Beste golfschoenen

Wil je goedkope golfschoenen kopen maar wel die het een paar jaar volhouden? In dit golf artikel een overzicht van de beste golfmerken en goedkope golfschoenen. We delen de beste golfschoen aanbiedingen die je tot wel 70% korting kunnen opleveren. Daarnaast besteden we aandacht aan de diverse golf merken als Adidas, Nike, Ecco en Footjoy golfschoenen. Ga je voor spikeless golfschoenen of draai je het liefst nog steeds je eigen spikes in een schoen?

Beste golfschoenen

Naast Adidas en Nike is het zoals bij alle golfkleding dat ook de categorie golfschoen bijzonder veel andere merken kent. Er zijn namelijk ook veel andere merken die leuke schoenen produceren. Puma en Ecco bijvoorbeeld maar natuurlijk ook Footjoy. De trends qua golfschoenen worden meestal gezet door de golfprofs of beter gezegd de bekende golfers. Tiger Woods met Nike golf, Sergio Cargia met Adidas schoenen en ga zomaar door. Zolang deze topgolfers met deze merken lopen zal je deze merken ook nog steeds bovenaan de ranglijst zien. Deze merken zien we dan ook vaak terug in het overzicht en reviews over de beste golfschoenen.

Beste merken:

Golfschoenen kopen

Wil je nieuwe golfschoenen kopen? Houd dan rekening dat de schoenen niet alleen mooi moeten zijn maar vooral comfortabel en stabiel.

  • Zorg dat golf schoenen voldoende comfort en ondersteuning bieden om blessures te voorkomen. Stabiliteit is erg belangrijk tijdens het golfen.
  • Onze voorkeur gaat naar spikeless golfschoenen maar als je spikes kiest met spikes die je moet vervangen zorg er dan voor dat dit makkelijk kan zonder alles te beschadigen!
  • Waterdichte golfschoenen! Geen enkele golfer vindt het fijn om natte voeten te hebben tijdens de golfronde. Naast dat het prettig golfen met een golfschoen die waterdicht is, is het ook belangrijk dat ze ademen. Stank en transpiratievocht kunnen dan naar buiten en zo voorkom je ook blaren.
  • Koop voor de zomer en winter verschillende schoenen. In de zomer wil je lichte schoenen die goed ademen terwijl je in de winter juist een golfschoen wilt die bescherming biedt tegen de kou en dus waterdicht zijn.

Nike

Nike golfschoenen zijn natuurlijk ook bekend. En zoals we allemaal weten is misschien Tiger Woods wel de golfer die Nike in het golf op de kaart hebt gezet. Tuurlijk zijn er de afgelopen jaren veel prof golfers aangesloten bij Nike en dat maakt het merk alleen maar populairder. Bekende modellen zijn de Nike air max, Nike air zoom en de Lunar. Met de nieuwe Nike air Max 1g golfschoen probeert Nike de beste verkochte golfschoen op de markt te zetten.

Adidas

De Adidas golfschoen is misschien wel het bekendste merk en model op de golfmarkt. Veel tourspelers lopen op de Adidas golfschoenen.Het merk Adidas is natuurlijk al enorm lang bekend in de sportbranche en dus ook in de wereld van golf. Bekende modellen zijn Adidas Tour, Adipure, Traxion, Adipower en de Adicross. Allerlei verschillende modellen met de bekende 3 strepen.

Footjoy

De golfschoenen van Footjoy zijn enorm populair en worden goed verkocht. De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een fantastisch voetbed. Footjoy heeft inmiddels ook veel sportieve modellen op de markt gebracht!

Goedkope golfschoenen

Het kopen van een leuke golfoutfit is niet zo heel moeilijk maar wel als het gaat om goede goedkope golfschoenen. Als golfer zijnde wil je niet de hoofdprijs betalen voor de beste modellen. Wil je nou echt goedkope golfschoenen kopen dan moet je de aanbiedingen en de golfschoen sale in de gaten houden. Als je de aanbiedingen een beetje in de gaten houdt dan bespaar je enorm veel geld. Als je op het punt staat om golf schoenen te kopen dan hebben wij nog een paar handige tips voor je.

Sale
Onze partner Jumbo Golf heeft regelmatig een golfschoenen sale! De kortingen op de diverse merken lopen op tot wel 70%, zelfs op bekende merken als Nike en Adidas.

Aanbieding
We zien de golfschoen aanbiedingen steeds meer en dan met name de korting op een bepaalde maat. Stel de golfshop heeft alleen nog maat 42 in de verkoop dan krijg je hier korting op omdat dit de laatste modellen zijn.

Waterdichte golfschoenen

Natuurlijk wil je alleen de beste golfschoenen kopen! Maar zijn de modellen die het beste uit reviews komen wel de beste voor jou? De ene voet is de ander niet en daarom moet je niet altijd vertrouwen op reviews. Altijd leuk om te zien wat de ervaringen zijn van andere golfers maar nu gaat het om jouw voeten. Veel golfers zeggen dat waterdichte schoenen bijvoorbeeld het beste zijn. Terwijl andere golfers liever lichte schoenen willen.

Goedkoopste golfschoenen

Het zoeken naar hetzelfde product alleen dan goedkoper is voor veel mensen een sport. Waarom meer betalen dan nodig? Ben je opzoek naar goedkoopste schoenen dan, zoals hierboven ook al geschreven, moet je de sale of outlet afwachten. Hebben we het echt over de goedkoopste golfschoenen dan is dat waarschijnlijk een b-merk waarvan de zool er na 3 maanden al af ligt.

Tip: Koop een bekend merk, wacht de sale af en profiteer van hoge kortingen!

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief