Greenfee acties

Goedkoop golfen met korting op golfbanen in Nederland of opzoek naar de beste greenfee acties, golf aanbiedingen of golfarrangementen? Wij proberen zoveel mogelijk golfaanbiedingen van golfbanen met je te delen! Maak jij nou gebruik van een leuke aanbieding of weet je er nog een leuke greenfee actie op een golfbaan deel het dan met ons zodat wij het weer met andere golfers kunnen delen!

Op golfaanbieder.nl vind je een uitgebreid aanbod van de beste greenfee aanbiedingen en golfbaan acties om goedkoop te golfen. Wij promoten alle golfaanbiedingen van golfbanen in Nederland die we kunnen vinden.

Goedkoop golfen

Elke golfer, ook al heb je een lidmaatschap bij een golfbaan, wil wel op een andere golfbaan spelen. De hoofdprijs doe je dan liever niet. Golfaanbieder.nl zoekt zoveel mogelijk golfaanbiedingen bij Golfbanen in Nederland zodat jij als golfer goedkoper kunt golfen.

Golf aanbiedingen

Goedkoop golfen noemen wij gebruik maken van een golf aanbieding of greenfee actie. Golfbanen promoten hun actie op hun site, vragen aan Golfaanbieder om dat ook te doen en zo zijn er meer golfers op de hoogte van een golfaanbieding.

Early bird Twilight golf

Bekende termen in golf zijn early bird of twilight aanbiedingen. Concreet houdt dit in dat op bepaalde tijden de golfbanen korting op hun greenfee tarieven geven. Early bird is bijvoorbeeld voor 9 uur in de ochtend starten en twilight is na 17:00 uur. Deze tijden en kortingen kunnen heel interessant zijn om goedkoop te golfen!

Golfen in Nederland

Momenteel promoten wij alleen maar golfbanen in Nederland op een enkele golfbaan na. Binnenkort breiden we uit naar Belgiƫ en Duitsland. Waarom? Sommige Nederlanders wonen zo dichtbij de grens dat een greenfee aanbieding in Duitsland interessanter is dan in Nederland.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief