Golfbroeken

Golfbroek kopen? In dit golf artikel een overzicht van de beste golfbroeken heren maar natuurlijk ook mooie golfbroeken voor de dames. We maken een selectie van de beste golfbroek aanbiedingen en besteden aandacht aan de diverse golfmerken. Adidas golfkleding, Nike golfkleding Abacus maar ook de Under Armour golfbroeken. Golfkleding trends, golfbroeken en de korte golfbroek komen voorbij! Wil jij ook gebruik maken van zo’n golfbroek aanbieding dan kun je tot wel 70% korting ontvangen. Lees verder…

Golfbroek

Zoals bij alle golfkleding kent ook de golfmarkt voor golfbroeken bijzonder veel merken. Je hebt uiteraard de bekende merken als Nike, Adidas, Footjoy en Abacus maar daarnaast zijn er ook veel onbekende golf merken die toch aardige golfkleding verkopen. De golfkleding trends worden vaak gezet door de golfprofs of beter gezegd de bekende tour golfers. Sergio Cargia met Adidas, Tiger Woods met Nike, en ga zomaar door. De laatste jaren zijn er echter ook andere merken die hun positie pakken in de markt van golfkleding. Wat dacht je van Brax of Under Armour. In onderstaand overzicht zie je een aantal golfbroeken merken:

Brax
Nike Golfbroek
Adidas Golfbroek
Abacus
Footjoy
Puma
Calvin Klein
Ecco
Falke
Oakly
Twintip
Golfino
Ashworth
Callaway
Backtee

Beste golfbroek

Al jaren krijgen we de vraag; wat is de beste golfbroek? Voor de ene golfer is dan een slim-fit model en voor de ander een lekkere wijde broek. Wel zien we steeds meer golfers golfen in een soort van joggingsbroek, of in ieder geval een stof wat heel stretchy oogt. Een comfortabele golfbroek is wat ons betreft de beste keuze en daarnaast zijn wij fan van een stof die waterafstotend is of heel snel droogt.

Korte golfbroek

Wat is er lekkerder dan in je korte golfbroek golfen? Golf shirt erop en je bent er helemaal klaar voor. Maar voordat je een korte golfbroek gaat kopen kun je jezelf wel een paar vragen stellen. Hoe vaak golf je in een korte golfbroek? Wil je een model wat je naast golfen ook misschien casual kunt dragen? Wil je liever een sportief model golf kortebroek of is een soort van bermuda ook goed? Welke kleur past er bij je overige golfkleding zoals je golfshirt of golfjack? Heb je een voorkeur voor een golfmerk?

Golfbroek dames

De golfbroeken voor dames is ook enorm veranderd! Het mag tegenwoordig allemaal wat strakker en je ziet ook steeds mee vrouwen golfen in een soort van legging. Wat precies de trends zijn is moeilijk te volgen maar de modellen zijn best ok!

Golfkleding trends

Tsja, de trend zet je zelf zeggen wij altijd! Doe aan wat je lekker vindt zitten en waar je vooral comfortabel in voelt. Uiteraard wel met de golfkleding etiquette in het achterhoofd!

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief