Mizuno golftas

Opzoek naar de beste Mizuno golftas? In dit golf artikel vind je diverse informatie over de Mizuno golftassen. We helpen je met het zoeken naar goedkope golftas aanbiedingen en de meest praktische en mooiste modellen. Ga je over tot de aanschaf van een nieuwe golftas bedenk dan goed aan welke eisen deze golftas moet voldoen. Zoek je bijvoorbeeld een tas voor je golftrolley of wil je misschien een Mizuno draagtas? Ben je opzoek naar een Mizuno waterdichte golftas en hoeveel vakken moet de tas eigenlijk hebben? Een golftas kopen is met deze tips een stuk eenvoudiger!

mizuno golftas

Golftas van Mizuno

Al jaren zie je de mooie wit met blauwe golftassen van Mizuno op de baan. Van standbag tot tourbag, van pencilbag tot cartbag, het merk is enorm populair. Mizuno heeft inmiddels al heel wat golftas modellen verkocht, en terecht! Sterk, goede kwaliteit, mooi, handig, betaalbaar en misschien wel het merk met de beste golftas!

mizuno golf

Beste Mizuno golftas

Het merk verkoopt diverse kleuren en modellen golftassen. Waar voorheen de wit met blauwe Mizuno golftas enorm populair was zien we steeds meer kleuren. Een witte golftas is misschien ook niet de meest handigste kleur voor op de golfbaan….

Welke modellen verkoopt Mizuno:

 • Standbag
 • Tourbag
 • Pencilbag
 • Cartbag

Standbag

Mizuno golftassen

Tourbag

Mizuno tourbag golftas

Cartbag

Mizuno cartbag

Mizuno golftas kopen

Eindelijk ben je er over uit, je wilt een nieuwe golftas kopen. Je huidige tas is te klein of je hebt nieuwe Mizuno golfclubs en daar hoort natuurlijk ook een golftas van hetzelfde merk bij. Misschien is je oude gewoon versleten en wil je weleens weten welke golftassen aanbiedingen er zijn. Bij deze een paar golftas kooptips:

 1. Bepaal je budget

  Koop een golftas die je echt kunt betalen maar beknibbel niet op je nieuwe tassie! Een goede tas kost gewoon geld maar hier heb je heel veel plezier van de komende jaren. Daarnaast moet de tas ook van goede kwaliteit zijn en stevige draagriemen hebben.

 2. Merk tas bij je merk golfclubs

  Als je al een tijdje golft en je speelt met een merk dan is het wel tof om van dit merk de golftas te hebben. Wissel je nou nog vaak van golfmerk dan maakt dit niks uit. Vind je nou echt een ander merk mooi dan koop je die gewoon.

 3. Geschikte golftas kopen

  Als je een golftas koopt bedenk dan goed waar deze aan moet voldoen. Veel golftassen hebben hun eigen kenmerken en handige snufjes. Denk hierbij aan:
  – Genoeg opbergruimte voor je ballen
  – Waterdicht
  – Een flessen vakje
  – Een paraplu drager
  – Koel mogelijkheden
  – Stevige pootjes of mogelijkheid tot…
  – Een combi van standbag en tourbag
  – Functies voor kleding, scorecard of golf afstandsmeter
  – Stevige en soepele draagriemen.

Mizuno golftas blauw

Golftassen aanbieding

Wil je geld besparen? Zoek dan naar een golftas aanbieding, vergelijk of wacht mooie deals af. Check ook regelmatig onze nieuwsbrief met de laatste kortingen en acties! Sommige golftassen aanbiedingen schelen je gewoon €50 en dat is toch weer een rondje golf en een drankje.

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefMizuno golftas leger

Beste golftas merken

Toch nog niet overtuigd? We hebben een paar andere merken golftassen voor je in een overzicht gezet!

Titleist
Callaway
Nike
SunMountain
Taylormade
Ping
Ogio

Golftassen merken

Beste standbags

De standbag, ook wel de carrybag genoemd, zie je veel in het golf. Vooral in de winter als deze verplicht is en je geen golftrolley mag gebruiken. Het is de golf draagtas waarmee je veel jongere golfers ziet lopen. De standbag is een golftas die je op je rug draagt doormiddel van een handige draagband. Een van de grote voordelen van deze tas is dat je hem bijna overal in de golfbaan mag neerzetten, behalve op de teebox en de green natuurlijk. Je kunt met deze tas dus veel dichter bij de green komen dan met een golftas op een golftrolley.

Titleist

titleist golftas

Callaway

Ping

ping golftas

Sunmountain

sunmountain golftas

Taylormade

taylormade golftas

Nike

nike golftas

Beste cartbags

Niet de meest gekochte golftas onder golfers maar toch wel een veel gebruikte. De cartbag is speciaal voor de golftrolley gemaakt. Vaak heb je de mogelijkheid om deze golftas ook te dragen maar dat is niet zo heel handig.  De cartbag kent namelijk vaak maar 1 draagriem en kan dus maar over 1 schouder. Daarnaast heeft de cartbag geen steuntjes dus het plaatsen van deze tas is ook vrij lastig. Echt één die je gebruikt in de zomer op je golftrolley. Heb je wel een golftrolley dan biedt deze golftas je ook veel voordelen. De tas is vaak vrij groot en heeft veel opbergvakken.

Mizuno tourbag

Mizuno tourbag golftas

Callaway tourbag

Callaway tourbag golftas

Titleist tourbag

Titleist tourbag golftas