Beste golfbalhengel

De golfbalhengel is 1 van de favoriete golf gadgets voor golfers en staat vaak op het wensenlijstje als je zoekt naar een kado voor een golfer. In dit golfblog geven we je een paar handige tips om de beste golfbalhengel te kopen en geven je een overzicht van de verschillende modellen waarmee je golfballen uit het water kunt hengelen! Welke merken verkopen de beste uitschuifbare golfhengel en wat is nou eigenlijk een mooie prijs voor zo’n stok? Niet iedere golfer is blij met zo’n hengel om golfballen uit het water te vissen. Het vertraagd de flight en dus het golfspel en is zelf op sommige golfbanen verboden!

Golfbalhengel

Op veel golfbanen is het vissen naar golfballen verboden. Vaak wordt deze regel ingezet om de waterkant van sloten en vijvers te sparen maar ook om ervoor te zorgen dat de doorstroom op de baan soepel verloopt. Soms zie je golfers meer vissen naar golfballen dan golfen en hebben de achterliggende flights hier veel last van. Ook het kapotmaken van de randen rondom vijvers is een groot probleem. Het herstel duurt lang en dat allemaal voor het hengelen naar een golfbal.

Toch hebben veel golfers een uitschuifbare golfbalhengel in hun tas. Een compact model wat kan uitschuiven tot wel 2,50 meter. Mocht het vissen naar golfballen toch zijn toegestaan denk dan wel aan de flight achter je!

Beste golfbalhengel

Er zijn een paar merken die golfbal hengels maken. Toch zit er in kwaliteit en gebruik veel verschil! Van welk materiaal is de hengel gemaakt en tot hoeveel meter kan deze uitschuiven?

De beste golfbal hengels:

  • Firsttee
  • Legend
  • Masters
  • i-gotcha

Uitschuifbare golfhengel

Bijna alle golfhengels zijn uitschuifbaar dus de term uitschuifbare golfhengels is een beetje vreemd. De oude modellen waren dat vaak niet dus vandaar dat we het tegenwoordig meer hebben over een golfhengel die uitschuifbaar is. Sommige modellen

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Goedkope driver

Een goedkope driver kopen maar één die wel goed slaat? Het kan, niet alle goedkope drivers zijn flut! In dit golfartikel een aantal drivers waarmee je best ver kunt slaan, vergevingsgezind zijn en betaalbaar.

Bunkerslag golf

Dikke drive, strak ijzertje naar de green ennnnnn plop, de bunker in. Het ging tot nu toe zo lekker maar voordat je de bal uit de bunker hebt! Steek je kop niet in het zand beste golfer want met deze tips is er hoop.

Pitchen golf

Nog ongeveer 60 meter tot de hole. Een fullswing met een pw kan niet want daarmee sla je 80 meter en dan gaat de bal over de green… Er blijft 1 optie over en dat is pitchen! In dit artikel leggen we je uit hoe je dat het beste kunt doen.

Chippen golf

Je mist de green op een haartje en moet nog maar een paar meter naar de hole. Putten is geen optie dus dan maar een mooie chip! Je hebt kans om de bal in de hole te chippen maar dan volgt er een slag die je niet in gedachten had….. Wil je beter en makkelijker chippen?

Golfweather app

De Golfweather app! 40.000 golfbanen en een andere manier om data te verzamelen. Steeds meer golfers gebruiken deze app om te zien wat voor weer het is of wordt op de golfbaan waar ze gaan golfen.

Golf Chip Game

Wil je beter chippen in golf of ben je het spel beerpong zat? Dan is er de golf chip game. Daag je vrienden uit en speel dit leuke golfspel. Diverse spelvarianten garanderen een leuke avond!

5 beste golfbanen in Turkije

Voor de echte golfliefhebber is er in Turkije maar één plek waar hij echt tot zijn recht komt: Belek. Belek is een relatief nieuwe toeristische bestemming. Toeristen komen voor de heerlijke stranden, de prachtige natuur en de golfbanen!

Beste driver 2023

De beste drivers 2023? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van 2023 en we zijn er nog niet he?