Golf op tv

Je wilt golf op TV kijken maar wie zend dat live uit behalve Ziggo Sport? Zoals je misschien al weet heeft Ziggo Sport de uitzendrechten 2023 voor de PGA Tour, Race to Dubai (European Tour / DP World Tour), de Majors en ook de Ryder Cup live. In dit golf artikel gaan we het hebben over golf op televisie en waar je golf online live kunt kijken of streamen. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden die gaan over live golf op tv. Wanneer worden de bekende golf toernooien uitgezonden? welke zender zend golf uit? Wat kost golf kijken op Ziggo Golf?

Golf op TV

Wat ons betreft heb je 3 mogelijkheden om golf te kijken op tv en in 1 geval kan dat ook gratis. Deze laatste opties is overigens illegaal en je bent niet altijd verzekerd van goed beeld of een bepaald toernooi. Golf op televisie;

  1. Ziggo Golf
  2. Discovery+
  3. Online streamen

 

Ziggo Golf

De beste optie om golf te kijken is via het Ziggo sport totaalpakket. Het Ziggo Sport Totaal pakket kost €14,95 per maand en is bij vrijwel alle TV-providers als KPN, Solcon, CanalDigital en Tele2 als extra pakket bij je abonnement te bestellen.

Ziggo golf gratis?

Er zijn bepaalde momenten op de dag dat je op kanaal 14 van Ziggo golfwedstrijden kunt kijken. Deze is uiteraard alleen voor Ziggo klanten en hier zie je maar beperkte momenten van een golftoernooi. Met het volledige sportpakket van Ziggo geniet je elk moment van de dag van golf op de buis. Heb je al Ziggo dan weet je vast dat de Ziggo GO-app voor je mobiel/tablet/laptop het perfect doet.

Discovery+ golf

Naast Ziggo golf heb je nog meerdere opties maar de markt wordt krapper en dus jouw keuzes ook! Ook Discovery+ een zender die golf op televisie uitzend, maar vanaf 2023 is dat wel beperkt tot onderstaande toernooien:

  • PGA Tour Fedex-cup toernooien
  • The Players Championship
  • Arnold Palmer Invitational
  • President’s Cup
  • Golf Asia Pacific Amateur Championship
  • Masters, Augusta

Zoals je ziet ontbreken er een paar toernooien en topwedstrijden. The Majors, de World Golf Championships en European Tour kun je niet kijken op de tv-zender van Discovery+.
Het Entertainment en sport pakket van Discovery om onder andere golf te kijken kent een prijs van €5,99 per maand. Discovery+ kun je via je computer of laptop bekijken, als app op je Smart TV, app op AppleTV of streamen via je mobiel/tabblad/laptop naar ChromeCast.

Online golf kijken gratis

Soms biedt het internet momenten dat je gratis online golf kunt kijken via een stream.
Zoek via google bijvoorbeeld op “live golf free” en je komt diverse sites tegen die diverse streams aanbieden. Een nadeel aan deze sites is dat er, voordat je op de stream komt, erg veel reclame en wegklik momenten krijgt. een tweede nadeel is dat de beelden soms heel slecht zijn of dat het lang duurt voordat je de juiste stream heb gevonden.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief