Beste golfbalhengel

De golfbalhengel is 1 van de favoriete golf gadgets voor golfers en staat vaak op het wensenlijstje als je zoekt naar een kado voor een golfer. In dit golfblog geven we je een paar handige tips om de beste golfbalhengel te kopen en geven je een overzicht van de verschillende modellen waarmee je golfballen uit het water kunt hengelen! Welke merken verkopen de beste uitschuifbare golfhengel en wat is nou eigenlijk een mooie prijs voor zo’n stok? Niet iedere golfer is blij met zo’n hengel om golfballen uit het water te vissen. Het vertraagd de flight en dus het golfspel en is zelf op sommige golfbanen verboden!

Golfbalhengel

Op veel golfbanen is het vissen naar golfballen verboden. Vaak wordt deze regel ingezet om de waterkant van sloten en vijvers te sparen maar ook om ervoor te zorgen dat de doorstroom op de baan soepel verloopt. Soms zie je golfers meer vissen naar golfballen dan golfen en hebben de achterliggende flights hier veel last van. Ook het kapotmaken van de randen rondom vijvers is een groot probleem. Het herstel duurt lang en dat allemaal voor het hengelen naar een golfbal.

Toch hebben veel golfers een uitschuifbare golfbalhengel in hun tas. Een compact model wat kan uitschuiven tot wel 2,50 meter. Mocht het vissen naar golfballen toch zijn toegestaan denk dan wel aan de flight achter je!

Beste golfbalhengel

Er zijn een paar merken die golfbal hengels maken. Toch zit er in kwaliteit en gebruik veel verschil! Van welk materiaal is de hengel gemaakt en tot hoeveel meter kan deze uitschuiven?

De beste golfbal hengels:

  • Firsttee
  • Legend
  • Masters
  • i-gotcha

Uitschuifbare golfhengel

Bijna alle golfhengels zijn uitschuifbaar dus de term uitschuifbare golfhengels is een beetje vreemd. De oude modellen waren dat vaak niet dus vandaar dat we het tegenwoordig meer hebben over een golfhengel die uitschuifbaar is. Sommige modellen

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief
Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Gratis golfen met gratis greenfees

Gratis greenfees, golftas of golfballen winnen? Check dan hoe jij kans maakt. Dit keer verloten we 2 setjes van 2x 9 holes.

De beste golf cadeau tips!

De beste golf cadeaus 2022! Voor de één een dozijn golfballen en voor de ander een nieuwe driver… prijzen vanaf €8,95 tot wel €500. Alle trends leuke golf gadgets op een rij.

Taylormade Stealth driver

Taylormade Stealth driver, alleen naam klinkt al beestachtig! Gelukkig is het niet alleen de naam die krachtig is maar ook de driver zelf.

Beste driver 2022

De beste drivers 2022? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van afgelopen jaar!

Titleist TSR driver

En daar is ie dan, de nieuwe driver van Titleist, de TSR! Volgens experts is dit een kanon en zal dit de #1 driver van de tour worden! Check hier meer info over de nieuwe modellen.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Golfen op Texel

De Texelse, een uitdagende 18 holes golfbaan! Vanaf het voorjaar 2014 zijn alle holes te bespelen en heeft de Texelse een volwaardige golfbaan. Ben jij er al geweest.