golfhorloge

Golfhorloge kopen

In dit golf artikel vind je diverse informatie over het beste golfhorloge kopen. We geven je advies over het beste golfhorloge en de verschillende GPS golf horloge aanbiedingen. We geven je info over het verschil golfhorloges en vergelijken de diverse merken golfhorloges functies. De bekende merken golfhorloges als Garmin en Tom Tom worden getest! Daarnaast gaan we het hebben over het tweedehands golfhorloge en hoe je ervoor kunt zorgen dat je een goed maar zeker goedkoop golfhorloge gaat kopen!

Beste Golfhorloge

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; wat is het beste golfhorloge? Lastig beste golfer, want als we online zoeken dan zijn er diverse reviews en testen over de golfhorloges te vinden het vergelijken loopt uiteen. Wat wel meteen opvalt is dat vaak de duurdere sporthorloges goed uit de reviews komen. Er bestaan diverse golfhorloge merken maar net zoals alle andere golfmerken zijn er een paar toppers. Garmin, Tom Tom en Skycaddie zijn de bekendste merken. Daarnaast heb je bijvoorbeeld ook Bushnell maar die is meer gespecialiseerd in de afstandsmeter. Garmin heeft inmiddels echt heel veel modellen op de golfmarkt gebracht. Ook in andere sporten zie je dat Garmin wel tot de beste sporthorloges hoort:

Garmin S70 golf
Garmin Fenix 7
Garmin S62
Garmin S60
Garmin S42
TomTom Golfer 2
Garmin S20
Apple golf horloge
Samsung Golfhorloge

Golfhorloge

Het golfhorloge heeft de afgelopen jaren de golfbanen maar ook de golfmarkt veroverd. Het is natuurlijk ook een super handig apparaat waarmee je alle informatie hebt voor de afstanden van de golfbaan. Waar we voorheen als golfer met een afstandsmeter in onze golftas liepen hebben we nu een golfhorloge om de pols. Ze zijn mooi, hebben design en zijn ontzettend handig. Toch zijn de meningen onder veel golfers verdeeld over het golfhorloge.

Golf horloge kopen

Voordat je een nieuw of tweedehands golfhorloge gaat kopen is het misschien wel handig om jezelf een aantal vragen te stellen;

 • Ga je het golf horloge echt gebruiken op de golfbaan?
 • Heb je op jouw niveau ook echt wat aan het horloge?
 • Heb je niet meer aan een afstandsmeter dan aan een nieuwe klok?
 • Wat is je budget?
 • En is een tweedehands golf horloge wel zo verstandig?

Verschillende vragen voor je nieuwe gadget. En dit terwijl jij misschien wel denkt, boeien ik ga toch een golfhorloge kopen. Maar je wil toch wel met het juiste model om lopen?

Golfhorloge merken

Ben je opzoek naar een nieuw golfhorloge of wil je een nieuwe kopen? Klik dan op 1 van onze golfmerken en ga direct naar de shop.


Golfhorloge modellen

Elke golfer wil er graag over meepraten of een golfhorloge waardevol is of niet. Eigenlijk is er geen discussie meer over de voordelen of nadelen van een horloge op de golfbaan. De enige vraag die nu geldt is, welk merk heeft het beste golf horloge?
We gaven je net al even een top 5 op basis van verkoopcijfers. Laten we nu even inzoomen op de specificaties en functies van de golfhorloges.
Laten we eerst even duidelijk aangeven dat de meeste golfhorloges een batterijduur hebben van ongeveer 15 uur. Bijna alle modellen kennen een app waarmee je de statistieken kunt uitlezen of analyseren. Is er verschil, ja zeker namelijk de prijs. Is dat het enige? Nee, er zit ook verschil in de bandjes, apps en analytische gegevens.

Garmin S70

Het Garmin S70 golfhorloge kent weer een aantal verbeteringen ten opzichte van de voorganger S62. Het model biedt een paar nieuwe functies die wederom een meerwaarde bieden voor je golfspel maar ook voor het dagelijks gebruik in andere situaties.

Virtuele Caddy
PlayLike Distance
CourseView-kaarten
Green Contour Data
AutoShot ronde-analysator
Scorekeeper

Garmin Fenix 7

De Fenix 7 van Garmin is een compleet sporthorloge. Diverse mogelijkheden voor een golfer maar het horloge kan veel en veel meer. Als we kijken naar de mogelijkheden wat golfhorloge betreft zien we het volgende;

 • Afstand tot de voorkant, het midden en het einde van de green vanaf de plek waar je op de hole staat.
 • Exacte afstand tot de vlag doormiddel van het handmatig kunnen instellen en slepen van je positie.
 • Hoeveel afstand tot een hindernis zoals een dogleg of bunker
 • Mogelijkheid om naar een bepaalde punt in de baan te slaan. Correcte afstand berekenen.
 • 42.000 golfbanen op de kaart.

Garmin S62

De Garmin S62 is niet zomaar een golfhorloge. Het model biedt een paar nieuwe functies die echt een meerwaarde bieden voor je golfspel. Naast deze speciale functies zijn er ook een paar leuke opties in vergelijking met de oudere modellen:

 • Groter scherm
 • Download Watch Faces
 • Snel horlogebandjes wisselen
 • Virtuele Caddy om de pols
 • Windsnelheid en windrichting
 • 41.000 golfbanen in geheugen
 • Pinpointer

Garmin S60

De Garmin S60 is een heerlijk golfhorloge.
Golfnavigatie is 1 ding maar met dit horloge zie je ook de Touch Targeting. Hiermee kun je een bepaalde plek op de golfbaan zien en precies de afstand meten. Naast deze leuke functie heeft het horloge ook een swing analyse en autoshot voor het registreren van afstanden en de diverse slagen. Daarnaast ook nog een soort Strava voor golfers waarmee je de competitie aan kunt gaan met andere golfers. Uiteraard ook te gebruiken voor hardlopen, zwemmen en fietsen. Alles is trouwens terug te vinden in de Garmin app.

 • Helder beeld
 • Duidelijke afstanden
 • Verschillende activity functies
 • Mooi design

Garmin S40 (approach)

De Garmin Approach S40. Veelal dezelfde functionaliteiten en op golfbaanniveau zit dit horloge tussen de S60 en S20 in en is de opvolger van de Garmin S5. Eigenlijk wel een dikke klok!

Met meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld voorgeprogrammeerd is dit wel één van de beste golfhorloges. Met de Autoshot gametrackingfunctie worden je slaglocaties en afstanden automatisch vastgelegd en gemeten net zoals bij de S60. Alle obstakels, waterpartijen en bunkers worden op de Garmin S40 weergegeven. Ook dit model is voor meerdere sporten te gebruiken.

Tom Tom Golfer 2

De Tom Tom golfhorloge 2. Dit golfhorloge heeft echt bijna alles behalve een mooi kleurenscherm zoals de Garmin S60. Voor de rest heeft het golfhorloge de volgende functies;

 • Afstand tot de green
 • Afstand tot de hindernissen
 • Scores en afstanden.

Garmin S20

Het nieuwste model is de Garmin S20. De S20 van Garmin heeft functies als het bijhouden van je statistieken. Daarnaast automatische slagdetectie, courseview, greenview en lay-up afstanden. De Garmin S20 is ook te gebruiken, net zoals de andere watches, als activitytracker.

Apple golfhorloge

De Apple watch golf doet het goed. Misschien niet alleen het horloge maar vooral de combinatie tussen het Apple golfhorloge en de app Hole 19. Een compleet overzicht van alle slagen en scores. Meer dan 40.000 banen wereldwijd. En de overige functies die Apple je biedt!

Tweedehands golfhorloge

De keuze om een tweedehands golfhorloge te kopen is logisch. Je betaalt veel minder tweedehands dan voor een nieuw model. Toch moet je wel even opletten als je de keuze maakt om een tweedehands golfhorloge te kopen;

 • Gebruikssporen
 • Garantie
 • 100% in orde
 • Betrouwbare verkoper

Laat je niet zomaar verleiden beste golfer! Vind je een aanbieding die eigenlijk niet kan, doe het dan gewoon niet en zoek lekker verder.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief