jouw golfswing. Kost die ene golfset nou €100 meer dan moet je die keuze zeker maken. Callaway golfclubs staat garant voor jaren golfplezier.

Callaway ijzers

  • Ga je voor een halve of hele golfset?
  • Wat voor shaft past er bij jouw golfswing?
  • Ga je voor ijzers of graphite shafts op je nieuwe golfset?
  • Welke grips staan mooi en zijn geschikt voor jouw handen?
  • Wat is nou een gemiddelde prijs voor een Callaway golfset?

Allemaal vragen die je van tevoren moet stellen en moet beantwoorden om ervoor te zorgen dat je de juiste golfclubs koopt.

Halve set

De vraag voor een halve of hele golfset is makkelijk. Gebruik je alle ijzers of speel je alleen met je ijzers 5, 7, en 9? Sla je echt met elke golfclub bepaalde afstanden (ca. 10 meter verschil per golfclub) dan moet het gewoon een hele golfset worden.

Wat voor shaft op mijn golfclubs?

Voor vragen over de shaft kun je het beste naar een golfshop die een golfswinganalyse maakt. Hieruit blijkt wat jouw swingsnelheid is en afwijking dat uiteindelijk bepaalt of je een graphite of ijzer golfset moet kopen. Heb je al ervaring met een bepaalde shaft dan kun je die gewoon nemen. Swing je nou niet extreem hard neem dan lekker een ijzeren setje met een regular shaft.

Callaway driver

Ook de Callaway golf driver zit in menig golftas. De grote jongen verpakt in een mooie headcover bestaat al een tijdje bij Callaway. De Callaway Big Bertha, Roque, Epic, XR max, X series, Mavrik, Diablo, Razr en natuurlijk de Fusion. Allemaal Golf driver modellen die elke keer weer worden verbetert en geoptimaliseerd.

Callway wedges

Callaway heeft niet de bekendste wedges die er zijn maar toch verkoopt het merk deze wel aardig, en terecht. De diverse Callaway wedges zijn mooi om te zien en slaan perfect. Wedges zitten standaard niet in een golfset op de pitching wedge of sandwedge na, beter bekend als de PW en SW. Echte graden wedges zul je dus apart bij je golfset moeten kopen. Let er wel op dat je de shaft en grip aanpast aan je huidige golfset. Het zou zonde zijn als je een small grip op je wedges hebt en een midsize grip op je overige golfclubs. Voor de beginnende golfer zijn wedges niet echt nodig maar kom je tot een gemiddeld golf handicap dan zijn de graden wedges best interessant.

Callaway Big Bertha

We schreven net al even de naam Callaway Big Bertha. Als we het over een klassieker hebben dan zijn het de Big Bertha drivers en golfclubs wel. Toch is deze hele serie in een nieuw jasje gestoken en kun je deze kopen. Ze zien er top uit en schijnen heel vergevingsgezind te zijn.

Golfballen Callaway

Callaway golfballen? Zeker, denk dat je deze ook weleens hebt gekocht of misschien hebt gevonden? Slaan perfect

Callway golfset tweedehands

Een Callaway golfset tweedehands kopen? Je kan inderdaad veel geld besparen als je een tweedehands golfset van Callaway op Marktplaats koopt. Toch zit er aan een tweedehands golfset via Marktplaats ook veel nadelen. Callaway is juist het golfmerk wat ontzettend veel imitatie golfclubs kent. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat je “fake” golfclubs aanschaft. Naast de imitatie weet je nooit helemaal wat de staat is of dat de set op maat is gemaakt voor een andere golfer. Tuurlijk kun je checken of alle clubheads vastzitten maar check meer! Zitten er lijmresten op? Meet de ijzers op? Voorzien van een serienummer?

Callaway golfset prijzen

De gemiddelde prijs voor een Callaway golfset is een lastige want alle informatie die je hiervoor moet hebben hangt af van bovenstaande vragen. Wel kun je online zoeken naar de beste Callaway golfset aanbieding. Soms zitten er prijsverschillen tussen van rond de €200. Wel moet je goed bedenken waar je de golfset koopt. Garantie, onderhoud of tussentijds golf advies speelt hierbij een belangrijke rol. Kun je makkelijk met je golfclubs terug naar de winkel als er iets mee aan de hand is of stuk gaat?

Callaway aanbieding

Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief