garmin s42 golf horloge

Garmin S42 golfhorloge

Garmin S42 golfhorloge kopen? In dit golf artikel vind je diverse informatie over het nieuwe model golfhorloge Garmin S42. We laten je zien welke functies de nieuwe Garmin S42 heeft en welke opties het golfhorloge nog meer biedt. Naast de Garmin S42 geven we je advies over het beste golfhorloge en de GPS golfhorloge aanbiedingen. We geven je ook info over het verschil golfhorloges die je kunt kopen en vergelijken een paar modellen.

Garmin S42 Golfhorloge

Het nieuwe model Garmin S42 golfhorloge is niet heel vernieuwend maar kent toch weer een paar leuke extra specificaties. Het model biedt weer een paar nieuwe functies die echt een meerwaarde bieden voor je golfspel als we dit model vergelijken met de Garmin S40. Het verschil zit hem eigenlijk in de premium uitstraling van het horloge en het design met keuze uit meerdere kleuren. Maar er is meer…

 • 1,2 inch scherm:  Stijlvolle en lichtgewicht GPS-golfsmartwatch met groot 1,2-inch gemakkelijk afleesbaar kleuren aanraakscherm en metalen rand
 • VOORGELADEN GOLFBANEN:  Meer dan 42.000 voorgeladen CourseView-kaarten van golfbanen over de hele wereld
 • AUTOSHOT GAME TRACKING:  AutoShot meet en registreert automatisch gedetecteerde slagafstanden en pairen met optionele Approach® CT10 club-trackingsensoren (apartverkrijgbaar) voor meer automatische gametracking-mogelijkheden
 • EXACTE AFSTANDEN:  Bepaalt snel je locatie met behulp van zeer gevoelige GPS om precieze afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkantvande green, hindernissen, doglegs, layups en meer te tonen; je kunt ook afstanden meten voor je slagen
 • GREEN VIEW:  De Green View-functie geeft je de ware vorm van elke green, waar je ook bent op de baan, en stelt je in staat om de pin teverplaatsen voor grotere nauwkeurigheid
 • GARMIN GOLF APP:  Koppel met de Garmin Golf app voor live scores, automatische scorekaart uploads, automatische baanupdates en om al jestatistieken op één plek te bekijken
 • SCORES BIJHOUDEN:  Beschikt over een digitale scorekaart metStableford-scores; uploadt automatisch scorekaarten naar de Garmin Golf app
 • SMARTPHONE MELDINGEN: Ontvang e-mails, sms-berichten en waarschuwingen rechtstreeks op uw horloge wanneer deze is gekoppeld met eencompatibele smartphone
 • MEER DAN ALLEEN GOLF:  Met diverse ingebouwde sport-apps en functies voor het volgen van activiteiten4, waaronder de bewegingsbalk,trillingswaarschuwingen, calorieën, stappen en slaap
 • BATTERIJDUUR:  Oplaadbare batterij gaat tot 15 uur mee met GPS en tot 10 dagen in smartwatch-modus
 • QUICK RELEASE POLSBAND (20MM):  De handige quick release polsbanden zorgen ervoor dat je stijlvol en sportief blijft; verwissel eenvoudig de polsbanden en pas eenvoudig de stijl van het golfhorloge aan. (apart verkrijgbaar)

Golfhorloge merken

Ben je opzoek naar een nieuw golfhorloge of wil je een nieuwe kopen? Klik dan op 1 van onze golfmerken en ga direct naar de shop.


De Garmin S42 functies?

Voor de golfer die net even wat meer functies zoekt om beter te golfen, beter te score of beter wil worden is de Garmin S42 perfect! Met dit golfhorloge trek je heel wat data en kennis naar je toe. Scores bijhouden, pinpositie, afstanden per golfclub en ga zo maar door.

Golfhorloge en de golfbaan?

Inmiddels staan er meer dan 42.000 golfbanen ingesteld op de Garmin Approach S42. De golfbanen worden automatisch en gratis geüpdate via de Garmin Golf app. Op basis van de pinpositie van de golfbaan kun je de vlag zelf verplaatsen om zo toch de juiste afstand in te schatten. Op het mooie kleurentouchscreen lees je alles perfect af. Wat dat betreft worden de verschillende golfhorloges echts steeds beter. Je kan alle afstanden van de green zien, van voor-, midden- en achterzijde maar ook afstanden tot hindernissen en doglegs. De Garmin S42 kent ook een weer-module zodat je actueel het weer kunt bekijken.

Score bijhouden, afstanden registreren en analyse

Met de Garmin S42 heb je de mogelijkheid om makkelijk scores bij te houden. Door middel van AutoShot gametracking zet je binnen een paar klikken je aantal slagen in je horloge. Naast je score houdt deze app ook automatisch het aantal slagen en de afstanden per slag bij. Super handige functie om later een mooie analyse van je golfspel te maken. Naast je score en je afstanden kun je ook de app Approach CT10 clubtrackingsensoren downloaden zodat je per golfclub kan analyseren welke afstanden je gemiddeld slaat.

Garmin S42 voor andere sporten?

Het is niet alleen een golfhorloge! Er zit namelijk ook een fiets- en hardloop app op geïnstalleerd zodat je ook tijdens de het hardlopen of  het fietsen je training kan registreren en analyseren. De activitytracker functies zorgen ervoor dat er gedurende de dag het aantal stappen dat je op een dag zet worden bijgehouden. Ook het registreren van je slaap behoort tot de mogelijkheden. De stappenteller is ook een actieve functie als je gaat golfen.

Beste Golfhorloge

Wat de beste golfhorloge momenteel is, is een lastige vraag. Als we online zoeken dan zijn er diverse reviews en testen over de verschillende golfhorloges te vinden. Wat wel meteen opvalt is dat vaak de duurdere sporthorloges goed uit de reviews komen. Er bestaan diverse golfhorloge merken maar net zoals alle andere golfmerken hebben je een paar toppers. Garmin behoort zeker wel tot de beste golfhorloges. Andere modellen van Garmin;

S62
S60
S40
GS20

Garmin S62 golfhorloge

Voordat je het Garmin S62 golfhorloge gaat kopen wil je misschien wel iets meer info over wat het ding nog meer kan. Wat zien wij als een verbetering?

Groter scherm
Het eenvoudig af te lezen kleurenaanraakscherm van 1,3 inch is 17% groter dan de Approach S60, zodat je nog meer kunt genieten.

Aanpasbare watch faces
Pas je watch face aan met een foto op je mobiele toestel. Download de app uit de Connect IQ™ Store en pas het uiterlijk van Garmin S62 golfhorloge aan.

Niet alleen een golfhorloge
De Garmin Approach S62 is ideaal voor dagelijks gebruik, dus niet alleen voor op de baan. Omdat je het uiterlijk kan aanpassen ziet de klok er casual uit.

Quikfit® bandjes
Een mogelijkheid is om van bandje te wisselen. Kies uit verschillende kleuren en doe het snel met de verwisselbare QuickFit bandjes. Slechts in enkele seconden een nieuwe look.

Garmin S60

De Garmin S60 is de voorganger van de S62. Een prima horloge en nu dus aantrekkelijker geprijsd aangezien er een nieuwe versie beschikbaar is.
Ook dit horloge heeft niet alleen golfnavigatie maar ook de Touch Targeting. Hiermee kun je een bepaalde plek op de golfbaan zien en precies de afstand meten. Naast deze leuke functie heeft het horloge ook een swing analyse en autoshot voor het registreren van afstanden en de diverse slagen. Daarnaast ook nog een soort Strava voor golfers waarmee je de competitie aan kunt gaan met andere golfers. Uiteraard ook te gebruiken voor hardlopen, zwemmen en fietsen. Alles is trouwens terug te vinden in de Garmin app.

 • Helder beeld
 • Duidelijke afstanden
 • Verschillende activity functies
 • Mooi design

Garmin S40 (approach)

De Garmin Approach S40. Veelal dezelfde functionaliteiten en op golfbaanniveau zit dit horloge tussen de S60 en S20 in en is de opvolger van de Garmin S5. Eigenlijk wel een dikke klok!

Met meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld voorgeprogrammeerd is dit wel één van de beste golfhorloges. Met de Autoshot gametrackingfunctie worden je slaglocaties en afstanden automatisch vastgelegd en gemeten net zoals bij de S60. Alle obstakels, waterpartijen en bunkers worden op de Garmin S40 weergegeven. Ook dit model is voor meerdere sporten te gebruiken.

Garmin S20

Het nieuwste model is de Garmin S20. De S20 van Garmin heeft functies als het bijhouden van je statistieken. Daarnaast automatische slagdetectie, courseview, greenview en lay-up afstanden. De Garmin S20 is ook te gebruiken, net zoals de andere watches, als activitytracker.

Golfaanbieder.nl nieuwsbrief