jumbo golf en hockey

Jumbo hockey

Jumbo hockey? Jumbo hockey is één van de grootste winkels met hockeyspullen in Nederland. Jumbo heeft ook golf en inmiddels Jumbo wintersport. Jumbosports heeft verdeeld over Nederland diverse vestigingen. De winkels van Jumbo hockey zijn groot en overzichtelijk opgezet en je kunt er terecht voor de aanschaf van al je golfkleding en nu dus ook hockeykleding. We geven je graag wat meer informatie over de Jumbo hockey vestigingen met daarbij de behorende openingstijden. Daarnaast handige tips voor de beste golf en hockey aanbiedingen en de Jumbo hockey sale.

Jumbo vestigingen

Amsterdam en Rotterdam? Jazeker en nog 6 andere vestigingen. Naast de Jumbo Golf en Hockey online webshop heeft het bedrijf een aantal grote fysieke locaties. Met de verschillende vestigingen door heel Nederland is Jumbo hockeywereld de grootste hockeywinkel van Nederland. Goedkoop, kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij Jumbo. Met deze formule is Jumbo uitgegroeid tot de grootste golf en hockeyshop. Golfclubs, hockeysticks,  goedkope golfschoenen, hockeyschoenen, golftassen en nog veel meer spullen vind je bij de Jumbo golf en hockeywereld keten. In onderstaand overzicht staan de Jumbo vestigingen:

Jumbo outlet

Wil je echt profiteren van aanbiedingen dan moet je ook zeker naar de Jumbo hockeyoutlet. Net als de sale kun je diverse hockeyspullen en hockeykleding kopen met korting. Bekende hockey merken laag geprijsd.

jumbo golf korting

Openingstijden

Jumbo hockeywereld kent per vestiging verschillende openingstijden. De golfwinkels van Jumbo-hockey kennen daarnaast ook nog speciale openingstijden tijdens koopzondagen en feestdagen.

Jumbo golf en hockey

In de Jumbo hockeyshop heb je de pagina sale. Op deze pagina zie je alle Jumbo sale aanbiedingen. Je ontvang extra korting op bepaalde hockeykleding of hockeyspullen waarvan je nog maar paar exemplaren in de shop kunt kopen. Een soort op=op deal. De pagina sale staat het hele jaar online!

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief