Nike air max 97 grass

nike golf

Nike air max 97 grass golfschoenen kopen? In dit golf artikel een paar leuke foto’s van de nieuwe Nike Air Max 97 Grass. Inmiddels zijn niet alleen de Nike Air Max G1 populair onder de golfers. Ook op straat zien we de Nike Air Max golf schoenen steeds meer. Of dit ooit zal gebeuren met de Nike Air Max 97 Grass weten we niet maar toch willen we je ze even laten zien.

Nike Air Max 97 Grass

Met dit nieuwe model neemt Nike een groot risico. Je vindt ze echt tof of je hebt er helemaal niks mee. Met de Nike Air Max 97 Grass vallen de overige Nike Golfschoenen niet op. Menig golfer vindt dat dit soort golfschoenen niet op de golfbaan thuishoren. Toch pakt Nike al jaren enorme cijfers op de Nike Air Max, dus waarom niet een nieuw model?

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefNike Air Golfschoenen

Nike behoort al jaren tot 1 van de beste golfschoenen. Zoals we allemaal weten is misschien Tiger Woods wel de golfer die Nike in het golf zo groot op de kaart heeft gezet. Tuurlijk zijn er de afgelopen jaren veel prof golfers aangesloten bij Nike en dat maakt het merk alleen maar populairder. Bekende modellen zijn de Nike air max, Nike air zoom en de Lunar. Met de nieuwe Nike air Max 97 grass golfschoen probeert Nike een andere groep golfers te bedienen.

Nike Golfschoenen aanbieding

Goedkope Nike golfschoenen kopen? De beste golfschoen voor de laagste prijs met veel korting. Elke golfshop en online golfwinkel heeft in het menu van de website wel zo’n sale. Op die pagina vind je alle afgeprijsde golfkleding en golfschoenen voor de allerlaagste prijs. LET OP! Je moet wel even goed kijken wat je precies koopt en of hier geen addertjes onder het gras zitten. Denk hierbij aan verzendkosten en retourneren van de gekochte producten.