waterdichte golfschoenen

Waterdichte golfschoenen

Waterdichte golfschoenen kopen? Tuurlijk zijn er in Nederland veel droge dagen dat je een waterdicht golfschoen model helemaal niet nodig hebt. Toch kan het gras op deze dagen in de ochtend wel nat zijn met als resultaat natte sokken en voeten. Het loopt niet lekker, zit niet goed en is eigenlijk gewoon irritant. In dit golf artikel een overzicht van de beste waterdichte golfschoenen. We maken een selectie van de beste aanbiedingen en laten je een paar leuke modellen zien!

waterdichte golfschoenen

Beste waterdichte golfschoenen

Als we het hebben over de beste waterdichte golfschoenen dan springen er een paar merken keihard uit! De prijzen van deze waterdichte golfschoenen liggen tussen de €140 en €200.

  • Footjoy
  • Adidas
  • Nike

Deze merken hebben echt mooie golfschoenen die waterdicht zijn, sportief ogen en enorm lekker lopen. Hieronder een paar waterdichte golfschoen modellen waarmee je prima op de baan kunt verschijnen en waar je veel plezier van zult beleven.

Footjoy

waterdichte golfschoenen footjoy

Nike

waterdichte golfschoenen nike

Adidas

waterdichte golfschoenen adidas

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefWaterdichte golfschoenen kopen

Wil je golfschoenen kopen die waterdicht zijn? Houd er dan rekening mee dat de schoenen niet alleen mooi zijn maar vooral comfortabel en stabiel.

  • Zorg dat golfschoenen voldoende comfort en ondersteuning bieden om blessures te voorkomen. Stabiliteit is erg belangrijk tijdens het golfen.
  • Zorg ervoor dat je golfschoenen spikes hebben die je makkelijk kunt vervangen. Golfschoenen waarvan je de spikes niet kunt vervangen gaan meestal niet erg lang mee. Spikes zijn erg belangrijk voor je grip. Uiteraard zijn schoenen met kleine noppen van plastic ook geschikt. Dit soort modellen zie je trouwens steeds meer.
  • Naast dat het prettig golft met een golfschoen die waterdicht is, is het ook belangrijk dat ze ademen. Stank en transpiratievocht kunnen dan naar buiten en zo voorkom je blaren..
  • Koop voor de zomer en winter verschillende golfschoenen. In de zomer wil je lichte schoenen die goed ademen terwijl je in de winter juist een winter golfschoen wilt die bescherming biedt tegen de kou en dus waterdicht zijn.
golfschoenen-footjoy

Footjoy golfschoenen

Footjoy staat bekend om zijn degelijkheid, style maar ook kwaliteit. De laatste jaren enorm populair omdat het merk verschillende sportieve modellen heeft uitgebracht waaronder de Tour-X, de Superlites en de Footjoy pro SL. Extra lichte golfschoenen die uiteraard waterdicht zijn.

Adidas golfschoenen

De Adidas golfschoen is misschien wel het bekendste merk en model op de golfmarkt. Veel tourspelers lopen op de Adidas golfschoenen.Het merk Adidas is natuurlijk al enorm lang bekend in de sportbranche en dus ook in de wereld van golf. Bekende modellen zijn Adidas Tour, Adipure, Traxion, Adipower en de Adicross. Allerlei verschillende modellen met de bekende 3 strepen.

Nike golfschoenen

Nike golfschoenen zijn natuurlijk ook bekend. En zoals we allemaal weten is misschien Tiger Woods wel de golfer die Nike in het golf op de kaart hebt gezet. Tuurlijk zijn er de afgelopen jaren veel prof golfers aangesloten bij Nike en dat maakt het merk alleen maar populairder. Bekende modellen zijn de Nike air max, Nike air zoom en de Lunar. Met de nieuwe Nike air Max 1g golfschoen probeert Nike de beste verkochte golfschoen op de markt te zetten.

nike air max 1G CJ9903

Waterdichte golfschoenen aanbieding

Als je op het punt staat om waterdichte golfschoenen te kopen dan is het handig als je gebruik maakt van een aanbieding. Behalve als je het laaste model wilt hebben natuurlijk want dan betaal je meestal de hoofdprijs. Wij promoten vaak Jumbo golfwereld als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golf heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo golf en hockey

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief