Beste golfbalhengel

De golfbalhengel is 1 van de favoriete golf gadgets voor golfers en staat vaak op het wensenlijstje als je zoekt naar een kado voor een golfer. In dit golfblog geven we je een paar handige tips om de beste golfbalhengel te kopen en geven je een overzicht van de verschillende modellen waarmee je golfballen uit het water kunt hengelen! Welke merken verkopen de beste uitschuifbare golfhengel en wat is nou eigenlijk een mooie prijs voor zo’n stok? Niet iedere golfer is blij met zo’n hengel om golfballen uit het water te vissen. Het vertraagd de flight en dus het golfspel en is zelf op sommige golfbanen verboden!

Golfbalhengel

Op veel golfbanen is het vissen naar golfballen verboden. Vaak wordt deze regel ingezet om de waterkant van sloten en vijvers te sparen maar ook om ervoor te zorgen dat de doorstroom op de baan soepel verloopt. Soms zie je golfers meer vissen naar golfballen dan golfen en hebben de achterliggende flights hier veel last van. Ook het kapotmaken van de randen rondom vijvers is een groot probleem. Het herstel duurt lang en dat allemaal voor het hengelen naar een golfbal.

Toch hebben veel golfers een uitschuifbare golfbalhengel in hun tas. Een compact model wat kan uitschuiven tot wel 2,50 meter. Mocht het vissen naar golfballen toch zijn toegestaan denk dan wel aan de flight achter je!

Beste golfbalhengel

Er zijn een paar merken die golfbal hengels maken. Toch zit er in kwaliteit en gebruik veel verschil! Van welk materiaal is de hengel gemaakt en tot hoeveel meter kan deze uitschuiven?

De beste golfbal hengels:

  • Firsttee
  • Legend
  • Masters
  • i-gotcha

Uitschuifbare golfhengel

Bijna alle golfhengels zijn uitschuifbaar dus de term uitschuifbare golfhengels is een beetje vreemd. De oude modellen waren dat vaak niet dus vandaar dat we het tegenwoordig meer hebben over een golfhengel die uitschuifbaar is. Sommige modellen

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Nike Air Max 90 G NRG

De nieuwe Nike Air Max 90 G NRG! Net zoals veel andere modellen zijn ook de nieuwste NRG’s weer beestachtig…

Beste driver voor beginners

De beste driver voor beginners? In dit golf artikel een handig overzicht van de beste modellen golf drivers voor de beginnende golfer!

Goedkope golfschoenen

Als je goedkope golfschoenen koopt dan hoeft dat tegenwoordig niet te betekenen dat die schoenen van een B-merk zijn! Check onze tips en scoor de beste golfpatta’s voor de laagste prijs…

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.